Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Εξολοθρευτής του σινεμά ο Σβαρτσενέγκερ

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας έχει σκοτώσει συνολικά 369 άτομα στην κινηματογραφική του καριέρα!

Μπορεί ο Μελ Γκίμπσον να είχε το όνομα του… «Φονικού όπλου», άλλος όμως αποδεικνύεται ότι είχε τη χάρη. Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι ο ηθοποιός που έχει μετρήσει τα περισσότερα θύματα στη μεγάλη οθόνη. Σε ό,τι αφορά ταινίες, η πλέον «αιματοβαμμένη» είναι ο «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MovieBodyCounts, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας έχει σκοτώσει συνολικά 369 άτομα στην κινηματογραφική καριέρα του, τα 74 εκ των οποίων μόνο στην τελευταία σκηνή της ταινίας του 1985 «Κομάντος». Χάρη στα πολλαπλά σίκουελ των ταινιών στις οποίες υποδύθηκε τον «Κόναν» και τον «Εξολοθρευτή», ο Σβαρτσενέγκερ μοιάζει να μην απειλείται άμεσα σε ό,τι αφορά το… αιματοβαμμένο ρεκόρ του.

Δεύτερος στη σειρά είναι ο Κινέζος Τσόου Γιουν-Φατ, ο οποίος έχει σταματήσει στις 295 σφαγές και δύσκολα αναμένεται να τον ξεπεράσει. Αν και ελάχιστα γνωστός στη Δύση, όπου έχει εμφανιστεί στους «Πειρατές της Καραϊβικής» και την ταινία «Τίγρης και Δράκος», ο Τσόου έχει βάψει με αίμα τα χέρια του κατά κύριο λόγο στο Χονγκ Κονγκ, όπου έχει υποδυθεί τον ήρωα σε πολλές ταινίες με γκάνγκστερ και πολεμικές τέχνες.

Τρίτος στην… αιματοκυλισμένη λίστα έχει καταταχτεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε, με 267 θύματα. Τα περισσότερα τα μέτρησε στις ταινίες στις οποίες υποδύθηκε τον Ράμπο, εκτός από την πρώτη, στην οποία είχε περιοριστεί στο να τραυματίζει τους εχθρούς. Μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μέσα στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται και ο Κλιντ Ιστγουντ, παρά το γεγονός ότι δεν φημίζεται ως… βαρύ πυροβολικό στη μεγάλη οθόνη. Κι όμως, ο διάσημος ηθοποιός φιγουράρει στην έκτη θέση με 207 θύματα.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στην αντίστοιχη λίστα με τις ταινίες στις οποίες έχει χυθεί περισσότερο αίμα στην κορυφή βρίσκεται μια ταινία για παιδιά. Ο λόγος για το τελευταίο μέρος της τριλογίας του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» με τίτλο «Η επιστροφή του βασιλιά», στο οποίο θρηνήθηκαν συνολικά 863 θύματα! Την πρώτη πεντάδα αυτής της λίστας συμπληρώνουν με τη σειρά οι ταινίες «Kingdom of Heaven», «300», «Τροία» και «Ο τελευταίος Σαμουράι».

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...