Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τα Καρντάσιανς γιόρτασαν Χριστούγεννα και Γρηγόρη

Ο «μαραθώνιος» στο στούντιο για τις γιορτινές βερσιόν της εκπομπής και η τούρτα για τον Αρναούτογλου.

Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και… χαρούμενα γενέθλια, όλα σε ένα! Τα γυρίσματα… Μπεν Χουρ των εορταστικών «Καρντάσιανς» (από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι τις 5 χθες το πρωί) τα είχαν όλα. Και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και… τούρτα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος χθες είχε γενέθλια. Είχαν «καλεσμένη» και την «Espresso» που βρέθηκε στη γιορτή και κατέγραψε τα πάντα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας «γύρισαν» το επεισόδιο που θα προβληθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα, με καλεσμένους τους Θανάση Αλευρά, Πάνο Μουζουράκη, Νίκο Αναδιώτη και Τόνυ Δημητρίου. Το χριστουγεννιάτικο γύρισμα άρχισε στις έξι το απόγευμα και τελείωσε στις δέκα το βράδυ, ενώ μία ώρα αργότερα ξεκίνησε η εγγραφή της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής, με τον Λευτέρη Πανταζή, τις Μέλισσες, τη Ράνια Κωστάκη, τον Γιώργο Λιανό, την Αθηναΐδα Νέγκα, τη Νίνα Λοτσάρη και τη Σάσα Σταμάτη, η οποία ολοκληρώθηκε στις πέντε το πρωί.

Το κέφι είχε ανάψει για τα καλά, όταν ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, οι συνεργάτες του Γρηγόρη τού έκαναν έκπληξη φέρνοντας μια τούρτα, αφού σαν χθες, σαράντα χρόνια πριν, γεννήθηκε ο παρουσιαστής. Εννοείται, βέβαια, ότι οι περισσότεροι τον ρώτησαν πώς θα περάσει τη μέρα των γενεθλίων του, για να τους απαντήσει ότι θα μείνει όσο μπορεί στο σπίτι με τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα και τον Αρναούτογλου Jr, για να συμπληρώσει με νόημα: «Αλλωστε την Τετάρτη θα γυρίσουμε το επεισόδιο για την παραμονή Χριστουγέννων με τον Αντύπα και τους Onirama, αλλά κι εκείνο για ανήμερα Πρωτοχρονιάς με τον Χρήστο Χολίδη. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν! Μην ξεχνιέστε».

Αντί να πάρει, πάντως, δώρα, ο Γρηγόρης έκανε εκείνος το δικό του σε όσους παραβρέθηκαν στα γυρίσματα και δεν ήταν άλλο από μια μαύρη μπλούζα με τον λογότυπο και τη φωτογραφία των «Καρντάσιανς».

«Στην υγειά μας»!

Το πλατό που φιλοξενεί το σπίτι των «Καρντάσιανς» είναι πραγματικά μεγάλο και άκρως εντυπωσιακό. Για χάρη της εκπομπής έχει χτιστεί ένα ολόκληρο σπίτι. Ετσι, για τα εορταστικά επεισόδια στο σαλόνι των τριών συγκατοίκων δεν θα μπορούσε να μην έχει στρωθεί ένα πλούσιο τραπέζι. Τυριά, σαλάτες, γαλοπούλες, αλλαντικά, καναπεδάκια, γλυκά και τα τρία καρντάσια στα διαλείμματα των γυρισμάτων να κάνουν επιδρομές (αν και στο πρωτοχρονιάτικο οι καλεσμένοι σερβιρίστηκαν… σούσι). Ο Γρηγόρης πειράζει τον Δημήτρη Σταρόβα λέγοντάς του «μα φάε κάτι!», για να πάρει την απάντηση «δεν είμαι του φαγητού, γι’ αυτό διατηρούμαι».

