Πάρτι θανάτου για 14χρονη στη Σαντορίνη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι γονείς της εορτάζουσας έφυγαν έπειτα από απαίτηση των παιδιών να τα αφήσουν «λίγο ελεύθερα»

Πάρτι θανάτου για 14χρονη στη Σαντορίνη

❱❱ Η Κατερινούλα άφησε την τελευταία της πνοή ενώ διασκέδαζε σε σπίτι συμμαθήτριάς της που είχε τα γενέθλιά της
❱❱ Η Αστυνομία κατέσχεσε μπουκάλια με αλκοόλ! Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας

Από τους
Εύα Παπαδάτου

Σε πάρτι θανάτου μετατράπηκε εφηβική γιορτή γενεθλίων στην περιοχή του Εμπορειού στη Σαντορίνη για 14χρονη, η οποία άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια των έντρομων συμμαθητών της!

Η Κατερίνα Ξ. πέθανε μπροστά στους άναυδους συμμαθητές της, οι οποίοι, εκεί που χόρευαν και διασκέδαζαν, βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Τα γέλια έγιναν θρήνος, τα αστεία μετατράπηκαν σε οδυρμό, οι νεανικές φωνές σίγησαν και οι αθώες ψυχές των μαθητών τραυματίστηκαν για πάντα.

Το πάρτι γενεθλίων που έβαψε στα μαύρα το κυκλαδίτικο νησί άρχισε γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι συμμαθήτριας της άτυχης 14χρονης.

Η κοπέλα, που ανυπομονούσε να πάει στο πάρτι, έφυγε ενθουσιασμένη από το σπίτι της, αλλά ήταν γραφτό να μη γυρίσει ποτέ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι γονείς της εορτάζουσας έφυγαν από το σπίτι έπειτα από απαίτηση των παιδιών να τα αφήσουν λίγο ελεύθερα να διασκεδάσουν.

Πήγαν μια βόλτα με τους άλλους γονείς, ενώ οι 13 έφηβοι άρχισαν να χορεύουν. Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι στο πάρτι υπήρχε και αλκοόλ!

Κάποια στιγμή η 14χρονη ένιωσε αδιαθεσία και προτού προλάβουν οι φίλοι της να τη ρωτήσουν τι έπαθε, σωριάστηκε λιπόθυμη στο δάπεδο. Το κορίτσι που είχε γενέθλια τηλεφώνησε ταραγμένο στη μητέρα του, ζητώντας της να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι.

«Ελάτε πίσω γρήγορα!» ήταν μέσα σε λυγμούς τα λόγια της κοπέλας, ενώ και άλλα παιδιά τηλεφώνησαν στους δικούς τους.

Χωρίς αισθήσεις

Η άτυχη Κατερινούλα διακομίστηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας χωρίς τις αισθήσεις της. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές τους, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της. Το Κέντρο Υγείας ειδοποίησε την Αστυνομία γύρω στις 11 τη νύχτα και στο σπίτι όπου έγινε το πάρτι έσπευσαν αστυνομικοί.

Εκεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατέσχεσαν μπουκάλια με αλκοόλ και έκτοτε έχει αρχίσει ένα θρίλερ για να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους οποίους κόπηκε το νήμα της ζωής της άτυχης μαθήτριας, που ήταν πάντα γελαστή και η προσωποποίηση της ανεμελιάς.

Από την πρώτη εξέταση προέκυψε ότι δεν έφερε τραύματα ή μώλωπες ή κάτι άλλο που να μαρτυρά εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, για να υπάρξει σαφής εικόνα για το τι συνέβη στο άτυχο αγγελούδι, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Αθήνα για νεκροτομή. Μεγάλη βάση θα δοθεί στις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα ανιχνεύσουν αν υπήρχαν στον οργανισμό της 14χρονης αλκοόλ ή άλλες ουσίες. 

Τα αποτελέσματα που θα φωτίσουν το αίτιο του θανάτου αναμένονται σε δύο ή τρεις εβδομάδες Ως τότε παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, όπως να πέθανε η κοπέλα από παθολογικά αίτια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