Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Χαϊκάλης και Χορταρέας σε περιπέτειες

Το ΣΔΟΕ «τσίμπησε» τον γνωστό ηθοποιό και βουλευτή και τον εκκεντρικό αστρολόγο.

Ούτε στα άστρα, ούτε στα ταρό κατάφερε να… δει ο γνωστός σε όλους αστρολόγος, μελλοντολόγος, αναλυτής σχέσεων και επιχειρηματίας «ροζ» τηλεφώνων Νίκος Χορταρέας ότι οι άνδρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος τον είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση και είχαν εντοπίσει λογαριασμούς του με καταθέσεις, τις οποίες είχε «ξεχάσει» να δηλώσει στην Εφορία!

Ετσι, το τηλεοπτικό μέντιουμ, που προσφέρει εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες του σε δεκάδες επωνύμους της εγχώριας showbiz, μετά την κόκκινη Ferrari την οποία αναγκάστηκε να αποχωριστεί το 2011 λόγω ανεξόφλητων δόσεων, τώρα καλείται να καταβάλει στην Εφορία και το ποσό των 710.000 ευρώ. Και αυτό διότι, αν και φημίζεται για τις προβλέψεις του, απέτυχε να «δει» ότι το ΣΔΟΕ «σκάλιζε» τα οικονομικά του και εντόπισε τις παχυλές αδήλωτες καταθέσεις του.

Ο αστρολόγος είχε σε λογαριασμό του 710.000 ευρώ αδήλωτα, τα οποία θα επιστρέψει πίσω, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν εναντίον του όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο ποινικές διαδικασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Χορταρέας, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και είναι λάτρης των ακριβών οχημάτων και της καλής ζωής, είχε μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτών εδώ και αρκετούς μήνες. Και το «λαβράκι» βγήκε λίγο πριν από την έλευση του νέου χρόνου.

Η λαμπερή Ferrari

Ο 58χρονος Νίκος Χορταρέας, όπως ο ίδιος έχει πει ουκ ολίγες φορές, απέκτησε το κληρονομικό του χάρισμα από τη μητέρα του. Ετσι, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 άρχισε τις εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Από το γραφείο του έχουν περάσει δεκάδες επώνυμοι για να τον συμβουλευτούν, για να «δει» το μέλλον τους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δουλεύει στον χώρο της Αστρολογίας, των ταρό και της πρόβλεψης από μικρό παιδί και έχει μεγάλες επιτυχίες.

Ωστόσο, εκτός από τις προβλέψεις, κατά καιρούς ασχολήθηκε και με άλλες τέχνες πέραν της μαντικής, με ιδιαίτερη έφεση στο τραγούδι. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν όμως είναι πως έχει υπάρξει και τραγουδιστής και μάλιστα με το δικό του CD, παρέα με τον Γιώργο Μάρα! Η μεγάλη του αγάπη ωστόσο ήταν κι εξακολουθεί να είναι η χλιδάτη ζωή. Τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ταξίδια σε πανάκριβα ξενοδοχεία, τα σκάφη και η έντονη νυχτερινή ζωή.

Το 2010 όλοι τον θυμούνται να οδηγεί στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης την κατακόκκινη Ferrari του. Ομως ο ίδιος, εκτός από τις αδήλωτες καταθέσεις, φαίνεται πως ξέχασε να πληρώνει και τις δόσεις του πανάκριβου αυτοκινήτου. Ετσι, αφού δεν ξεπλήρωσε τα γραμμάτια της αγαπημένης, αστραφτερής Ferrari, το 2011 η εταιρία τού κατάσχεσε το αυτοκίνητο. Η κρίση φαίνεται πως τον είχε αγγίξει… Σταμάτησε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και άρχισε να βγάζει αφίσες διαφημίζοντας τις νέες του δραστηριότητες. Σε γνωστό καφέ της Κυψέλης, μόλις οι πελάτες έπιναν τον καφέ τους, ο Νίκος Χορταρέας τους διάβαζε το… φλιτζάνι χωρίς επιβάρυνση!

Πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγοι γνωρίζουν για την καθημερινότητά του. Ωστόσο, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι δεν ξέχασε τις μεγάλες του αγάπες. Ετσι, τον βλέπουμε να οδηγεί πανάκριβες μηχανές, να απολαμβάνει ήρεμες στιγμές σε σκάφος αναψυχής και να διασκεδάζει σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ


«Αμνησία» 55.000 ευρώ από τον Π.Χαϊκάλη

Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή πιάστηκε και ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαϊκάλης! Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έπαθε… αμνησία, καθώς, σύμφωνα με τους ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, «ξέχασε» να κόψει αποδείξεις για τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης κατηγορείται ότι το 2007 δεν έκοψε δύο αποδείξεις, ύψους 55.000 ευρώ. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «σε πολιτικό πρόσωπο περαιώθηκε φορολογικός έλεγχος για την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας και καταλογίστηκε παράβαση για μη έκδοση δύο φορολογικών στοιχείων, ύψους 55.000 ευρώ, για τη χρήση 2007».

Ο Παύλος Χαϊκάλης, εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός, εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου 2012 και επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου 2012. Επίσης, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το 2013, δύο ποδοσφαιρικά σωματεία, του Αρη και του Ηρακλή, κατηγορούνται για έκδοση εικονικών τιμολογίων σε διάφορες επιχειρήσεις και καταλογίστηκαν πρόστιμα ύψους 5.376.000 ευρώ.

Υπήρξε ήδη παραδοχή για εικονικότητα 1.870.000 ευρώ και καταβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Διευθύντρια δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης έγινε πάμπλουτη, αλλά χωρίς να μπορεί να το δικαιολογήσει. Αύξησε την περιουσία της κατά περίπου 632.000 ευρώ. Εντυπωσιακό και το ποσοστό φοροδιαφυγής από 52 αγρότες, που φτάνει τα 54 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι γιατροί πάντα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, όπως και οι εργολάβοι.

Συνολικά υπεβλήθησαν εκθέσεις για 215 περιπτώσεις, με επιβληθέντα πρόστιμα 211.538.000 ευρώ και διαπιστωμένη απόκρυψη εισοδήματος 99.751.520 ευρώ.

Οι σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής που εντοπίστηκαν, απεστάλησαν στον αρμόδιο Οικονομικό Εισαγγελέα και στις αρμόδιες ΔΟΥ.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...