Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κυριακή 5/1/2014

Ερωτικές φουρτούνες για τους δυνατούς Ταύρους


ΚΡΙΟΣ:
Οσοι είστε δεσμευμένοι κρατηθείτε και αντισταθείτε στο να καταφύγετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση, που θα αναστατώσει την ήδη ταραγμένη ζωή σας. Εάν η σχέση που διατηρείτε έχει υποστεί κάποιες φθορές, αυτός θα είναι ένας ακόμη σεισμός που θα την γκρεμίσει οριστικά, καθώς θα είναι αδύνατο να διατηρηθεί κάτι τέτοιο. Σκεφτείτε καλά προτού παρασυρθείτε, γιατί μαζί θα αλλάξει και η ψυχολογική διάθεσή σας με αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα. Διατηρείστε σε οργάνωση και καλή κατάσταση τη γέφυρα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η μέρα θα έχει κάποιες φάσεις δοκιμασίας, περισσότερο από τον χώρο των συμπτώσεων, παρά από τις βασικές προθέσεις τρίτων. Κάποια πράγματα είναι απαραίτητο να γίνουν σαν διαφώτιση σε προηγηθείσες παρεξηγήσεις και τα μηνύματα που παίρνετε είναι ουσιαστικά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.


ΤΑΥΡΟΣ:
Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε για να βγείτε νικητές στον συναισθηματικό τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που συντηρείτε στον έρωτα. Ισως η μέρα για τα ερωτικά σας να μην είναι τόσο ήρεμη, αλλά μέσα στην ταλαιπωρία που θα υποστείτε θα σας δώσει δυνατές γεύσεις χαράς. Να θυμάστε ότι ακόμα και αν οι ικανοποιήσεις που θα λάβετε είναι στιγμιαίες, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί και να απογοητευτείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό χώρο και στην εξέλιξή σας. Βέβαια, μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει.


ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Επίσης, θα μπορέσετε να περάσετε αρκετές όμορφες ημέρες απολαμβάνοντας τη συντροφιά φίλων, αγαπημένων σας προσώπων. Ο οικονομικός τομέας θα διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και πρέπει να φροντίσετε να τον διατηρήσετε έτσι. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε τα έσοδά σας θα είναι πολλές, γι’ αυτό αναζητήστε τον σωστό τρόπο αποταμίευσης, ώστε να μπορέσετε αργότερα να αγοράσετε ένα σπίτι ή κάποιο άλλο υλικό αντικείμενο που χρειάζεστε. Καθίστε και συζητήστε σοβαρά με τον συνέταιρο ή τον σύντροφό σας τον τρόπο που σκέφτεται την οικονομική του κατάσταση, γιατί αργότερα μπορεί να υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε τις δικές του λανθασμένες οικονομικές κινήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεστε για να βάλετε κάποιους δικούς σας όρους και να πείσετε για τις ικανότητές σας. Ακούστε προτάσεις και συμφωνίες που θα σας προτείνουν σχολαστικά και διερευνήστε τις προτού υπογράψετε, καθώς θα πρέπει να έχετε τον νου σας για παραλείψεις ή υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν στο έπακρο. Η μέρα θα σας δώσει τη δυνατότητα μιας καλύτερης αξιολόγησης φίλων, συγγενών και αγαπημένων προσώπων. Εάν πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε ασάφειες, μπερδεμένες καταστάσεις, υποψίες που μπορεί να μεγεθυνθούν, προτιμήστε να το κάνετε τις πρώτες ημέρες του μήνα. Καλό θα είναι να μη σας λείπει το τακτ, γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι την ίδια στιγμή να δεχτούν σκληρές εξομολογήσεις ή εξονυχιστική ανάκριση.


ΛΕΩΝ:
Η αγάπη που νιώθετε για κάποια άτομα δεν σας δίνει το δικαίωμα της υπέρβασης των δικαιωμάτων ή των αδυναμιών τους. Ο διάλογος θα βοηθήσει όχι μόνο τις σχέσεις σας αλλά και την εσωτερική ηρεμία σας, αφού στα πάντα γίνεται μια καλύτερη προετοιμασία. Η πίεση που θα νιώσετε μπορεί να προέλθει και από τα οικογενειακά βάρη που θα επωμιστείτε. Ακόμα και αν οι διαφορές θα προβάλλουν έντονα, σχέσεις που αξίζουν θα αντέξουν στα χτυπήματα και θα συνεχιστούν. Εάν θέλετε να αναδειχθείτε αισθητικά, βρείτε άλλους τρόπους από τον έρωτα και την ευτυχία, γιατί μπορεί να είναι το καλύτερο ενισχυτικό της ομορφιάς, αλλά, εκτός από σπάνια, συνήθως κοστίζουν και ακριβά. Οχι πως σας λείπει κάτι από τα δύο, όμως αν στηρίζεστε μόνο σε αυτά, θα πέσετε στην παγίδα, όταν κάτι δεν θα πηγαίνει καλά, να απογοητεύεστε και να χαλάτε την ψυχολογική σας διάθεση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Βάλτε ένα πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας και βρείτε μεθόδους που θα σας απαλλάξουν από βλαβερές συνήθειες και θα σας τονώσουν. Ακόμα και αν κάνετε μια εξαρτημένη εργασία η μέρα σάς βοηθά ποικιλοτρόπως να γίνετε πιο αποδοτικοί και σαφώς πιο ανεξάρτητοι. Κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα ενίσχυσης της θέσης σας. Εξαντλήστε κάθε περιθώριο συνεννόησης και συνεργασίας στις μικροαναποδιές και προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη ή παρατυπίες με νόμους και κανονισμούς.
Ισως η σημερινή μέρα να είναι από τις πιο ενδεδειγμένες για να πάρετε αποφάσεις αλλά και για να τολμήσετε ενέργειες που έχουν σκοπό τη βελτίωση των οικονομικών σας.


