Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Αϊ-Βασίληδες και ξωτικά!

Πόλος έλξης και φέτος τα θεματικά πάρκα σε Δράμα και Τρίκαλα που υπόσχονται αξέχαστες γιορτές.


Τα χαμόγελα των παιδιών «ανθίζουν» και φέτος στην «Ονειρούπολη» της Δράμας και στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, που άνοιξαν τις πύλες τους στις 4 Δεκεμβρίου και στις 29 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.


Η 10η μεγάλη γιορτή της «πρωτεύουσας των Χριστουγέννων», όπως έχει χαρακτηριστεί η μακεδονίτικη πόλη, θα φιλοξενήσει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2014 περισσότερες από 250 διαφορετικές δράσεις, όπως μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες της.


Στα μουσικά δρώμενα θα συμμετάσχουν αγαπημένοι τραγουδιστές, όπως ο Stan, η Μαντώ, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Demy, ο Νικηφόρος και ο Νίκος Γκάνος.


Για 34 ημέρες το κέντρο της Δράμας θα μεταμορφωθεί σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, όπως το έχει ονειρευτεί κάθε παιδί. Ενα τεράστιο παγοδρόμιο, το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη, το κρεμαστό καράβι, το υπερυψωμένο τρενάκι, το πάρκο των δεινοσαύρων και ένα πολύχρωμο Καρουζέλ είναι τα πρώτα πράγματα που θα συναντήσει ο επισκέπτης της «Ονειρούπολης», ενώ ακολουθούν τα παραδοσιακά ξύλινα σπιτάκια με διαφορετικές θεματικές ενότητες και το «Σιντριβάνι των Ευχών».


Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει «Το σπίτι του Αϊ-Βασίλη» όπου ο αγαπημένος άγιος περιμένει με τα ξωτικά του μικρούς και μεγάλους να του πουν τη δική τους ευχή.


Τα ξωτικά όμως έχουν τον δικό τους χώρο, ένα ατελιέ. Στο «Ατελιέ των Ξωτικών» οι επισκέπτες μπορούν να μεταμορφωθούν σε ξωτικό, χιονάνθρωπο, ζαχαρωτό και ό,τι άλλο βάζει ο νους τους.


Αξέχαστα Χριστούγεννα όμως μπορεί να περάσει κάποιος και στα Τρίκαλα, στον «Μύλο των Ξωτικών», που για τρίτη χρονιά θα υποδεχτεί τους καλεσμένους του έως και τις 5 Ιανουαρίου 2014. Με πρωτοπόρες και καινοτόμες δράσεις, δημιουργικά εργαστήρια, συναυλίες (Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Σαμπάνης, Demy κ.λπ.) και δρώμενα επί σκηνής, επί 38 ημέρες ο «Μύλος των Ξωτικών» θα αποτελέσει έναν από τους καλύτερους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.


Ο Αϊ-Βασίλης, ο Σκρουτζ και η νεράιδα των Χριστουγέννων Βιολάντα συνεργάστηκαν και ετοιμάζουν παρέα με τα ξωτικά το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων. Φέτος οι επισκέπτες θα πρωταγωνιστήσουν στην εξέλιξη της πιο γνωστής χριστουγεννιάτικης ιστορίας, αλλά και ενός τοπικού θρύλου.


Οικοδεσπότης ο τσιγκούνης Σκρουτζ, ο οποίος πρώτη φορά αντιλαμβάνεται τη μαγεία των χριστουγεννιάτικων γιορτών και μεταμορφώνεται στον πιο γλυκό ήρωα, αφήνοντας τους φίλους του να δοκιμάσουν μια μοναδική συνταγή σοκολάτας, της οποίας μόνο εκείνος γνωρίζει τα υλικά.


Παράλληλα, η νεράιδα Βιολάντα, που φροντίζει να εμφανίζεται μόνο στα όνειρα των αγροτών και να γεμίζει με σιτάρια τα άδεια αμπάρια τους τις δύσκολες χρονιές, στολίζει το εργοστάσιο σοκολάτας με μπισκότα και δημιουργεί με τέχνη και μαγεία γευστικές λιχουδιές.


Φέτος θα λειτουργήσει μέσα στο θεματικό πάρκο και αχυρένιο ταχυδρομείο στο οποίο τα παιδιά θα μπορούν να γράφουν το δικό τους γράμμα στον Αϊ-Βασίλη, το οποίο θα διαβαστεί από τον ίδιο και τους βοηθούς του, που αμέσως μετά θα κανονίσουν τις εργασίες παραγωγής παιχνιδιών και χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...