Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Σάββατο 7/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Από τη μία συνεχίζετε να αγωνίζεστε και από την άλλη πρέπει να κάνετε υπομονή σε κάποιους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ηρεμήστε, γιατί πλησιάζει η στιγμή που θα περάσει η θύελλα. Βρείτε ιδέες και ανακαλύψτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική.


ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την ένταση και τις εργασιακές περιπλοκές να σπαταλήσουν τον χρόνο και το χρήμα σας σε άσκοπες δραστηριότητες. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα. Η διεύρυνση του κύκλου σας δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε την πραγματικότητα, προβλέψτε τις τυχόν δυσκολίες και προβάλετε τις ικανότητές σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Εκτονώστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε τι θέλετε και επιλέξτε το αποφασιστικά. Η δημιουργία θα σας δώσει χαρά κι αν υπάρξουν δυσκολίες, μην επιτρέψετε να σας αποπροσανατολίσουν. Οι πολλές έννοιες δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Αν θέλετε να λειτουργήσετε αρμονικά, πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας.


ΛΕΩΝ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες των άλλων και αφεθείτε χωρίς να έχετε εναλλακτικές λύσεις, γιατί ενδέχεται κάποιοι από τους συνεργάτες σας να σας απογοητεύσουν. Για να λυθούν τα εργασιακά σας θέματα απαιτούνται ριζικές λύσεις. Μη σπαταλάτε χρήματα από ανασφάλεια και λόγω της απογοήτευσης που νιώθετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να υποσχεθείτε ότι θα τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες, γιατί οι μέρες θα είναι περιπετειώδεις για τον οικονομικό σας τομέα. Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους. Διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας.


ΖΥΓΟΣ: Πολλά πράγματα θα κριθούν στο άμεσο μέλλον από τη στάση και την ανταπόκρισή σας. Δείξτε στους άλλους φανερά πόσο έχετε την ανάγκη τους, κρατώντας όμως τις απαραίτητες ισορροπίες για το δικό σας καλό. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε συνετοί, προνοητικοί και ρεαλιστές στα σχέδια που έχετε κατά νου. Ο,τι προκύψει τώρα θα καθορίσει την πορεία που θα έχετε στη συνέχεια. Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα αποτελέσει εγγύηση στις όποιες διευθετήσεις και στην υποστήριξη που θα εισπράξετε από τους ξένους, καθώς και στην εξέλιξή σας. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ό,τι δεν αποδίδει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα-σταθμός και μια ξεχωριστή περίοδος για όλη την γκάμα των σχέσεών σας. Είστε έτοιμοι και διαθέτετε τα απαραίτητα επιχειρήματα για να κινηθείτε σωστά και τις πιο δύσκολες ώρες. Ακούστε με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές που σας δίνουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αντιθέσεις και οι αμφιταλαντεύσεις θα δοκιμάζουν την κρίση αλλά και τον συναισθηματισμό σας. Πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά των άλλων, γιατί ίσως αποκαλυφθούν με σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά.


ΙΧΘΥΕΣ: Οι καταστάσεις θα σας υποχρεώσουν να δείτε κατάματα την πραγματικότητα που εδώ και καιρό αγνοούσατε, ενώ παράλληλα θα έρθετε αντιμέτωποι με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...