Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Η μάχη της Τσίλα

Η Τσίλα αποκαλύπτει στην «Εspresso» άγνωστες πτυχές της ζωής της και τον άνθρωπο που την κράτησε «όρθια» στις δύσκολες στιγμές.

Ηρθε στη χώρα μας με ένα μωρό στην κοιλιά και πέρασε από «σαράντα κύματα» μέχρι να βρει τα πατήματά της. Η Τσίλα -γνωστή ως «μαύρη γαζέλα» της showbiz, την οποία γνωρίσαμε από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια, αλλά και από το reality «Φάρμα 2»- είχε την τύχη να γνωρίσει έναν Ελληνα, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του τη στήριξε πολύ και μέχρι σήμερα είναι «ο δικός της άνθρωπος στην Ελλάδα». Ποιος είναι αυτός; Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, ο «Παντελάκης» του επιτυχημένου σίριαλ «Μίλα μου βρώμικα», που φέτος παίζει στο πλευρό της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη θεατρική παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά».


«Η οικογένεια του Γιώργου είναι η δεύτερη δική μου» αποκαλύπτει πρώτη φορά στην «Espresso» η εξωτική καλλονή, που πριν από μερικά χρόνια τραγούδησε το κομμάτι «Μαύρη» για να… ξορκίσει το σκούρο χρώμα της, το οποίο δημιουργεί σε κάποιους προβλήματα, όχι όμως σε εκείνην.


Η Τσίλα, γεννημένη από πατέρα Φινλανδό και μητέρα από τη Δημοκρατία του Κονγκό, βρέθηκε από μικρή στη Γαλλία, όπου ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και τον χορό. Ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα όταν συναντήθηκε με έναν Γάλλο, ο οποίος σήμερα είναι ιδιοκτήτης τριών clubs στο Παρίσι και στις Κάννες. «Μείναμε μαζί δύο χρόνια και θέλαμε να κάνουμε παιδί, αλλά επειδή υπήρχε άγχος και στους δυο μας, δεν μπορούσα να μείνω έγκυος με φυσικό τρόπο και ανατρέξαμε στις σύγχρονες μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης.


Αλλά και με αυτόν τον τρόπο δεν ήταν εφικτό, μέχρι που πήγαμε ένα ταξίδι στην Τυνησία κι εκεί, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, έμεινα τελικά έγκυος.


Ισως επειδή βρισκόμασταν σε διακοπές και ήμασταν πολύ χαλαροί» μας εξηγεί. Αφού τελικά έμεινε έγκυος, ο άντρας που αγαπούσε δεν την ήθελε πλέον. «Μου ζήτησε να χωρίσουμε χωρίς να ξέρει ότι περιμένω παιδί, αλλά κι όταν το έμαθε, δεν άλλαξε γνώμη. Επαθα κατάθλιψη, γιατί πλέον αισθανόμουν ξένη στη Γαλλία. Ετσι μάζεψα τα πράγματά μου και ήρθα στην Ελλάδα, την οποία είχα ακούσει από τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν δάσκαλος Ιστορίας και Γεωγραφίας, χωρίς να ξέρω τι θα έκανα».


Ο ερχομός στην Ελλάδα


Το 2000 η Τσίλα βρίσκεται στην Ελλάδα, έγκυος περίπου δύο μηνών, με το χρώμα του δέρματός της να κάνει «μπαμ» στην τότε Αθήνα, που ακόμη δεν είχε κατακλυστεί από αμέτρητους σκουρόχρωμους μετανάστες από την Ασία και την Αφρική. Ηθελε να εργαστεί ως μοντέλο, αλλά δεν έβρισκε δουλειά και η εύκολη λύση ήταν να γίνει χορεύτρια σε νυχτερινό μαγαζί, μαζί με άλλες κοπέλες που έκαναν στριπτίζ και pole dancing. To νυχτοκάματο δεν ήταν εύκολο, καθώς -παρά το συμβόλαιο που είχε με τον μαγαζάτορα και έγραφε ότι απαγορεύεται οι πελάτες να την αγγίζουν- ένας θερμόαιμος Ελληνας με χοντρό πορτοφόλι την ακούμπησε πονηρά τη στιγμή που χόρευε στο τραπέζι του.


