Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο άνεργος γιος σε ρόλο εκτελεστή!

Ανεργος 43χρονος ο δράστης του άγριου φονικού στον Τίρναβο.

Η πικρία και η οργή που ένιωσε όταν ο ηλικιωμένος πατέρας του τού ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να δώσει στην αδερφή του τα χρήματα που είχε ανάγκη, του όπλισαν το χέρι. Ο άνεργος 43χρονος σημάδεψε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο δύο φορές εξ επαφής στο κεφάλι και το στήθος τον 77χρονο πατέρα του, στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν στα Παλιά Σφαγεία, στον Τίρναβο Λάρισας.

Στο σημείο μετέβησαν αξιωματικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λάρισας, οι οποίοι κατόρθωσαν να εξιχνιάσουν γρήγορα το άγριο έγκλημα, αφού έλαβαν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους τού θύματος. Οπως αποκαλύφθηκε, το βράδυ της Τρίτης ο δράστης (που έμενε στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας και στο ισόγειο ζούσαν οι γονείς του) έμαθε ότι ο πατέρας του θα έδινε 10.000 ευρώ στην 51χρονη αδερφή του, η οποία διέμενε στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ακόμα ένας καβγάς.

Πρώτα απείλησε

Εξαλλος ο άνδρας ανέβηκε στο σπίτι του και γύρισε κρατώντας στα χέρια του ένα κυνηγετικό όπλο SAIGA 410, με το οποίο αρχικά απείλησε τον 77χρονο. Τα λόγια που αντάλλαξαν πατέρας και γιος ήταν βαριά και, όταν ο ηλικιωμένος έκανε να βγει από την πόρτα, ο γιος του τον πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος και το κεφάλι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα βρέθηκε νεκρό μόλις ένα μέτρο από την είσοδο του σπιτιού, δεχόμενο τα πυρά από μέσα προς τα έξω.

Οι αστυνομικοί έχουν λάβει κατάθεση από την κόρη του θύματος. Η γυναίκα επιβεβαίωσε την επιθυμία του πατέρα της να της δώσει 10.000 ευρώ, η οποία εκφράστηκε τηλεφωνικά αρκετές φορές κατά το τελευταίο πενθήμερο πριν από το φονικό. Ο 43χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η… κατηφόρα ξεκίνησε όταν έκλεισε το μαγαζί

Ο πατροκτόνος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, μιας 16χρονης και ενός 13χρονου, πριν από έναν χρόνο έβαλε λουκέτο στο κατάστημα ηλεκτρονικών που διατηρούσε, λόγω οικονομικών δυσχερειών. Τα χρήματα που έμπαιναν στο σπίτι ήταν από τον μισθό της συζύγου του, η οποία εργάζεται στον ΟΑΕΔ, και τα ενοίκια από δύο σπίτια που του είχε γράψει το θύμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κακή οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει τον είχε κάνει νευρικό και ευερέθιστο, με αποτέλεσμα να προκαλεί με το παραμικρό άγριους τσακωμούς μέσα στην οικογένεια. Γείτονες κάνουν λόγο για φωνές και τσακωμούς που λάμβαναν χώρα σε καθημερινή βάση και αναστάτωναν την ευρύτερη περιοχή των Παλιών Σφαγείων.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...