Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ενα… καρτούν απειλεί τη «Number One»

Ο ισχυρός αντίπαλος της Παπαρίζου στη μάχη για την εκπροσώπηση της Σουηδίας στη φετινή Eurovision.

Ενα… κινούμενο σχέδιο απειλεί την Ελενα Παπαρίζου στη μάχη για την εκπροσώπηση της Σουηδίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ο 18χρόνος Yohio βρίσκεται μεταξύ των οκτώ καλλιτεχνών που θα διασταυρώσουν σήμερα το βράδυ τα… μικρόφωνά τους στον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen, της μουσικής διοργάνωσης από την οποία προκύπτει κάθε χρόνο ο εκπρόσωπος της σκανδιναβικής χώρας στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή γιορτή τραγουδιού. Θεωρείται μάλιστα το ισχυρότερο φαβορί της βραδιάς, καθώς είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα του και όχι μόνο.


Το πραγματικό του όνομα είναι Kevin Johio Lucas Rehn Eires, αλλά κάνει καριέρα με το γιαπωνέζικης προέλευσης Yohio. Και η εμφάνισή του όμως παραπέμπει στα πασίγνωστα κινούμενα σχέδια manga. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η ξανθιά βερσιόν του τραγουδιστή του συγκροτήματος των Tokio Hotel ή -ακόμη καλύτερα- η αρσενική εκδοχή της Candy Candy από την ομώνυμη σειρά καρτούν της δεκαετίας του ’90! Οι ανδρόγυνες -έως και τελείως γυναικείες- εμφανίσεις του νεαρού καλλιτέχνη συζητιούνται συχνά στη Σουηδία. Παρ’ όλα αυτά για τους fans του θεωρείται απλώς εκκεντρικός, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να τον μιμηθούν στις συναυλίες του.


Ο Yohio είχε δοκιμάσει και πέρυσι την τύχη του στο Melodifestivalen τερματίζοντας πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου, αλλά ήρθε δεύτερος στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής. Ετσι, αντί να εκπροσωπήσει τη χώρα του, περιορίστηκε στην ανακοίνωση του αποτελέσματος του σουηδικού televoting τη βραδιά του μεγάλου τελικού της Eurovision στο Μάλμε.


Φέτος έχει επιστρέψει με άγριες διαθέσεις, καθώς θέλει οπωσδήποτε να πάρει τη ρεβάνς πηγαίνοντας «To the end», όπως λέει και το τραγούδι του. Δεν περίμενε ωστόσο πως θα έβρισκε μπροστά του την Ελληνίδα «Number One» νικήτρια του 2005. Οπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα, από τους επτά που θα διαγωνιστούν μαζί του στον αποψινό, πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης υπολογίζει περισσότερο την Ελενα Παπαρίζου, η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Survivor».


Και η Ελενα όμως φαίνεται να νιώθει το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό έστειλε μήνυμα στους Ελληνες της Σουηδίας να τη στηρίξουν με την ψήφο τους. «Γεια σας, συμπατριώτες. Οπως βλέπετε, βρίσκομαι πάλι εδώ απ’ όπου ξεκίνησα! Πού είμαι; Στη Σουηδία! Φέτος συμμετέχω στο Melodifestivalen. Αν σας αρέσει το τραγούδι μου, ψηφίστε το! Πολλά φιλάκια, σας αγαπώ πάρα πολύ και σας έχω πάντα μες στην καρδιά μου» είπε χαρακτηριστικά η Ελενα.


ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...