Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πυροβόλησε την μπάνκα

Ο Κώστας Μήτρογλου πουλήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ αντί 14.000.000 ευρώ, ενώ ο πάικτης θα εισπράξει 10.000.000 ευρώ για τα επόμενα 4 χρόνια.


Συμφωνία-μαμούθ μεταξύ Ολυμπιακού και Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου! Οι Πειραιώτες, που αρχικά είχαν απορρίψει πρόταση ύψους 11.000.000 ευρώ για τον «πιστολέρο», έδωσαν τα χέρια με τους Λονδρέζους, οι οποίοι ανέβασαν την προσφορά τους στα 15.000.000 ευρώ. Ετσι η μεταγραφή του διεθνούς φορ θα γίνει η ακριβότερη Ελληνα ποδοσφαιριστή.


Από την πλευρά του, ο 25χρονος φορ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λονδρέζους, που θα του αποφέρει περίπου 2.500.000 ευρώ ετησίως. Καθοριστικό ρόλο για να πειστεί πάντως ο Μήτρογλου να συνεχίσει την καριέρα του στο νησί έπαιξε ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον οποίο σύντομα θα γίνει συμπαίκτης. Και οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου όμως τον διαβεβαίωσαν πως θα αποτελέσει το πρώτο βιολί της ομάδας στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.


Πλέον στο λιμάνι έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να αποκτήσουν μέχρι την Παρασκευή που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος επιθετικό, με τα ονόματα των Μάξι Λόπεζ και Νέλσον Βαλντέζ να είναι τα πρώτα που ακούστηκαν. Εξάλλου, ύστερα από πολλές ώρες επαφών οι Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν σε όλα για την παραχώρηση του Ραφίκ Τζιμπούρ (φωτό). Για τον διεθνή Αλγερινό οι Πειραιώτες αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους 1.500.000 ευρώ.


Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Ερνάν Πέρες της Βιγιαρεάλ για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Βάις. Ο 24χρονος διεθνής Παραγουανός, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και κυρίως στα άκρα, για τα οποία επιθυμούν να αποκτήσουν παίκτη οι νταμπλούχοι. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ, αφού παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα από το 2011.


Από κει και πέρα, εξετάζονται αρκετές ακόμη περιπτώσεις μεσοεπιθετικών από την Ιβηρική χερσόνησο, ενώ σταντ μπάι είναι ο Δημήτρης Κολοβός. Αν δεν βρεθεί παίκτης από το εξωτερικό, ο 20χρονος που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο θα κληθεί να ενσωματωθεί στο ρόστερ των νταμπλούχων.


Κύπελλο με Ατρόμητο


Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν απόψε (20.00, OTE Sport 3) τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «8» του Κυπέλλου. Ο Μίτσελ, αν και γνωρίζει ότι η αποστολή τους κόντρα στους Περιστεριώτες είναι δύσκολη, ζήτησε από τους παίκτες να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς. Η πιθανή ενδεκάδα: Μέγερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Εντινγκά, Πελέ, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα, Ολαϊτάν.
Στο μεταξύ, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της ότι το ερχόμενο Σάββατο (13.00) θα τελεστεί στο Καραϊσκάκη το μνημόσυνο για τα 21 θύματα της τραγωδίας της 8ης Φεβρουαρίου 1981 στη Θύρα 7.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...