ΖΥΓΟΣ:
Φιλοσοφήστε και μελετήστε τις ιδιαιτερότητες των άλλων γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα έχετε την απάντηση και συγχρόνως θα μπορέσετε να δεχτείτε μερικά από αυτά που σας εκνευρίζουν. Μπορεί θεωρητικά να τα δέχεστε, αλλά στην πράξη εξαντλείται γρήγορα η υπομονή σας. Στόχος σας είναι να κατανοήσετε τους άλλους, για να μπορεί η τύχη να σας διευκολύνει στη συνέχεια με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Μην παίρνετε τις συμβουλές που σας δίνουν αψήφιστα και αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε όσο γρήγορα θα θέλατε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας ενοχλούν, εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση και να περιμένετε το γύρισμα των πραγμάτων. Η διάθεσή σας θα είναι ρομαντική και κτητική παράλληλα και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Δεν αποκλείεται στην εσωτερική σας διάθεση να επέμβουν και εξωτερικοί παράγοντες, εσείς όμως θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλες τις προσωπικές σας ανάγκες. Η συναισθηματική απραξία θα παραδώσει τη σκυτάλη και έτσι δεν θα νιώθετε ότι βρίσκεστε εκτός παιχνιδιού. Φλερτάρετε ακόμα και αν δεν έχετε τη διάθεση να συνεχίσετε. Δεχθείτε μια πραγματικά ουσιαστική σχέση και όταν αυτή εμφανιστεί, μην επιτρέψετε να χαθεί από τη ζωή σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα σας προκαλέσει να αποφασίσετε ποια από τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, γιατί το ίδιο διάστημα θα αναγκαστείτε να επιστρέψετε στη συναισθηματική σας ζωή, όχι γιατί την έχετε ξεχάσει, αλλά γιατί είστε υποχρεωμένοι να φροντίσετε τα οικονομικά που σχετίζονται με την οικογένειά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και στις άλλες υποχρεώσεις που έχετε και μην εγκαταλείψετε τον τομέα του έρωτα τόσο εύκολα, θεωρώντας ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας θαυμάζει και θα θέλει να μείνει μαζί σας. Οσοι πάλι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, αλλά ο σύντροφός σας δεν θα είναι έτοιμος να δεχτεί κάτι τέτοιο. Προτιμήστε να ανανεώσετε τη σχέση σας και φροντίστε τον σύντροφό σας περισσότερο, όχι για να τον πείσετε για τα συναισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπό του, αλλά γιατί πιστεύετε ότι αυτή η σχέση έχει ακόμα να σας δώσει πολλά θετικά στοιχεία. Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί περισσότερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν πολλές εναλλαγές, ενώ τα απρόοπτα και τα αιφνίδια θα γίνονται αφορμή για περιπέτειες. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Φαίνεται ότι οι σχέσεις σας θα έχουν αρκετές ανακατατάξεις, αφού τη μία θα είναι καλά και την άλλη θα σας παραπλανούν. Ομως, εσείς ευθύνεστε γι’ αυτό, αφού στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σοβαρές σχέσεις, κάνατε πως δεν βλέπατε τα στραβά σημεία που είχαν. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε με έναν ανώδυνο τρόπο και να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες. Τα άτομα που αυτή τη στιγμή συναναστρέφεστε έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους χωρίς συγκαλύψεις και τώρα χρειάζεται να πράξετε το ίδιο και εσείς. Μην ανησυχείτε ότι θα σας κατηγορήσει κάποιος εάν εκφράσετε τις πραγματικές ευαισθησίες σας. Η προσπάθεια που θα κάνετε να βρείτε έναν κοινό παρονομαστή στις πεποιθήσεις σας θα δημιουργήσει κλίμα οικειότητας, ενώ οι αντιθέσεις που θα υπάρξουν θα μπορέσουν να γεφυρωθούν με λίγη καλή θέληση και ευαισθησία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ο τρόπος σκέψης και η οργάνωση χρόνου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά θα νιώθετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κακές σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αφήσει τον φόβο σας να πάρει έκταση μέσα σας, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την υγεία σας. Ντυθείτε, γυμναστείτε και θα ασκήσετε έντονη γοητεία. Οι εξελίξεις στον εργασιακό χώρο θα είναι έντονες και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με αλλαγές και προτάσεις. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται, αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, αλλά με σύνεση και υπομονή στη διαχείρισή τους θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις. Ο μόνος βασικός πονοκέφαλός σας θα είναι οι καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε να εισπράξετε. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και αγορές, γιατί πρέπει να λάβετε υπόψη αστάθμητους παράγοντες.


ΙΧΘΥΕΣ:
Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί, χωρίς να στηρίζεστε στην εύνοια της τύχης ή τη βοήθεια των άλλων. Επεξεργαστείτε τις απόψεις των άλλων προτού μιλήσετε και επωφεληθείτε από μία νέα γνωριμία, δίχως να πάρετε ρίσκα ή να τολμήσετε παρακινδυνευμένες επενδύσεις. Βάλτε σαν στόχο την ασφάλεια της εργασίας και της πορείας σας χωρίς απώλειες. Τα γεγονότα που θα τρέχουν δεν ήταν προβλέψιμα από εσάς, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας, τις οποίες ίσως δεν υπολογίσετε εγκαίρως. Στη ζωή των περισσοτέρων από εσάς θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και προς το τέλος του μήνα θα αρχίσει μια εποχή ερωτικής αποκατάστασης. Ομως, προτού έρθει αυτή η στιγμή, θα πρέπει να δοκιμαστούν η αντοχή, η ειλικρίνεια και η αλήθεια κάποιων ανθρώπων.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...