Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Το «καυτό» φιλί Βίσση – Ρέμου!

Το… νιόπαντρο καλλιτεχνικό ζευγάρι παρουσίασε τη μουσική του πρόταση στο νέο Pantheon Τheater.

«Καυτά» φιλιά λίγο προτού ανέβουν στο… σανίδι! Η Αννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, που φέτος παρουσιάζουν μια νέα καλλιτεχνική πρόταση, τύπου μουσικής παράστασης, φαίνεται πως ήδη έχουν μπει στον θεατράλε ρόλο τους.


Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την παρουσίαση του προγράμματός τους, το οποίο ξεκινάει στις 20 Δεκεμβρίου στη σκηνή του ολοκαίνουργιου Pantheon Τheater, το δημοφιλές ζευγάρι υποδύθηκε με χιούμορ τους… νιόπαντρους.


Για όσους δεν κατάλαβαν, θα πρέπει να τονίσουμε πως οι δύο καλλιτέχνες θα εμφανίζονται φέτος σε ένα τεράστιο και εντυπωσιακό θέατρο  (μπορεί να φιλοξενήσει 2.000 θεατές!), και όχι σε κάποιο από τα κέντρα που τους έχουμε συνηθίσει με ποτά, λουλούδια και τα… παρελκόμενα.


Τραπέζια δεν υπάρχουν, το κάπνισμα απαγορεύεται, ενώ οι τιμές θα αντιστοιχούν σε εκείνες θεάτρου.
Ο τίτλος του προγράμματός τους είναι «Ενας ή κανένας» και οφείλεται στο νέο ομώνυμο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, το οποίο ερμηνεύουν μαζί και θα ακούσουμε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της παράστασης.



Με το που εμφανίστηκαν στη σκηνή η Αννα ντυμένη με λευκό φράκο και ο Αντώνης με μαύρο σακάκι και τζιν παντελόνι (ο οποίος μάλιστα έφτασε με καθυστέρηση στη βραδιά) οι φωτογράφοι… έπεσαν πάνω τους κι εκείνοι προσποιήθηκαν πώς μόλις έχουν παντρευτεί.


Μάλιστα, όταν κάθισαν στο τραπέζι για τη συνέντευξη μαζί με τους άλλους συντελεστές της παράστασης, ο Αντώνης Ρέμος παρομοίωσε την ομήγυρη με «τραπέζι γάμου» και τον Γιάννη Κακλέα, τον σκηνοθέτη τους, με τον «παπά που έκανε το μυστήριο» λόγω του ότι έχει…γένια. Να τονίσουμε ότι η συνέντευξη έγινε πάνω στη σκηνή, με φόντο ένα από τα τρία σκηνικά της παράστασης.


Παίρνοντας πρώτος τον λόγο ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαθεοχάρης, ο οποίος μία ακόμη φορά στην καριέρα του δημιουργεί μια νέα πρόταση στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «με μεγάλη νοσταλγία και αγάπη κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος στις απαιτήσεις της σημερινής Ελλάδας, με προσιτές τιμές και σε ένα ωράριο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής».


Η Αννα Βίσση υποστήριξε ότι με τον Αντώνη Ρέμο (με τον οποίο συνεργάζεται πρώτη φορά) άνοιξαν τις βαλίτσες τους με τα τραγούδια τους και έβγαλαν από μέσα όλα τα αγαπημένα τους κομμάτια, τα οποία δεν μπορούσαν να τραγουδήσουν σε άλλους χώρους όπου πρωταρχικός σκοπός είναι η διασκέδαση. Οσο για τον τραγουδιστή, δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία του με τη Βίσση. «Η συνεύρεση της Αννας και η δική μου στη σκηνή θα είναι κάτι το μοναδικό!» είπε χαρακτηριστικά.


Το styling της τραγουδίστριας, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει αναλάβει η κόρης της Σοφία Καρβέλα, ενώ δεν αποκλείεται να επιλέξει και κάποια κομμάτια από την πρώτη συλλογή της Υβόννης Μπόσνιακ, συντρόφου του Αντώνη Ρέμου. Η τραγουδίστρια, πάντως, θα συνεργαστεί στην παράσταση και με την αδερφή της Λία, η οποία έχει αναλάβει τη διδασκαλία των φωνητικών.


Τα κείμενα είναι του Κωνσταντίνου Ασπιώτη, τα σκηνικά του Μανώλη Παντελιδάκη, τα κοστούμια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και οι χορογραφίες της Chali Jennings. Τους δύο καλλιτέχνες πλαισιώνει πολυμελής ομάδα από performers.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...