Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Περιζήτητο μοντέλο!

Η Λιθουανή Εντίτα με το επίθετο (γλωσσοδέτη) Βιλεκεβιτσιούτε εκτόπισε την Κάντις Σουάνπολ.


Προσοχή, Κάντις Σουάνπολ, η Εντίτα Βιλεκεβιτσιούτε σού κλέβει τα σκήπτρα! Η 24χρονη θεά με τα πρασινογάλαζα μάτια «μάγεψε» την αμερικανική φίρμα Η&Μ, που την έστεψε για το 2014 «βασίλισσα» της παγκόσμιας καμπάνιας, αφήνοντας στην άκρη το μοντέλο-θρύλο Κάντις.


Η «γαζέλα της Λιθουανίας» Εντίτα, εξάλλου, έχει κλείσει τόσες δουλειές για τον νέο χρόνο που δικαίως αποκαλείται «το πιο πολυάσχολο μοντέλο της εποχής» από τα διεθνή μέσα, τα οποία παρακολουθούν πλέον κάθε της κίνηση.


«Το αψεγάδιαστο πρόσωπό της και οι τέλειες αναλογίες της κάνουν την Εντίτα αξέχαστη» δηλώνουν κορυφαίοι σχεδιαστές πλέκοντάς της εγκώμια και τα αφιερώματα στα πιο glamorous περιοδικά μόδας συμπληρώνουν πως η εκτίναξή της στην κορυφή φάνηκε από το 2013, οπότε οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή.


Γεννημένη την Πρωτοχρονιά του 1989 στο Κάουνας, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας, η Εντίτα με το δύσκολο επώνυμο ανακαλύφτηκε στα 16 της και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στα 18 της, το 2007, ξεκινώντας από την κορυφή: το σόου Just Cavalli στο Μιλάνο. Δύο χρόνια αργότερα έχει ήδη συνεργαστεί με τους πιο σημαντικούς οίκους μόδας και έχει μπει στην ομάδα των μοντέλων της Victoria ‘s Secret.


Το 2011 φοράει και τα θρυλικά φτερά των «αγγέλων» διεισδύοντας στο πιο κλειστό και φημισμένο «κλαμπ» του χώρου, κάνοντας πολλούς να σχολιάσουν πως «η Εντίτα δεν χρειάζεται καν τα φτερά για να μοιάζει με άγγελο» και αναγκάζοντας τους παρουσιαστές στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές μόδας παγκοσμίως να μάθουν να προφέρουν σωστά το επώνυμό της!


Σήμερα, καθώς αναρριχάται σε όλες τις «ζηλευτές» λίστες (14η στα τοπ μόντελ, 19η στη λίστα τον πιο σέξι και στην 30ή θέση των πιο ακριβοπληρωμένων κοριτσιών του χώρου παγκοσμίως), η Εντίτα ταξιδεύει από Βορρά σε Νότο για φωτογραφίσεις, catwalks και διαφημιστικές καμπάνιες και τα ταμπλόιντ την αποκαλούν «η νέα μεγάλη σταρ στο μόντελινγκ».


«Μου αρέσει να δουλεύω για σχεδιαστές που έχουν κάτι το διαφορετικό και καλλιτεχνική άποψη» λέει η ίδια. «Λατρεύω, για παράδειγμα, τον Καρλ Λάγκερφελντ, τον Cavalli και τα σόου της Victoria’s Secret που είναι γεμάτα ενέργεια και συνδυάζουν το σέξι στοιχείο με το χιούμορ.


To μόντελινγκ σου προσφέρει απίστευτες ευκαιρίες να περάσεις καλά. Αλλά ως άνθρωπος στενά δεμένος με την οικογένειά του, μου λείπουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα που είναι πίσω στην πατρίδα και τα βλέπω σπάνια: η μητέρα, ο πατέρας μου και η αδερφή μου». Δηλώνοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γυμνό, η Εντίτα έχει κάνει εντυπωσιακές φωτογραφίσεις, με κορυφαία ίσως αυτή που έκανε πριν από λίγους μήνες με τον θρυλικό φωτογράφο Μάριο Τεστίνο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....