Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Ανοιξε νέα σελίδα στη ζωή του

Ο Κυριάκος Παρουτιάδης έναν χρόνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ιωαννίνων και Παρισιού.


Πριν από έναν χρόνο είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως εδώ και λίγο καιρό ο Κυριάκος Παρουτιάδης έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και περνάει αρκετές δημιουργικές ώρες στο νέο του ατελιέ στα Ιωάννινα.


Ενας από τους πιο καταξιωμένους στιλίστες και σχεδιαστές, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz (ανάμεσά τους η Χάρις Αλεξίου, η Ρούλα Κορομηλά, η Ελλη Κοκκίνου, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.ά.), πλέον μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ιωαννίνων και Παρισιού δουλεύοντας με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού.


Αλλαγή ρότας


«Είχα ένα θέμα υγείας που με επηρέασε πολύ, αλλά έχω μάθει πια να ζω με αυτό. Ακούμε τόσα καθημερινά και εγώ θλίβομαι ιδιαίτερα όταν μαθαίνω πως χάνεται η οποιαδήποτε ψυχή. Αυτή δεν είναι η λύση για κανένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο καθένας μας. Αλλωστε, κανείς δεν μας εγγυάται πως αν φύγουμε από τη ζωή, εκεί όπου θα πάμε θα είναι καλύτερα. Και μόνο αυτό αν σκέφτεται κανείς, θα αποφύγει τέτοιες λύσεις» λέει στην «Espresso» ο Κυριάκος Παρουτιάδης, ο οποίος βλέπει τα πράγματα πια από άλλη οπτική γωνία.


Η απόφαση να επιστρέψει στη γενέτειρά του ήταν στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που θέλησε να κάνει στη ζωή του. «Ελειπα 23 χρόνια από τα Γιάννενα και έχω στερηθεί πολύ την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ. Από τη μια, ήθελα να είμαι κοντά στους δικούς μου και, από την άλλη, η ποιότητα ζωής είναι πολύ διαφορετική στην περιφέρεια απ’ ό,τι στην Αθήνα. Τώρα πια έχω εκτιμήσει αλλιώς τα πράγματα».


Τις προηγούμενες μέρες ο σχεδιαστής έστησε τη δική του χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ατελιέ του, το οποίο έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο, καθώς ήταν το πατρικό της μητέρας του. «Με αφορμή τα Χριστούγεννα έκανα ένα event για να γιορτάσω τα δεκατρία μου χρόνια στον χώρο ως σχεδιαστής του brand “Κυριάκος” (συνολικά ασχολούμαι με τη μόδα εδώ και είκοσι χρόνια) και να δώσω κι εγώ από μέρους μου όσα δώρα μπορώ στον κόσμο που περνάει δύσκολες στιγμές».


Στο ατελιέ του Κυριάκου μπορεί να βρει κανείς ρούχα, αξεσουάρ και χειροποίητα κοσμήματα με κρύσταλλα Swarovski. Μάλιστα, αναλαμβάνει την επιμέλεια γάμων και βαφτίσεων, ένα κομμάτι που τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αφού έχει αδυναμία στα παιδιά.


Η ζωή στο Παρίσι και οι συνεργασίες του


Η επαγγελματική του ζωή πάντως μοιράζεται μεταξύ Ιωαννίνων και Παρισιού, αφού συνεργάζεται με διάφορα μεγάλα γαλλικά περιοδικά. Μάλιστα, είναι μέλος ομάδας δημιουργών που δουλεύουν συχνά στις φωτογραφήσεις των editorial μόδας.


«Εχω ένα πολύ καλό team και συνεργάζομαι με τον διάσημο φωτογράφο Greg Alexander, ο οποίος κάνει σπουδαία πράγματα» λέει ο Κυριάκος και αποκαλύπτει ποια είναι η νέα celebrity πελάτισσά του. «Επιμελήθηκα την εμφάνιση της Γαλλίδας τραγουδίστριας Shy’m η οποία κέρδισε στο “Dancing with the stars” της χώρας της, στην περιοδεία που έκανε στη Γαλλία, αλλά και στο εξωτερικό».


Πρόκειται για μια από τις ανερχόμενες καλλιτέχνιδες, η οποία έχει τέσσερις πλατινένια άλμπουμ μέχρι τώρα, ενώ έχει κερδίσει και αρκετά μουσικά βραβεία. Τα εξωτικά της χαρακτηριστικά οφείλονται στην καταγωγή του πατέρα της, αφού πατρίδα του είναι η Μαρτινίκα.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...