Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Η δασκάλα που κάνει θραύση στις πασαρέλες

Η 24χρονη Ισμήνη Νταφοπούλου έχει καταφέρει να κατακτήσει την Ευρώπη αλλά και την Τουρκία.

Μια αδιόριστη Ελληνίδα δασκάλα κάνει θραύση στις πασαρέλες της Ευρώπης και της Τουρκίας. Η Ισμήνη Νταφοπούλου, που ανήκει στην ομάδα μοντέλων της εκπομπής «Το πρωινό» στον ANT1, έχει σπουδάσει στην Παιδαγωγική Ακαδημία του Βόλου και πέρυσι δούλευε ως δασκάλα σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια στην Αττική.

«Στο παρελθόν είχα κάνει τα χαρτιά μου για να δουλέψω ως δασκάλα σε δημόσια σχολεία, αλλά αποδείχτηκε πολύ δύσκολο. Ετσι στράφηκα στον ιδιωτικό τομέα, που ήταν πιο εύκολο να μπεις και είχε και λίγο καλύτερες οικονομικές απολαβές» λέει η μελαχρινή κούκλα μιλώντας στην «Espresso».

Το μόντελινγκ βέβαια αποδείχτηκε πολύ πιο προσοδοφόρο και έτσι -για την ώρα τουλάχιστον- η Ισμήνη άλλαξε επαγγελματική ρότα. Το 24χρονο μοντέλο έχει καταφέρει να κατακτήσει όχι μόνο την Ευρώπη αλλά και την Τουρκία. Στη γείτονα χώρα πέρασε όλο το περασμένο καλοκαίρι, καθώς δεν προλάβαινε να κλείνει δουλειές, αφού είναι εξαιρετικά περιζήτητη εκεί. «Είχα πάει πριν από δύο χρόνια να δουλέψω στην Τουρκία, αλλά δεν είχα μείνει ευχαριστημένη με το πρακτορείο που συνεργαζόμουν. Φέτος το καλοκαίρι δούλεψα με άλλο agency που μου έκανε πρόταση και πραγματικά έκανα εξαιρετικές δουλειές. Συνεργάστηκα με μεγάλες εταιρίες, όπως ο οίκος Pierre Cardin, για τον οποίο έγινα το πρόσωπο της καμπάνιας εκεί. Το μόντελινγκ στην Τουρκία αποφέρει χρήματα άμεσα. Μου έχουν ζητήσει να πάω ξανά, όμως αυτή τη στιγμή έχω υπογράψει συμβόλαιο με ένα e-shop που προωθεί καλλυντικά στην Ελλάδα» αναφέρει η πανέμορφη Ισμήνη.

Η ίδια παράλληλα με τα επαγγελματικά της βλέπει να… ανθίζουν και τα προσωπικά της. Εδώ και τρία χρόνια είναι ζευγάρι με τον πρώην βολεϊμπολίστα του Ολυμπιακού Παύλο Κουζούνη, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στον Παμβοχαϊκό Κορίνθου. «Οι εποχές είναι δύσκολες, εμείς όμως είμαστε πολύ καλά, έχουμε αγάπη και ηρεμία. Ο Παύλος με φροντίζει πολύ, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ όμορφα» αποκαλύπτει η ερωτευμένη κοπέλα, η οποία αυτή την περίοδο εργάζεται και στις δημόσιες σχέσεις γνωστού εστιατορίου στο Ψυχικό.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...