Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Υποδοχή με πανό

Αποθέωση από τον Σύνδεσμο Φίλων Γονίδη στην πρεμιέρα του τραγουδιστή στην Ιερά Οδό.


Σύνδεσμος Φίλων Γονίδη! Πιο οργανωμένοι από ποτέ αποδείχτηκαν οι «οπαδοί» του Σταμάτη Γονίδη, οι οποίοι καλοδέχτηκαν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στη μεγάλη του πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο Ιερά Οδός. Το πανό που σήκωσαν δανείστηκε στίχους από το γνωστό του σουξέ και έγραφε «έτσι περίεργα την είδαμε».


Οι απανταχού φίλοι του τραγουδιστή ανά την ελληνική επικράτεια, που έφτασαν από κάθε γωνιά της χώρας, έγιναν μια γροθιά στην πρεμιέρα του και το μαγαζί πήρε φωτιά! Και όχι μόνο από τα σουξέ του ανανεωμένου (με λιγότερα κιλά) Σταμάτη Γονίδη, αλλά και από το απαράμιλλο κέφι που δημιούργησαν οι κόκκινες -σαν τη φωτιά- κυρίες που τον συνοδεύουν στην πίστα, η Ελλη Κοκκίνου και η Στέλλα Καλλή.


Οι δυο τραγουδίστριες επέλεξαν άκρως εορταστικές και λαμπερές εμφανίσεις που έκοψαν την ανάσα. Η Ελλη Κοκκίνου, ενώ αρχικά εμφανίστηκε με ένα κομψό μαύρο κοστούμι με αβυσσαλέο ντεκολτέ στο τοπ, στη συνέχεια του προγράμματος άλλαξε και επέστρεψε με ένα κόκκινο εξώπλατο μίνι φόρεμα με παγέτες και διαφάνεια. Η Στέλλα Καλλή διάλεξε επίσης ένα στενό, δαντελωτό κόκκινο φόρεμα που της τόνιζε όμορφα το μπούστο.


Ο Σταμάτης Γονίδης, πάντα εκκεντρικός στο ντύσιμό του, συνδύασε εμπριμέ σακάκι με αρβυλάκια και έκλεψε το χειροκρότημα του κόσμου. Ανάμεσα στους φίλους που τον τίμησαν με την παρουσία τους ήταν και ο Φοίβος, ο οποίος δεν έκρυψε την αδυναμία του στη «μούσα» του Ελλη Κοκκίνου.


Ενα στρώμα από λουλούδια μαζεύτηκε στα πόδια του Σταμάτη Γονίδη με τις ερμηνείες του στα σουξέ του «Εχεις θέματα», «Φέρ’ την εδώ», «Γιατί κλαις», «Εχω πετάξει μαζί σου», «Ολα σ’ αγαπάνε», «Σου χρειάζεται». Οι λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού αλλά και οι «καψούρηδες» του ζητούσαν συνεχώς να επιστρέψει στην πίστα φωνάζοντάς του παραγγελιές και εκείνος φυσικά δεν τους χάλασε χατίρι.


Στο… κόκκινο έφτασε τη διασκέδαση και η Ελλη Κοκκίνου με τα τραγούδια της «Ερωτεύτηκα», «Οντως», «Το Gucci των Μασάι», «Sex». Χαμός έγινε στην πίστα όταν η Ελλη ερμήνευσε το νέο τραγούδι που της έγραψε ο Φοίβος, το «Καληνύχτα».


Με πολλή ενέργεια και δύναμη πάνω στη σκηνή εμφανίστηκε και η Στέλλα Καλλή, η οποία τραγούδησε τις επιτυχίες «Σου ρίχνω άκυρο», «Αρνούμαι», «Ετσι κάνω εγώ», οπότε ο χορός άναψε για τα καλά πάνω στα τραπέζια και στην πίστα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ – Φωτ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...