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Πάνος Μουζουράκης ανέλαβαν το μουσικό κομμάτι του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου και ο Γρηγόρης ζητεί από τον δεύτερο το «Μy way» του Φρανκ Σινάτρα, γιατί είναι ένα κομμάτι που τον έχει σημαδέψει. Ο τραγουδιστής-ηθοποιός δεν του χάλασε φυσικά το χατίρι. Το κοινό χειροκροτεί -εξήντα παιδιά φροντιστηρίου παρακολουθούν το γύρισμα- και οι καλεσμένοι με τους οικοδεσπότες προτού πέσουν τα φώτα φωνάζουν «Στην υγειά μας, ρε παιδιά!» και σηκώνουν τα ποτήρια. Οχι, δεν ήρθαμε σε λάθος εκπομπή, αλλά το χιούμορ χαρακτηρίζει τα καρντάσια και ο τίτλος της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου γίνεται η ατάκα τους.

Από τις πιο ωραίες στιγμές του γυρίσματος ήταν η κλήρωση δώρων, με τον Μουζουράκη να κερδίζει κερί για χαλάουα, τον Αλευρά βεντούζα ξεβουλώματος τουαλέτας και τον Σταρόβα οδοντογλυφίδες. Φυσικά, η μπάντα του Δημήτρη, με τον ίδιο να τραγουδά «Έχω πάθει ποιότητα» ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στο τέλος!

Πάντως, την καρδιά μάς έκλεψε η Μαρία Μπεκατώρου! Μας πλησίασε δειλά και μας ζήτησε μια χάρη. «Σας παρακαλώ, μπορείτε να με βγάλετε μια φωτογραφία με το κινητό μου; Θέλω να τη στείλω στον άνδρα μου, να δει τι φοράω. Θα με ερωτευθεί ξανά» ήταν η… παράκληση της τσαχπίνας παρουσιάστριας με τα παπούτσια διά χειρός… Louboutin.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Γάμος; Ολα μπορούν να συμβούν!»

Μαρία, καλώς ήρθες στο σπίτι των «Καρντάσιανς». Να ξέρεις ότι εδώ έρχονται μόνο αυτοί που αγαπάμε. Ακόμη και αν δεν γουστάρουμε κάποιους και πρέπει να ‘ρθουν στην εκπομπή -για τηλεοπτικούς λόγους- τους το λέμε. Μπορεί να μην τους συμπαθούμε, αλλά επειδή στη δουλειά τους γνωρίζουν επιτυχία, οφείλουμε να τους ανοίξουμε την πόρτα.
– Περνάτε ωραία σ’ αυτό το σπίτι;
Ζω μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές μου στιγμές. Η Μαρία και ο Δημήτρης είναι καλά παιδιά, είμαι υπερήφανος για τη μάζωξη αυτών των ανθρώπων. Εχουμε κάνει δεκαέξι εκπομπές, αν ήταν καθημερινή θα είχαμε ολοκληρώσει δύο εβδομάδες σε γυρίσματα. Δηλαδή, τώρα σιγά σιγά μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον επαγγελματικά.
– Ηταν μια εκπομπή που ήθελες να κάνεις το βραδινό talk show;
Ναι, και τώρα ξεκινάει και… δίνει. Είμαστε τρεις διαφορετικοί άνθρωποι και θα βρούμε γρήγορα τον δρόμο μας.
– Τι σου λέει ο κόσμος;
Είναι κολακευτικά τα σχόλια. Μου λένε «Γεια σου, ρε Γρηγόρη. Γουστάρουμε “Καρντάσιανς”, είστε το παρεάκι μας».
– Τι θα κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα;
Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, γιατί υπάρχει ο μπέμπης. Στα 40 μου χρόνια ζω ένα παράξενο συναίσθημα. Τα 40 είναι μια κομβική ηλικία.
– Εχεις και τα γενέθλιά σου…
Ναι, αλλά εγώ νιώθω σαν παιδί. Θέλω να φορέσω το σορτσάκι μου και να παίξω μπάλα. Δεν φοβάμαι τα χρόνια που περνάνε, γιατί σημαίνει ότι ζεις. Και είναι μεγάλο προσόν να ζεις!
– Τι θέλεις να σου φέρει ο Αγιος Βασίλης;
Υγεία. Σε μια χώρα που τα πάντα έχουν σταματήσει θα ήθελα να ξανάρθει η ελπίδα και το όνειρο.
– Θα πάρεις τον μπέμπη και θα πάτε στη Χαλκιδική, στους γονείς σου;
Είναι πολύ μικρούλης ακόμη για ταξίδια και συνεχώς παραπονιέται.
– Βοηθάς την Κατερίνα με το μωρό;
Ναι, και το αλλάζω και το κρατάω. Εχει βέβαια και τη μητέρα της κοντά. Αλλά η Κατερίνα έχει όλη τη φροντίδα. Εχει κλειστεί μέσα για τα καλά, αλλά το χαίρεται.
– Θα παντρευτείς;
Δεν θα σου απαντήσω σ’ αυτήν την ερώτηση. Η αγάπη και ο σεβασμός δεν έχουν σχέση με τον γάμο. Αλλά δεν λέω και όχι. Ολα μπορούν να συμβούν!

