Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

«Dancing» στην… αγκαλιά του ωραίου Πάρη!

Το love story του Κασιδόκωστα με τη σέξι χορεύτρια Μαρία Δελόγκα (την οποία η Εριέττα Κούρκουλου αποκαλεί «my lady») και οι φήμες για τον επικείμενο γάμο.


Το να είσαι η αγαπημένη του Πάρη σε καθιστά αυτόματα στόχο και για τους απανταχού παπαράτσι και για τις πάσης φύσεως «κουτσομπόλες». Το να είσαι η νύφη της Μαριάννας όμως είναι κάτι πολύ διαφορετικό, μάλλον πιο δύσκολο και σίγουρα πολύ πιο… σύνθετο. Αν και η Μαριάννα Λάτση -με οδηγό τα δικά της βιώματα και τις προσωπικές της επιλογές- έχει κάθε λόγο να υποδεχτεί θερμά τη χορεύτρια που, όπως όλα δείχνουν, διάλεξε για σύντροφο της ζωής του ο γιος της.


Η Μαρία Δελόγκα, το κορίτσι που μάγεψε τον Πάρη Κασιδόκωστα, δείχνει ώς τώρα πως μπορεί να χειρίζεται με επιτυχία το πρώτο τουλάχιστον κομμάτι. Παραμένει χαλαρή εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο που είναι δίπλα σε έναν από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς παγκοσμίως, δεν δείχνει να ιδρώνει τ’ αυτί της από όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί για εκείνη και εκείνον, και συνεχίζει να χαμογελά πλατιά γνωρίζοντας πως είναι η πραγμάτωση των ονείρων εκατομμυρίων κοριτσόπουλων της διπλανής πόρτας, που περιμένουν έναν αληθινό πρίγκιπα στη ζωή τους.


Οσο οι φήμες για επικείμενο γάμο -και μάλιστα σύντομα- φουντώνουν τόσο εκείνη συνεχίζει να χαμογελά κρατώντας τη σχέση της μακριά από τα φλας, χωρίς ωστόσο πλέον να την κρύβει. Από το καλοκαίρι και μετά -ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες- η καλλίγραμμη Μαρία ποστάρει με άνεση κοινές φωτογραφίες με τον καλό της, στις οποίες το ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο και χαλαρά στον φακό, σε αντίθεση με το περσινό φθινόπωρο, όταν οι φωτογραφίες του είδους σπάνιζαν στο προφίλ της και το πρόσωπο του Πάρη δεν φαινόταν καθαρά.


Το γεγονός στην ουσία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στις αρχές του Οκτωβρίου για την επισημοποίηση της σχέσης τους στην Αμερική, με τον Πάρη να ζητάει την καλή του σε γάμο, σε πάρτι με καλεσμένους κοινούς τους φίλους, οι οποίοι επίσης τελευταία φαίνεται πως έχουν πάρει το «πράσινο φως» να ανεβάζουν φωτογραφίες του ζευγαριού στα δικά τους προφίλ.


Την εξέλιξη στη σχέση του Πάρη με τη Μαρία φαίνεται να απολαμβάνει και με το παραπάνω η αδελφή του. Η Εριέττα Κούρκουλου δηλώνει πλέον ακόμη και μέσα από το προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα ότι είναι κολλητές φίλες με την αγαπημένη του αδελφού της και ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες, ενώ την αποκαλεί «my lady».


Τα δυο κορίτσια βγαίνουν και μόνα τους για να διασκεδάσουν, ενώ οι δυο τους και ο Πάρις μοιράζονται κοινές παρέες, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Μαρτάκης που είναι από τα βασικά μέλη της συντροφιάς, αλλά και ο συνέταιρος του Πάρη στην επιτυχημένη εταιρεία Panik Records Γιώργος Αρσενάκος.


Κάπως έτσι, από το περσινό καλοκαίρι, οπότε το ζευγάρι πρωτοκυκλοφόρησε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, μέχρι σήμερα, που όλα δείχνουν ότι πορεύεται προς τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Πάρης άλλαξε, «συμμαζεύτηκε» και σταμάτησε να «προκαλεί» τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με μόνη εξαίρεση το περιστατικό που συνέβη την περασμένη άνοιξη σε παραλιακό στέκι της Βουλιαγμένης.


