Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Δευτέρα 16/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις που θα σας κουράσουν και στο τέλος θα σας φέρουν σε αδιέξοδα. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή και όχι ως κανόνες που πρέπει να τους τηρείτε και να τους επαναλαμβάνετε.


ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε την κοινωνική σας ζωή και φλερτάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τη διάθεσή σας για λεκτικά παιχνίδια. Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα είναι προκλητική. Γενικότερα θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, καθώς είναι αυτή που θα καθορίσει τις σχέσεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ξεκαθάρισμα που είχατε αρχίσει εδώ και καιρό φτάνει στο τέλος του, καθώς πλέον έχετε κάνει όλες τις επανεκτιμήσεις που απαιτούνταν και έχετε βγάλει τα τελικά συμπεράσματα. Η εύκολη έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον τομέα της επικοινωνίας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι γενικές προοπτικές στον τομέα του έρωτα κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι, γι’ αυτό μη ρίξετε την ψυχολογία σας. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε ένα ταξιδάκι, οι πρώτοι για να βρείτε μια νέα σχέση, ενώ οι δεύτεροι για να ανανεώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας.


ΛΕΩΝ: Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με πολύ λιγότερο κόπο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα γι’ αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε. Μην αφήνετε το περιβάλλουν να σας καταπιέζει με τις απαιτήσεις του. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.


ΖΥΓΟΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα που έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο. Τολμήστε να κάνετε πράξη αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας ή με αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας σε κουραστικές συζητήσεις που δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας φέρει μια νέα περιπέτεια με πρόσωπο από το παρελθόν. Για να νιώσετε πιο όμορφα και να ανέβει η διάθεσή σας κάντε αλλαγές στον χώρο όπου ζείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Σε μια καλή συνεργασία που έχετε διαμορφώσει μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Κάποιος φίλος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Φροντίστε να είστε διπλωματικοί σε όσα συμβαίνουν γύρω σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποιήσεις είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχετε. Η αυτοπεποίθησή σας είναι αρκετά τονισμένη, κάτι που θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα και μόνοι σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και αλλάξτε τη ροή της καθημερινότητάς σας προς το καλύτερο. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν στο έπακρο να καταφέρετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πολλά από τα σχέδιά σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να μην αλλάζει ο χαρακτήρας σας, αλλάζει όμως η συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε έντονη διάθεση να δοκιμάσετε τα όρια τα δικά σας και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Η ανάγκη να ξεπεράσετε τα κλισέ του παρελθόντος και να αναζητήσετε μια καινούργια ταυτότητα θα σας ωθήσει σε νέους δρόμους.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...