Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Δευτέρα 13/1/2014

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να κάμψετε τις αντιστάσεις με διάλογο και αποδεχθείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από τις δικές σας. Μην επιτρέψετε στον συναισθηματισμό σας να σας επηρεάσει αρνητικά. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα.


ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε αυτά που σας ενοχλούν και δεν σας αρέσουν, αντί να τα κουκουλώνετε διαρκώς. Δείξτε ψυχραιμία προκειμένου να αντλήσετε τα οφέλη που υπάρχουν γύρω σας. Διεκδικήστε με όμορφο τρόπο αυτά που θέλετε καιρό τώρα, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια τα δικά σας και των άλλων.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να πάρετε σοβαρές πρωτοβουλίες. Οι επαφές σας θα καταφέρουν να μειώσουν τους φόβους σας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Δώστε στους συνεργάτες σας το δικαίωμα της επιλογής και μην αποφασίζετε με το έτσι θέλω για τους άλλους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο γεγονός στον εργασιακό σας χώρο, το οποίο μπορεί να σας ανησυχήσει, αλλά θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε επιτυχώς. Πριν βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς.


ΛΕΩΝ: Με σύνεση και προσεκτικά βήματα θα μπορέσετε να κλείσετε θέματα που εκκρεμούν και να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά στα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία συνδέονται άμεσα με τον οικονομικό σας τομέα. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας πριν διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσο κι αν σας φαίνονται δύσκολα τα πράγματα με τους γύρω σας, η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας -επαγγελματικές, κοινωνικές ή προσωπικές- θα είναι μεγάλη. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που έχετε με τους υφιστάμενους σας θα σας κουράσουν.


ΖΥΓΟΣ: Ακόμα κι αν είστε διστακτικοί, εξωτερικοί παράγοντες θα σας κάνουν να δραστηριοποιηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά, γι’ αυτό μη λυπηθείτε για την προσπάθεια. Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καριέρα και τα οικονομικά σας σχέδια θα είναι σε πρώτο πλάνο, μια και θα έχετε περιθώρια για κάτι καλύτερο και στα δυο. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μειώστε τον εγωισμό σας και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν οι δικοί σας άνθρωποι. Να είστε σίγουροι ότι την εύνοια που θα έχετε θα την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λανθασμένες κινήσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια δεδομένα στον εργασιακό χώρο ή στην οικογένειά σας, αλλά αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί στο τέλος προς όφελός σας. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάπτυξη πρωτοβουλίας και η δημιουργικότητά σας, σε συνδυασμό με την ηθική και πρακτική συμπαράσταση που θα έχετε, θα διευκολύνουν τις επιδιώξεις σας. Να θυμάστε πως θα κατακτήσετε πιο εύκολα τους στόχους σας έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους.


ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να κοιτάτε το παρόν και να πάψετε να ζείτε με τις αναμνήσεις σας. Αν γίνετε πιο σαφείς, μπορούν να γίνουν καλύτερες και οι σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και, αν χρειαστεί, κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...