Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Κυριακή 22/12/2013

Πόλος έλξης για πολλούς οι Κριοί!


ΚΡΙΟΣ
Βαθύτατα ρομαντικοί και λάτρεις της σεξουαλικότητας, δεν θέλετε ποτέ να σταματάει το κυνήγι. Θα είστε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι οι εγγυήσεις σας ότι η μέρα δε θα είναι στάσιμη και ανιαρή. Κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε στους φίλους σας – μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν κάποιους από αυτούς τύχει να τους ερωτευθείτε. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε και να ομορφύνετε περισσότερο τη σχέση σας και αν θα υπάρχει κάτι που θα την απειλεί, θα είναι η ανάγκη σας να αρέσετε και να επιβεβαιωνόσαστε. Μπορεί να έχετε δίκιο πως οι πειρασμοί είναι πολλοί, αλλά επειδή θα είναι και ουτοπικοί, θα είναι κρίμα να χάσετε κάτι σίγουρο που έχετε για κάτι πολλά υποσχόμενο αλλά στην πραγματικότητα εφήμερο.



ΤΑΥΡΟΣ
Οπως φαίνεται, το απρόοπτο, το απρόβλεπτο και η ανατροπή θα είναι για εσάς ρουτίνα και όχι έκπληξη. Οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή θα είναι καταλυτικές, ακόμα και για όσους είστε ακόμα αδέσμευτοι και τα πιθανά σενάρια θα είναι πολλά. Αναζητήστε το άλλο σας μισό, αν είστε μόνοι. Εσείς παίρνετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη, οπότε ασχοληθείτε με εφήμερες σχέσεις μόνο αν το ζητούμενό σας είναι η περιπέτεια και η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Ομως, αξίζει τον κόπο να βρείτε κάτι πιο ουσιώδες, απ’ το να γεμίσετε απλώς τη μοναξιά σας. Θα είστε πια απαλλαγμένοι από διλήμματα και προβληματισμούς και ό,τι προκύψει μόνο χαρά θα φέρει. Ψάξτε για ένα ισορροπημένο σύντροφο που θα πορευτεί μαζί σας, ίσως και για μια ζωή.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Ως καλοί παίκτες που είστε δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες. Εχετε ακόμα πολλά να κάνετε, αλλά και να δώσετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και αλλού. Αυξήστε τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε κατάλληλα, χωρίς να κάνετε  σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν άτομα που μαζί τους έχετε πολύ στενή σχέση. Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου θα ανησυχήσουν τρίτους που υπάρχουν στη ζωή σας και αυτό δεν θα σας αφήνει να χαρείτε. Μην ανοίξετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, αφού οι εντάσεις θα καραδοκούν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δεν θα εύκολο να ξεπεράσετε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα, αλλά και να σταθεροποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία. Ανακαλύψτε τις και εκμεταλλευτείτε τις, αποφεύγοντας την υπερβολή και περιορίζοντας κάπως τον αυθορμητισμό σας, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή σας. Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην κάνετε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας. Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, γιατί πλέον ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως και πού θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λάθος κινήσεις θα σας είναι πραγματικά ασυγχώρητες. Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με παλινδρομήσεις και υποθέσεις.



ΛΕΩΝ
Δείτε πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχθείτε ότι κάποια στιγμή είναι φυσικό να χάσετε κάτι που θα σας αφορά. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα αυξήσετε τη δημιουργική σας διάθεση. Στις επαφές σας θα πάψει να υπάρχει η απλή, μηχανική επικοινωνία. Αφού λοιπόν οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν θα είναι αφελείς, αλλά ούτε και μηχανικές, στο χέρι σας είναι να επηρεάσετε το περιβάλλον σας έχοντας καλή θέληση. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα που θα έχετε λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιθέσεις ώστε να καθοριστούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για σύμπνοιας και τάξη. Ο,τι θα συμβαίνει θα έχει την τάση να αλλάξει την ηθική σας στις σχέσεις προς το καλύτερο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά θα δημιουργήσει μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους. Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές. Εάν έχετε την τάση να πίνετε, προσπαθήστε όχι απλώς να το μειώσετε αλλά να το αποφύγετε εντελώς, καθώς η ευαισθησία σας στο συκώτι είναι γνωστή. Φροντίστε να είστε εμφανίσιμοι και υγιείς, για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αφήνει καλές εντυπώσεις. Για να αναδειχθεί σωστά η εσωτερική σας ομορφιά, θα πρέπει να την προβάλλετε με σωστή επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία.


