Πέμπτη 6/2/2014

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τις ατελείωτες σκέψεις να σας κάνουν να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία. Εκτός των άλλων, αν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε τώρα, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα.  
Δείξτε σύνεση πάντως στα έξοδά σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Αρχίστε να αναδιοργανώνετε τη δουλειά σας, δείτε τις προοπτικές σας μακροπρόθεσμα και μη βιαστείτε να γίνουν όλα ακριβώς όπως θα θέλατε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Να υπολογίζετε τη γνώμη των συνεργατών σας και προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύθικτοι στην κριτική που μπορεί να ασκήσουν οι άλλοι για εσάς. Οι δεσμευμένοι κάντε κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την ομορφύνετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε πολλές ευθύνες και είναι λογικό πως η κούραση μπορεί να σας εκνευρίσει και να σας αποδιοργανώσει, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τα προβλήματα με σωστό προγραμματισμό που θα σας επιτρέψει να βρείτε χρόνο τόσο για την ανάπαυσή σας όσο και για την ψυχαγωγία σας.


ΛΕΩΝ: Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ μια προσεκτική επιλογή μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα μιας σοβαρής σχέσης. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικεία σας πρόσωπα και φανερώστε τα βαθύτερα αισθήματά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να εξηγείτε και να αναλύετε τα πάντα, όσο κι αν κάτι τέτοιο είναι στο DNA σας, για τον απλούστατο λόγο πως η ζωή είναι απρόβλεπτη και ανεξήγητη, οπότε είναι πολύ καλύτερο να την αφήνουμε να λειτουργεί όπως είναι η ίδια.


ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε με περίεργες συναναστροφές και μη δεχτείτε προσκλήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε το παρελθόν τους και προφανώς έχετε διαφορετικές από αυτούς συνήθειες. Δεν χρειάζεται να γίνετε πιεστικοί ή απαιτητικοί με τους γύρω σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά, και αν χρειαστεί, να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με τον σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πάρετε απλόχερα αυτά που ζητάτε και άλλα τόσα που δεν περιμένατε. Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές που μπορούν να σας βλάψουν ποικιλοτρόπως.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρότι απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βάσανά σας, θα μπορέσετε να βοηθηθείτε αποτελεσματικά. Με τη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων τα περιθώρια βελτίωσης που θα έχετε θα είναι σημαντικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε καλά αυτά που θα σας δώσουν ώθηση στην εργασία σας αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση σε εσάς. Συνεργασίες, συνεταιρισμοί και πάσης φύσεως συμπράξεις οικονομικού τομέα με τις σωστές κινήσεις θα καταλήξουν προς όφελός σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Αποκομίστε θετικά ερεθίσματα μέσα από συζητήσεις, διαπιστώσεις ή προτροπές ατόμων που σας συμπαθούν και σας πιστεύουν, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