Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

To… παλάτι των parties

Η επένδυση του dj Gary «Gaz» Beadle στον Λαγανά της Ζακύνθου με τη δημιουργία ενός χλιδάτου night club.


Εχει ρεύμα, απασχολεί καθημερινά τα βρετανικά μέσα, είναι γκεστ σε μεγάλα μουσικά γεγονότα και το τραγούδι του είναι από τα φαβορί για την πρωτιά του βρετανικού τσαρτ, που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Κυριακή.


Ο Gary «Gaz» Beadle, από τους πρωταγωνιστές του πολυσυζητημένου δημοφιλούς ριάλιτι «Geordie Shore» του βρετανικού ΜΤV -προβάλλεται και στην Ελλάδα-, είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και κάνει σχεδόν τα πάντα για να προσελκύει τα φλας της δημοσιότητας. Με εκατοντάδες χιλιάδες φαν και 1.500.000 followers στο twitter ωστόσο, είναι η καλύτερη ζωντανή διαφήμιση για τη Ζάκυνθο, όπου χτίζει την επιχείρησή του, έναν χώρο με πισίνες, μπαρ, ρεστοράν και VIP καμπάνες, που ήδη συζητιέται παντού!


Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν κιόλας αφιερώσει ρεπορτάζ για το υπό ανέγερση κλαμπ, το Pure Beach, τονίζοντας πως στόχος του 25χρονου Gaz -που είναι μεταξύ άλλων και dj- είναι το «παλάτι των πάρτι» στον Λαγανά της Ζακύνθου να λειτουργήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος δήλωσε στις ειδήσεις του MTV ότι αυτό ήταν το μεγάλο του όνειρο:


«Ηθελα πάντα να έχω ένα δικό μου κλαμπ και αφού δούλεψα στη Ζάκυνθο, συνειδητοποίησα πως μπορεί η νυχτερινή ζωή να είναι πολύ έντονη, το νησί ωστόσο δεν έχει να προσφέρει πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες και για την ημέρα. Ετσι αποφάσισα να φτιάξω εκ βάθρων ένα μοδάτο παραλιακό κλαμπ που θα φιλοξενεί καθημερινά διαφορετικού στιλ πάρτι στην πισίνα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι εργασίες έχουν ήδη αρχίσει και είμαι πολύ ενθουσιασμένος».


Ποστάροντας κάθε μέρα φωτογραφίες και τσιτάτα για το υπό ανέγερση μπαρ στη Ζάκυνθο, ο «Gaz» έχει ήδη εξιτάρει τη φαντασία χιλιάδων οπαδών του που του δηλώνουν στο twitter ότι το καλοκαίρι του 2014 θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους τη Ζάκυνθο, όπου θα χορεύουν το «Pary Like a Rockstar», το τραγούδι δηλαδή με το οποίο ο Βeadle έκανε πριν από λίγες εβδομάδες το ντεμπούτο του ως τραγουδιστή. Το ίδιο συμβαίνει και στη σελίδα Pure Zante που έχει δημιουργήσει, στην οποία «τιτιβίζει» σχεδόν κάθε ώρα και οι φαν του έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν… κρατήσεις σε ξαπλώστρες και γκαζέμπο, σε εγκαταστάσεις που ακόμη βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της ανέγερσης!


Οπως αποκαλύπτει ο ίδιος στους followers του, πρότυπό του είναι το διάσημο Ocean Beach Ibiza, το luxury κλαμπ στην παραλία του Σαν Αντόνιο, πόλος έλξης του διεθνούς jet set, που διαθέτει από πισίνα, κήπους και ρεστοράν μέχρι ρουφ γκάρντεν, νάιτ κλαμπ και spa. «Ανήμερα τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσουμε το πλήρες πρόγραμμα με τα events και τον Ιανουάριο θα είναι έτοιμη και η επίσημη ιστοσελίδα, στην οποία θα κάνετε κρατήσεις» πληροφορεί ο «Gaz» τους χιλιάδες φίλους του προσθέτοντας ότι η Ζάκυνθος «είναι ένα απίστευτο νησί, με υπέροχες παραλίες» και δίνοντας ραντεβού για τα μέσα του ερχόμενου Μαΐου, οπότε, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο χώρος θα είναι έτοιμος.


Χιλιάδες υποψήφιες για να πιάσουν… δουλειά!


Πανικός έχει γίνει και με τις αιτήσεις χιλιάδων ενδιαφερομένων -κυρίως κοριτσιών-, από την Αγγλία έως τη Νέα Υόρκη, που θέλουν να δουλέψουν στο Pure Zante, ενώ φαίνεται πως η επιλογή των τυχερών έχει ήδη γίνει. Είναι χαρακτηριστικό επίσης το γεγονός ότι ο «Gaz», που ήταν στη Ζάκυνθο για διακοπές και τον περασμένο Αύγουστο, έχει ήδη αρχίσει να δίνει μια «γεύση» από τα δρώμενα του καλοκαιριού μιλώντας για πάρτι με σαμπάνιες, ξέφρενη διασκέδαση και όμορφα κορίτσια. Είναι άλλωστε ο ίδιος που έχει κατά καιρούς κάνει δηλώσεις του στιλ ««πάρτι μέχρι το πρωί, μόνο αυτό θέλω» και «έχω κοιμηθεί σχεδόν με 1.000 γυναίκες»…

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...