ΖΥΓΟΣ
Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Εχει έρθει η ώρα των αλλαγών και ο μήνας από μόνος του θα σας ωθήσει σε τέτοιες. Μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα έχετε άφθονες ευκαιρίες στον ερωτικό και επαγγελματικό σας τομέα. Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε το νου σας απέναντι σε εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε αν τυχόν προκύψουν προβλήματα, να μπορέσετε να τα προλάβετε. Η ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργείτε φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα. Οσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να ξεκινήσετε ώριμες και αληθινές σχέσεις που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις, και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της σχέσης με τον σύντροφό σας. Εάν αισθανθείτε κάποια στιγμή την επιθυμία για ανανέωση, αλλαγή και περισσότερη ατομική ελευθερία, μην κάνετε το λάθος να τα ψάξετε δεξιά και αριστερά, αλλά αναζητήστε αυτά τα στοιχεία μέσα στην ίδια τη σχέση σας και καλλιεργήστε την επαφή με το σύντροφό σας ώστε αυτή να γίνει πιο ελεύθερη, ειλικρινής και φιλική. Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή θα γίνουν πιο σταθερές, οπότε δεν θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στις παρεξηγήσεις και στις διαφορές που θα προκύψουν με τον σύντροφό σας. Ο έντονος ερωτισμός μαγνητισμός σας θα λειτουργήσει θετικά, μονιμοποιώντας μια κατάσταση που ήδη υπάρχει.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια σειρά από καινούργιες παραστάσεις θα ανανεώσει τη συναισθηματική σας ζωή. Ισως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω στη σχέση σας, όμως, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα, λύνοντας όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν, πριν προλάβουν να κλονίσουν τη σχέση σας. Τολμήστε να αναλάβετε κάποιες πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που από καιρό θέλετε να πάρετε αλλά διστάζετε. Προσθέστε στη σχέση σας περισσότερη ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και συντροφικότητα. Το έδαφος θα γίνει πιο γόνιμο, ακόμα και αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απομακρύνουν προσωρινά από τον σύντροφό σας. Η εκδηλωτικότητα και η γενναιοδωρία που θα δώσετε στο έτερόν σας ήμισυ θα έχει αποτέλεσμα να εισπράξετε ανάλογα από τη μεριά του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να θυμάστε πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε ανεπηρέαστη τη σχέση σας από τα καθημερινά προβλήματα και τις υποχρεώσεις που θα βγαίνουν στην επιφάνεια. Η βαθιά συναισθηματική σας φύση θα δοκιμαστεί έντονα από τις παράξενες συμπτώσεις και, όπως φαίνεται, τα γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν. Δείξτε σθένος ψυχής, επιμονή στους σκοπούς σας και καλλιεργήστε περισσότερο την ελπίδα και τη θετική σκέψη. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ακόμη και σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν ή δεν σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Διώξτε την ανασφάλεια που έχετε μερικοί από εσάς, επειδή δεν έχετε τις αποδείξεις που ηθικά χρειάζεστε από τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Λάβετε υπόψη σας ότι το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και επιδιώξετε τάχιστα την οργάνωση του χρόνου σας γύρω από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, η πορεία των οποίων θα γίνει κάποια στιγμή διαφορετική από αυτή που περιμένατε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα ακούσετε διάφορα για ανθρώπους που γνωρίζετε και θα ζήσετε συμβάντα που θα σας προκαλέσουν έκπληξη. Μην απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας φίλους και συνεργάτες. Αμυνθείτε σθεναρά απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τον ψυχικό σας κόσμο από «σκοπευτές» και αμέσως μετά φροντίστε για την ασφάλεια της καριέρας σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα δεχθείτε εξωτερικές επιρροές που θα σας ωθήσουν στη ματαίωση κάποιου σχεδίου. Απομονωθείτε προκειμένου να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί, αλλά και για να κάνετε ένα απολογισμό ζωής. Στις δύσκολες στιγμές γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί, αποφεύγοντας το εριστικό πνεύμα και κάθε είδους υπερβολή. Δεχθείτε τις αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να είστε καχύποπτοι, αλλά προσπαθήστε να προσαρμοστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.



ΙΧΘΥΕΣ
Θα ανανεωθεί θετικά η ζωή σας, αλλά δεν θα πρέπει να αγνοήσετε το ένστικτό σας και τις διακυμάνσεις της έμπνευσής σας. Προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην πρόοδό σας, κάνοντας συζητήσεις, γνωριμίες, επαφές και δίνοντάς τους ιδέες και προτάσεις που θα υλοποιήσουν αρκετά από τα σχέδιά σας. Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και να βρείτε νέο τρόπο έκφρασης ή και επιλογής σ’ όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις με τα οικογενειακά και αγαπημένα σας άτομα θα πρέπει να απουσιάζουν, γιατί αλλιώς θα νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι. Μην είστε σπασμωδικοί στις ενέργειές σας, ειδικά αν έχετε κατά νου να κάνετε επίσημες συμφωνίες.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...