Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η πίκρα της Κλέλιας για το αντίο στο «Dancing»!

«Ενιωσα ότι αδικήθηκα» τονίζει μιλώντας στην «Espresso» για την αποχώρησή της και εκφράζει τη στήριξή της στον (φίλο της) Ησαΐα Ματιάμπα για τον μεγάλο τελικό του σόου την Κυριακή με την Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη ή Ησαΐας Ματιάμπα; Οι παίκτες του «Dancing with the Stars 4» έχουν χωριστεί στα δύο, ενώ η Κλέλια Πανταζή, το μεγάλο μέχρι προχθές φαβορί, που αποχώρησε, έχει τους λόγους της να στηρίζει τον τραγουδιστή στον τελικό του show που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.

Η αδημονία του κοινού είναι μεγάλη και φάνηκε από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης του ημιτελικού. Η αποχώρηση της Κλέλιας Πανταζή από το χορευτικό σόου συντόνισε 1.700.000 τηλεθεατές στους δέκτες τους, ενώ η θεαματικότητα έφτασε στο γενικό σύνολο το 39,4% και στα νεανικά κοινά το 34,2%. Ο Ησαΐας Ματιάμπα έχει εξασφαλίσει από τώρα μια πολύ «ζεστή» κερκίδα υπέρ του, καθώς μέσα από το σόου κατάφερε να κερδίσει τη φιλία της Κλέλιας Πανταζή και της Μαίρης Συνατσάκη (άλλωστε συνεργάζεται με τον αγαπημένο της παρουσιάστριας, τον Μύρωνα Στρατή), με αποτέλεσμα να έχουν γίνει η ομάδα «ΜΑ-ΚΛΕ-ΜΑΙ».

Μαθημένη στον ανταγωνισμό αλλά και στις νίκες, η Κλέλια Πανταζή μίλησε στην «Espresso » για την αποχώρησή της, αλλά και για την τελευταία βαθμολογία της που την παραξένεψε. «Ναι, στενοχωρήθηκα με τους βαθμούς της Κυριακής και ίσως να ένιωσα πως αδικήθηκα, γιατί ήταν από τις καλύτερες χορογραφίες μου.

Οταν αξίζεις τη βαθμολογία, πικραίνεσαι. Είναι κρίμα, γιατί έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό. Είχα προσπαθήσει τόσο πολύ… Δικαιολογήστε με για το παράπονό μου. Μπορεί να είναι και λόγω του πρωταθλητισμού. Εχω μάθει από τον χώρο του αθλητισμού τόσα χρόνια πως το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πάντα τέλειο και να στοχεύω στη νίκη».

«Τρομερή εμπειρία»

Η αθλήτρια έκανε τα παραπονάκια της και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 λέγοντας πως η Κατερίνα Στικούδη έχει το δικό της team που φροντίζει για τις εμφανίσεις της, ενώ τόνισε ότι δεν θα έκανε ποτέ χορογραφία όπως εκείνη της τραγουδίστριας με την Ευαγγελία Αραβανή, αφού δεν είναι της αισθητικής της.

«Το show ήταν για εμένα τρομερή εμπειρία, πρώτον, γιατί συμμετείχα σε μια φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκπομπή, δεύτερον, γιατί απέκτησα δύο κολλητούς φίλους, τον δάσκαλό μου στον χορό, τον Παύλο, και τη γυναίκα του Δήμητρα, και, τρίτον, γιατί δημιούργησα μια κλίκα, τη «ΜΑ-ΚΛΕ-ΜΑΙ», με τον Ησαΐα και τη Μαίρη.

Κοντά μου είναι και η Χρύσπα, ο Αλεξ Κάβδας και ο Μιχάλης Μουρούτσος, με τον οποίο μας συνδέουν δεκατέσσερα χρόνια γνωριμίας» μας λέει η Κλέλια, η οποία στηρίζει Ησαΐα στον τελικό. «Εχω δει πόσο προσπαθεί και πόσο μεγάλη είναι η εξέλιξη και η πρόοδος του μέσα στο “Dancing”. Ο Ησαΐας είναι άνθρωπος της ομάδας και της θετικής ενέργειας» τονίζει χαρακτηριστικά η Ολυμπιονίκης.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το τατουάζ στην πλάτη της

Μια φορά κι έναν καιρό η Κλέλια Πανταζή χόρευε στο «Dancing with the star 4», όμως το παραμύθι τελείωσε και όχι με τη χαρακτηριστική φράση «κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Λάτρις των παραμυθιών, η χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έχει κάνει τη συγκεκριμένη φράση tattoo στα αγγλικά («Once upon a time») στην καλογυμνασμένη πλάτη της. Οπως πληροφορηθήκαμε, αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή της διήγησης σε κάθε ιστορία της ζωής της Κλέλιας, ενώ τα τρία αστέρια που συνοδεύουν τη φράση συμβολίζουν τη συνέχεια του δικού της παραμυθιού, το οποίο κάθε φορά είναι διαφορετικό ή ακόμη και μια περιπέτεια που δεν έχει ζήσει ακόμα.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...