«Πήρα το μπουκάλι με το ουίσκι και το πέταξα στο κεφάλι του. Το να είσαι χορεύτρια είναι μια δουλειά και το να είσαι πόρνη είναι επίσης μια άλλη. Εγώ είχα επιλέξει το πρώτο. Πάντα με ενοχλούσε το να νομίζουν κάποιοι ότι όλες οι μαύρες είναι πόρνες, επειδή κάποιες κοπέλες από τη Νιγηρία και άλλες αφρικανικές χώρες κάνουν πεζοδρόμιο» τονίζει η Τσίλα.


Οταν ο Γιώργος Κοψιδάς μπήκε στη ζωή της Τσίλα


Η Τσίλα δουλεύει ως χορεύτρια μέχρι έξι μηνών που η κοιλιά της δεν κρύβεται άλλο και αποσύρεται από τη νύχτα για να γεννήσει την κόρη της, Σιζτζέι Τζίντζερ (σήμερα είναι 13 χρόνων και πηγαίνει στην Α’ Γυμνασίου σε ελληνικό σχολείο). Ωστόσο, η μοίρα είχε ήδη φέρει στη ζωή της τον φύλακα-άγγελό της, έναν Ελληνα που την ερωτεύεται και αμέσως την πηγαίνει στην οικογένειά του, για να την αγκαλιάσει κι εκείνη με τον πιο ζεστό τρόπο. Είναι ο τότε μπασκετμπολίστας και νυν ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, με τον οποίο η Τσίλα είχε σχέση για τρία χρόνια.


«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας “γιαγιά” με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου» λέει η Τσίλα και συνεχίζει, μιλώντας για τον ηθοποιό: «Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, ξέρω και την κοπέλα του και με έχει στηρίξει πολύ. Τους ευχαριστώ πολύ όλους για όσα μου έχουν προσφέρει».


Να πούμε ότι πριν από λίγο καιρό η Τσίλα βάφτισε την κόρη της στην καθολική εκκλησία της Αθήνας με τέσσερις αναδόχους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η αδελφή του Γιώργου Κοψιδά. Οσο για τον βιολογικό πατέρα της μικρής, μας διαβεβαίωσε ότι από τους πρώτους μήνες που έμαθε για τη γέννησή της την αναγνώρισε με επίσημα έγγραφα στη Γαλλία και από τότε διατηρεί πολύ καλή σχέση με την κόρη του.


Τα τελευταία πέντε χρόνια η show woman συζεί σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας με τον Αλεξ, έναν γοητευτικό άντρα (από Ελληνίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα), πρώην μοντέλο, ο οποίος εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία που ασχολείται με κομπιούτερ. Από επαγγελματικής πλευράς, η Τσίλα ετοιμάζει μια τηλεοπτική εκπομπή που θα λέγεται «Hello Hellas», με χρηστικές πληροφορίες για Ελληνες και ξένους που θέλουν να ταξιδέψουν σε διάφορα σημεία της χώρας μας και παράλληλα κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις ως show woman σε διάφορα clubs του εξωτερικού.


«Αϋπνίες», στριπτίζ και… φραπέ


Το στριπτίζ, το οποίο ήξερε να κάνει με τον δικό της εντυπωσιακό τρόπο, χωρίς να πετάει καν τα εσώρουχα από πάνω της, την έφερε κάποια στιγμή στο πλατό της εκπομπής «Αϋπνίες» με την Αννίτα Πάνια, σε μια βραδιά που η παρουσιάστρια διοργάνωνε καλλιστεία με στριπτιζέζ. Αν και η Τσίλα κέρδισε το δεύτερο βραβείο, το τηλεοπτικό κοινό γοητεύτηκε από την ιδιαίτερη παρουσία της, το ίδιο και οι παραγωγοί της εκπομπής, και από τότε έγινε ένα από τα αστέρια της Αννίτας, φτάνοντας μάλιστα κάποια στιγμή να τραγουδήσει και την επιτυχία «Μαύρη», διά χειρός Νίκου Καρβέλα.