Ηταν τότε που ο αψύς Πάρης ξεκίνησε καβγά, γιατί αντιλήφθηκε πως κάποιος από τα διπλανά τραπέζια φλέρταρε προκλητικά τη Μαρία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκείνη εξέφρασε την ενόχλησή της στον Πάρη και εκείνος έσπευσε να την υπερασπιστεί. Ο καβγάς ξεκίνησε με έντονη λογομαχία και συνεχίστηκε με άγριο ξύλο.


Αυτή ήταν και η μόνη φορά που το ζευγάρι απασχόλησε αρνητικά τη δημοσιότητα, από την πρώτη φορά που τα φλας τούς συνέλαβαν μαζί, το καλοκαίρι του 2012, στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Ελένης Φουρέιρα. Ο Πάρης τότε κρατούσε συνέχεια αγκαλιά την άγνωστη για τους πολλούς τότε -αλλά φανερά σέξι- συνοδό του.


Λίγο νωρίτερα η Μαρία -γυμνάστρια και χορεύτρια- σύστηνε τον εαυτό της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον διαγωνισμό για το ελληνικό τραγούδι που θα πήγαινε στην Eurovision, αφού συμμετείχε με το συγκρότημα Cassiopeia. Εχοντας ασχοληθεί -παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού- επαγγελματικά με τον χορό και με μαθήματα φωνητικής και κλασικής κιθάρας, η Μαρία είχε τότε εντυπωσιάσει με την παρουσία της.


Κανείς όμως δεν ήξερε τότε πως εκτός από το κοινό είχε εντυπωσιάσει και τον αεικίνητο, δραστήριο και ζωηρό Πάρη Κασιδόκωστα. Πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά άλλωστε; Η προσωπικότητα της Μαρίας ταίριαξε «γάντι» στον Πάρη. Αεικίνητη και δραστήρια και η ίδια (ιππασία, tae kwon do, judo, σκι, χορός, έντονη κοινωνική ζωή), μπορεί να τον ακολουθήσει παντού.


Αν και οι πληροφορίες είναι αντιφατικές, κάποιοι επιμένουν ότι η Μαριάννα Λάτση έχει ενστάσεις στον γάμο του γιου της με τη Μαρία Δελόγκα, παρότι και η ίδια ακολούθησε στη ζωή της λίγο πολύ τον ίδιο δρόμο, αψηφώντας τις έντονες αντιδράσεις της οικογένειά της για τις προσωπικές της επιλογές και μάλιστα δύο φορές.


Ο γάμος της με τον γοητευτικό σαν αστέρα του κινηματογράφου δάσκαλο του θαλάσσιου σκι Γρηγόρη Κασιδόκωστα φυσικά και δεν είχε γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από τον πατέρα της, τον καπετάν Γιάννη. Ούτε βέβαια ήταν εύκολο να τον κάνει να «καταπιεί» και την επόμενη σχέση της ζωής της, με τον αστέρα του κινηματογράφου Νίκο Κούρκουλο.


Η Μαριάννα Λάτση ήταν δεν ήταν 17 ετών, όταν συνάντησε το καλοκαίρι του 1969 στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, αλλά τα κρυφά ραντεβού φανέρωσαν πολύ γρήγορα οι καλοθελητές στον Γιάννη Λάτση, που έκανε τα πάντα για να τους χωρίσει. Τον χειμώνα η πανέμορφη Μαριάννα επέστρεψε αναγκαστικά στο σχολείο της στη Γενεύη και ο πατέρας της για να την κάνει να ξεχάσει τον καλοκαιρινό της έρωτα αποφάσισε να την κρατήσει σταθερά μακριά από την Αθήνα.


Ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας, από την άλλη, ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελβετία για να τη δει, αφού -όπως λέει η ιστορία- η χούντα τού κράτησε χωρίς δικαιολογία το διαβατήριό του για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, απαγορεύοντάς του έτσι την έξοδο από τη χώρα.


Οι σπουδές ωστόσο κάποτε τελειώνουν κι έτσι η Μαριάννα επέστρεψε στην Ελλάδα και μετακόμισε με τον άντρα που είχε επιλέξει στη Βούλα, όπου οι «πολεμικές» σκηνές με πρωταγωνιστή τον καπετάν Γιάννη έγιναν μέρος της καθημερινότητάς τους. Ωσπου η μητέρα της Εριέττας αποφάσισε να αναλάβει δράση και να κατευνάσει όσο μπορεί τα πνεύματα.


Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε τον χειμώνα του 1982 στη Γενεύη, εκεί όπου γεννήθηκε και το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ο Πάρης, το εγγονάκι που «έκαμψε» τον σκληρό καπετάν Γιάννη, με αποτέλεσμα όλοι μαζί να μετακομίσουν στην έπαυλη Λάτση, στην Εκάλη.


Το καλοκαίρι του 1986 -την ίδια χρονιά που ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας κέρδιζε πρώτη φορά τις εκλογές στον Δήμο Βουλιαγμένης- η Μαριάννα Λάτση συνάντησε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου τον Νίκο Κούρκουλο, που ήταν επίσης παντρεμένος (με τη Μελίτα, μητέρα της κόρης του Μελίτας και του γιου του Αλκη).
«Κάνω έτσι και παγώνω… Ξαφνικά βλέπω ένα πλάσμα να ανεβαίνει τις κερκίδες και αυτό ήταν» θα πει πολλά χρόνια αργότερα ο μεγάλος ηθοποιός περιγράφοντας τη σκηνή της γνωριμίας τους.


Αποφασισμένοι να ζήσουν τον θυελλώδη έρωτά τους, ζήτησαν αμέσως και οι δύο διαζύγιο, ενώ ο Γιάννης Λάτσης άρχισε νέο πόλεμο με την κόρη του προσπαθώντας να αποτρέψει τις αναπόφευκτες εξελίξεις, κάτι που κατά βάθος σίγουρα ήξερε πως δεν ήταν δυνατόν να γίνει. Το ζευγάρι, που απέκτησε δύο παιδιά (την Εριέττα και τον Φίλιππο) το χώρισε μόνο ο θάνατος, στις 30 Ιανουαρίου του 2007, όταν ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.


Αυτός, αυτή και τα μυστήρια


Εκείνη: Γεννήθηκε στον Πειραιά λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του ’83 και από νωρίς έδειξε την αγάπη της στον χορό και τη γυμναστική. Σπούδασε ρυθμική, πήρε υποτροφία και έφυγε για δύο χρόνια στην Ισπανία. Επιστρέφοντας άρχισε να ασχολείται ταυτόχρονα με πολλά. Εμφανίστηκε στο «Super Deal» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο για δύο χρόνια, χόρεψε ως μαζορέτα για την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, αλλά και για την Εθνική, πλαισίωσε τον Μαζωνάκη το 2011 στο κέντρο όπου εμφανιζόταν, χόρευε σε κλαμπ και πήρε μαθήματα υποκριτικής.


Οταν -πολύ πριν από τον Πάρη- τη ρωτούσαν πώς είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνην, απαντούσε: «Θα πρέπει να έχει ξεχωριστή προσωπικότητα, χιούμορ, να ξέρει να αγαπάει και να δίνεται ολοκληρωτικά. Τότε στόχος μου θα γίνει η ευτυχία του».


Εκείνος: Playboy, περιζήτητος εργένης, πολυφωτογραφημένος κληρονόμος και «μαγνήτης» για τους παπαράτσι, συνήθιζε να αλλάζει το στιλ του το ίδιο συχνά με τις συντρόφους του. Η πρώτη του πολυσυζητημένη σχέση ήταν με την κατά πολύ μεγαλύτερή του και εύπορη Ζέτα Βαμβογιάννη, το 2003.


Ακολουθεί η σχέση του με την Πάρις Χίλτον, με τον Πάρη και την Πάρις να αρραβωνιάζονται τον Μάιο του 2005, να έχουν στο κατόπιν τους μια στρατιά φωτογράφων στις διακοπές τους στην Ελλάδα και να χωρίζουν τελικά τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου.


Στη λίστα του περιλαμβάνονται σέξι μοντέλα και σταρ του κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων η Τάρα Ριντ, η Νίκι Ριντ και η Χάνα Κορνέτ, ενώ ο Πάρης κάνει ταξίδια, διασκεδάζει σε πάρτι και ασχολείται φανατικά με watersports δαμάζοντας τα κύματα στην Ελλάδα, στην Καλιφόρνια και στο Μαλιμπού. Εχει άλλωστε το κατάλληλο DNA, όπως λέει ο ίδιος:


«Λόγω του πατέρα μου, έχω αρχίσει να ασχολούμαι με τα σπορ από πολύ μικρή ηλικία. Εκείνος ήταν που πάντα με ενθάρρυνε και περισσότερο με όσα αφορούσαν τη θάλασσα».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....