Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μπαράκ (!) Κλίντον

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναστατώνεται στη θέα ωραίων γυναικών.

Ο προηγούμενος προερχόμενος από τους Δημοκρατικούς πρόεδρος των ΗΠΑ έγινε διάσημος όχι μόνο επειδή έπαιζε σαξόφωνο. Τη θητεία του Μπιλ Κλίντον σημάδεψε η ανάρμοστη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Ωστόσο ο επόμενος -και νυν- Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να είναι πιο «παιχνιδιάρης» από τον Κλίντον, έστω κι αν περιορίζεται στο φλερτ.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δεν αφήνουν βεβαίως την ευκαιρία να σχολιάσουν κάθε περίσταση στην οποία ο Μπαράκ Ομπάμα ρίχνει το βλέμμα του ή απλώνει ίσως και το χεράκι του σε κάποια ενδιαφέρουσα ύπαρξη. Οσο για τη Μισέλ, φαίνεται κάθε φορά -όταν είναι παρούσα- έτοιμη να «δαγκώσει».

Ακόμη και στην τελετή μνήμης και τιμής για τον Νέλσον Μαντέλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κάθισε ήσυχος.

Εριξε τα μάτια του πάνω στη Δανή πρωθυπουργό με τέτοια ένταση που όλοι το κατάλαβαν, και βέβαια οι σχετικές φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου, επισκιάζοντας ακόμη και την ιστορική φωτό της χειραψίας Κάστρο – Ομπάμα!

Η Χέλε Θόρνινγκ Σμιτ μάλλον γοητεύτηκε αλλά και γοήτευσε τον Ομπάμα, ο οποίος πάντως δεν ήταν σε θέση να δει το… βλοσυρό βλέμμα της συζύγου του. Τα ταξίδια μάλλον κάνουν τον Αμερικανό πρόεδρο να νιώθει ένα κάποιο είδος ελευθερίας.

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι το αμέσως προηγούμενο «κρούσμα» φλερτ συνέβη στη διάρκεια ταξιδιού του. Ηταν πέρυσι τον Νοέμβριο, όταν επισκεπτόταν τη νοτιοανατολική Ασία.

Είχε συναντήσει τότε την Ταϊλανδή πρωθυπουργό Γινγκλούκ Σιναουάτρα, και μόνο που δεν τη φίλησε! Τα εκατέρωθεν βλέμματα ήταν πολλά υποσχόμενα…

Και στο εσωτερικό των ΗΠΑ πάντως ο Ομπάμα δεν δίστασε να φλερτάρει ακόμη και μπροστά στις κάμερες. Το όνομα της κυρίας που του προσέλκυσε την προσοχή είναι Μισέλ Τασόφ, παραγωγός του δικτύου NBC.

Πρόεδρος και Τασόφ κάθισαν στον καναπέ της εκπομπής του Τζέι Λίνο πριν από περίπου δύο χρόνια, και μόνο που δεν… ξάπλωσαν. Εκείνη που φαίνεται να τον έχει συνεπάρει ωστόσο είναι η Καλάμα Ντέβι Χάρις.

Στις φλέβες της τρέχει ινδιάνικο αίμα και όταν διορίστηκε γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνιας, ο Ομπάμα, ενθουσιασμένος, δήλωσε πως είναι μακράν η πιο όμορφη γενική εισαγγελέας. Αργότερα βέβαια ζήτησε συγγνώμη για το σεξιστικό του σχόλιο, ωστόσο η Χάρις το χάρηκε και η Μισέλ θύμωσε.

Από την άλλη, η πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ έχει μια ιδιότυπη γοητεία, ίσως όχι λόγω της εικόνας της, αλλά λόγω των ιδιαίτερα φιλελεύθερων απόψεών της για τις σχέσεις και τον γάμο. Μάλλον αυτό προκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος, όταν συναντήθηκαν πέρυσι, ήταν όλο χαμόγελα και αστεία. Το γεγονός φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο από τον αυστραλιανό Τύπο.

Εψαχνε για άλλο «G»

Σχόλια προκάλεσε και η συνάντησή του με την Μπιγιονσέ, μια γυναίκα στην οποία είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθεί κανείς. Πόσο μάλλον όταν κι εκείνη είναι τόσο διαχυτική και σε υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις της.

Γιατί αυτό έκανε η Μπιγιονσέ στον Ομπάμα, ενώ εκείνος μάλλον ήθελε να… κάνει πολύ περισσότερα μαζί της τον περασμένο Ιανουάριο που συναντήθηκαν. Η φορά ωστόσο που ο Μπαράκ Ομπάμα «καρφώθηκε» περισσότερο από κάθε άλλη ήταν τον Ιούνιο του 2009.

Ηταν η σύνοδος των οκτώ περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (G8) στην Ιταλία, ωστόσο ο πλανητάρχης μάλλον άλλο… G αναζητούσε, όταν έριξε το βλέμμα του στα καλλίγραμμα οπίσθια μιας νεαρής κοπέλας, που πλέον είναι τα… δεύτερα πιο διάσημα οπίσθια μετά από εκείνα της Πίπα Μίντλετον!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....