Μαρία Μπεκατώρου: «Εκδρομή με τον αντρούλη μου»

– Μαρία, τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα;
Εκδρομή ανά την Ελλάδα με τον αντρούλη μου και δύο φίλους.
– Τι θα ήθελες από το νέο έτος;
Είμαι ευχαριστημένη με αυτά που έχω. Θα ήθελα και τη νέα χρονιά να έχω υγεία και να περιτριγυρίζομαι από τους ανθρώπους που με αγαπάνε.
– Εξαντλητικά τα γυρίσματα. Πώς το αντέχετε;
Νομίζω ότι το γύρισμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι το πιο πολύωρο που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Αλλά δεν με νοιάζει, έρχομαι με χαρά στη δουλειά.
– Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γρηγόρη και τον Δημήτρη;
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που συνεργάζομαι με τον Γρηγόρη και τον Δημήτρη. Με έχουν αγκαλιάσει, με έχουν στηρίξει. Εχουμε πλέον φιλική σχέση.
– Τι ευχή δίνεις για το 2014;
Ο καινούργιος χρόνος θα ήθελα να φέρει λιγότερα προβλήματα και άγχη στις ελληνικές οικογένειες. Θα ήθελα η Ελλάδα και οι Ελληνες να σηκώσουμε κεφάλι και να έχουμε περισσότερα λεφτά!

Δημήτρης Σταρόβας: «Ο Θεός είναι… μισός Ελληνας»!

– Την ευχαριστιέστε την εκπομπή;
Το είδες και μόνη σου. Χαμός!
– Τι εύχεστε στον Ελληνα;
Καρντάσι, κάνε υπομονή και κουράγιο!
– Να μην είμαστε απαισιόδοξοι;
Οχι, γιατί ο Θεός είναι μισός Ελληνας.
– Τα Χριστούγεννα πού θα σας βρουν;
Στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη θα παίζω με την μπάντα μου. Οι γιορτές μού φέρνουν μια ελαφρά κατάθλιψη. Ο καλλιτέχνης είναι μακριά από την οικογένειά του, αλλά δουλειά να ‘χουμε.
– Τι δώρο θέλετε από τον Αγιο Βασίλη;
Το δώρο μου θέλω να το πάρει κάποιος άλλος. Είμαι μια χαρά.
– Πώς είναι η συνεργασία με τα άλλα δύο… καρντάσια;
Καλά, τον Γρηγόρη τον ξέρω από πιτσιρίκι. Η Μαρία είναι αυτή που γνωρίζετε όλοι σας, σε δύο ώρες έχεις γίνει φίλος.
– Μια ευχή για τα γενέθλια του Γρηγόρη;
Να είναι γερός και να δει το παιδάκι του ευτυχισμένο.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ – Φωτ.: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...