Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Στα βήματα της Πόρτο»

Ο Μίτσελ, που δεν έκρυψε τη χαρά του για το διπλό δώρο με την απόκτηση των Παραγουανών Βαλντές και Πέρες, αποκάλυψε το σχέδιο του Ολυμπιακού.


Τρίβει τα χέρια του ο Μίτσελ με τα δύο «δώρα» (Βαλντές – Πέρες) που του έκανε η «ερυθρόλευκη» διοίκηση λίγο πριν πέσει η αυλαία των μεταγραφών. Μάλιστα για τον Νέλσον Βαλντές, που θα πάρει τη θέση του «πιστολέρο» στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και το νούμερο «18» στη νέα του ομάδα, είπε χαρακτηριστικά ότι θα γράψει τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό!


«Θα προσπαθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το κενό στη θέση του Μήτρογλου να το καλύψει ο Βαλντές. Είναι ένας έμπειρος παίκτης, με πολλές ικανότητες. Είναι γκολτζής και είναι ένας παίκτης ο οποίος πιστεύουμε ότι θα αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού» δήλωσε ο Ισπανός για τον Παραγουανό φορ που έπιασε λιμάνι από την Αλ Τζαζίρα και με οψιόν αγοράς για μετά το καλοκαίρι.


Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός, που μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, είπε ακόμη ότι δεν ξεχνά κανείς την προσφορά του Κώστα Μήτρογλου. «Ηταν φανταστικός μαζί μας και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Ομως είμαι σίγουρος ότι και ο Βαλντές θα γράψει τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό». Από την πλευρά του, ο Παραγουανός υποσχέθηκε πολλή δουλειά και γκολ, αναφέροντας επίσης: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι κομμάτι του Ολυμπιακού».


Ο «εκλεκτός» ως αντι-Βάις είναι ο Ερνάν Πέρες. Ο συμπατριώτης του Βαλντές είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και ήρθε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος ντύνεται στα ερυθρόλευκα με μεταγραφή και όχι με δανεισμό, όπως επισημαίνουν στην Ισπανία.


Οι νταμπλούχοι θα καταβάλουν στην πρώην ομάδα του, τη Βιγιαρεάλ, ένα ποσό γύρω στα 2.500.000 ευρώ. Ο Παραγουανός αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, όμως ο Μίτσελ τον προορίζει για τα άκρα της επίθεσης, στον ρόλο ακριβώς που είχε και ο Σλοβάκος, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στο Κατάρ.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ακόμη ότι το παράδειγμα της Πόρτο με τις επιτυχημένες αγοραπωλησίες παικτών θα μπορούσε να αποτελεί ένα φάρο που θα φωτίζει τον δρόμο της πειραϊκής ομάδας. «Αναφορικά με το μέλλον, εμείς έχουμε στο μυαλό μας το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Το βλέπω όταν μιλάω με τον πρόεδρο, όταν μιλάω γενικότερα με τη διοίκηση της ομάδας μας, όλοι θέλουν να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον Ολυμπιακό στο μέλλον. Είμαστε σε αυτόν τον δρόμο. Εχουμε αυτό το σχέδιο στο μυαλό μας και προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε» συμπλήρωσε.


Χθεσινά δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο ανέφεραν ότι η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Μανωλά και οι Πειραιώτες για τον Βραζιλιάνο στράικερ Τζόναθας της Λατίνα. Χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο εστιατόριο του Καραϊσκάκη. Το φλουρί πήγε στους Μπονγκ και Φουστέρ.


Ο Μήτρογλου στο τοπ 5 των πιο ακριβών μεταγραφών


Η εμφατική κίνηση της Φούλαμ στο παζάρι του Ιανουαρίου έκανε αίσθηση στην (ποδοσφαιρική) Ευρώπη. Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου (φωτό), ο οποίος ταξίδεψε στο Λονδίνο για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, φιγουράρει σε πολλά ρεπορτάζ γνωστών ΜΜΕ, ενώ γίνεται αναφορά και στο εντυπωσιακό στατιστικό ότι με κόστος 15.200.000 ευρώ θα αποτελέσει την 5η ακριβότερη μεταγραφή στον κόσμο για την περίοδο του Ιανουαρίου. Στην κορυφή της σχετική λίστας βρίσκεται η μετακίνηση του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι στη Μάντσεστερ, αντί 44.730.000 ευρώ και ακολουθούν του Γιοάν Καμπάιγ από τη Νιούκαστλ στην Παρί Σεν Ζερμέν (26.000.000 ευρώ), του Νεμάνια Μάτιτς από την Μπενφίκα στην Τσέλσι (25.000.000 ευρώ) και του Κέβιν Ντε Μπράινε από την Τσέλσι στην Βόλφσμπουργκ (17.000.000 ευρώ).


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...