«Η Αννίτα με έκανε γνωστή, την εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή και ας μου έλεγαν κάποιοι ότι εκεί πηγαίνουν μόνο τα παρατράγουδα… Εκεί με πρωτοείδαν και με ζήτησαν για να πάω στη “Φάρμα” που προβαλλόταν στο Mega και στη συνέχεια να φωτογραφηθώ για το “Playboy” και για ένα μεγάλο διάστημα να απασχολήσω τα media με το δικό μου στιλ». Εποχή μάλιστα άφησε η περίφημη τεχνική του «φραπέ» (δηλαδή το να κουνάει το πλούσιο μπούστο της μπροστά στο πρόσωπο του… τυχερού), κάτι που έκανε και στους συμπαίκτες της στη «Φάρμα 2».


Μαύρη σοκολάτα με καρύδα


Η Τσίλα δεν έχει βιώσει έντονα ρατσιστικά προβλήματα στη μέχρι τώρα ζωή της στη χώρα μας. «Εκτός από το ότι μου λένε συχνά ότι δεν μιλάω καλά τα ελληνικά -κι αυτό είναι κάτι που με… εκνευρίζει-, δεν μπορώ να πω ότι έχω δεχτεί ρατσιστικές επιθέσεις. Ακόμη και μέλη της Χρυσής Αυγής που έτυχε να τα συναντήσω σε κάποιες από τις παρελάσεις που έχουν κάνει σε δρόμους της Αθήνας δεν μου έδειξαν καμία αρνητική διάθεση. Βέβαια γνωρίζω καλά πως το χρώμα του δέρματός μου δεν αρέσει σε κάποιους και δεν μιλάω μόνο για τους Ελληνες, αλλά και για τους Γάλλους, που όταν πηγαίνω στη χώρα τους, κι εκείνοι με θεωρούν μια μαύρη, αλλά και για τους Γερμανούς. Ομως ακόμη και στο Κονγκό όταν πηγαίνω, δεν είμαι και γι’ αυτούς μια αληθινή μαύρη, αλλά μια μαύρη μιγάδα και με αποκαλούν “Bounty”, σαν τη μαύρη σοκολάτα που μέσα έχει καρύδα. Πάντως εγώ δεν είμαι ούτε μαύρη, ούτε λευκή. Εχω απ’ όλα μέσα μου κι αισθάνομαι κοσμοπολίτισσα».


Η αποπλάνηση της βαφτιστήρας


«Από τις πιο άσχημες στιγμές που έχω ζήσει στην Ελλάδα ήταν όταν πληροφορήθηκα ότι κάποιος παιδεραστής προσπάθησε να αποπλανήσει την ανήλικη βαφτιστήρα μου» εξομολογείται η Τσίλα για την υπόθεση που συγκλόνισε πριν από μερικούς μήνες τη χώρα.


«Εγινα έξω φρενών και θέλησα να συναντήσω τους γονείς και των άλλων παιδιών, τα οποία είχαν υποστεί ανάλογη τραυματική εμπειρία από αυτό το τέρας, που τώρα βρίσκεται στη φυλακή κι εύχομαι να σαπίσει εκεί.


Ο σκοπός μου ήταν να βγούμε όλοι μαζί και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε -και με τη συνδρομή δικηγόρου, αλλά και του Χαμόγελου του Παιδιού- για το θέμα της παιδεραστίας που και στην Ελλάδα παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.


Τελικά, ενώ στην αρχή καμιά δεκαριά γονείς είχαν πει ότι θέλουν να έρθουν να μιλήσουμε, δεν έγινε τίποτα, με τον φόβο μη γίνουν γνωστά τα ονόματά τους.


Επίσης κάποιοι μου είπαν ότι εγώ θέλω να ασχοληθώ με το θέμα επειδή είμαι γνωστή και θέλω να το εκμεταλλευτώ διαφημιστικά. Αν είναι δυνατόν!».


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – Φωτ.: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...