Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Μάρτα και η Λίβερπουλ

Η αγάπη της κυρίας Ρομπέρτο για την Ελλάδα αποτέλεσε το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού και άφησε την αγγλική ομάδα στα κρύα του λουτρού.


Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει η απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ από τον Ολυμπιακό. Βρετανικά ΜΜΕ μάλιστα αποκάλυψαν χθες πως η Λίβερπουλ είχε στο στόχαστρό της τον 27χρονο Ισπανό τερματοφύλακα, ωστόσο δεν πρόλαβε να καταθέσει την πρότασή της μένοντας με την… όρεξη.


Οπως ανέφεραν τα βρετανικά μέσα, ο τεχνικός των «reds» Μπρένταν Ρότζερς ήθελε τον γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» ώστε να έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια ο Σιμόν Μινιολέ, του οποίου η μεταγραφή από τη Σάντερλαντ το περασμένο καλοκαίρι είχε κοστίσει 10.000.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό από την Ατλέτικο, αντί 6.000.000 ευρώ, είναι η δεύτερη ακριβότερη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


Σημαντικό ρόλο πάντως στην παραμονή του Ισπανού μέχρι το 2018 στο μεγάλο λιμάνι έπαιξε η οικογένειά του και συγκεκριμένα η Μάρτα Ντομίνγκες. Η σύζυγος του 27χρονου γκολκίπερ είναι ενθουσιασμένη με τη ζωή στην Αθήνα. Το… μαρτυρά η ίδια με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από κάθε της έξοδο με τον αγαπημένο της ή με τα παιδιά της (με την Μπελίσε που είναι τεσσάρων ετών και τον Εντσο που είναι ενός έτους).


«Μας αρέσει πολύ η Ελλάδα» είχε πει σε συνέντευξή της πριν από τις υπογραφές συμβολαίων η Ισπανίδα καλλονή, άλλοτε Μις Τενερίφη, προσθέτοντας: «Ζούμε σε ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια, που βλέπει στη θάλασσα. Είναι εκπληκτικό. Με έχει ενθουσιάσει το γεγονός που υπάρχουν ωραία μαγαζιά για shopping και ότι μπορείς να κινείσαι παντού νιώθοντας ασφάλεια».


Της αρέσει επίσης η ελληνική κουζίνα. «Λατρεύω το σαγανάκι και τη φέτα και, αντίθετα, μισώ τον μουσακά, αφού προτιμώ πιάτα στα οποία οι γεύσεις είναι light και δεν ανακατεύονται» παραδέχεται η ίδια, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα: «Το να σε κοιτούν στις εξέδρες του γηπέδου όλοι με θαυμασμό είναι κολακευτικό για μια γυναίκα. Στην αρχή μού φαινόταν περίεργο να έχω καρφωμένα τόσα μάτια πάνω μου, αλλά το συνήθισα».


Δυσκολεύει η παραμονή (και) του Κάμπελ στο λιμάνι


Η υπόθεση παραμονής του Τζόελ Κάμπελ (φωτό) στο λιμάνι μετά την ολοκλήρωση του ετήσιου δανεισμού του από την Αρσεναλ είναι στις πρώτες προτεραιότητες των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Οπως τονίζουν όμως οι Πειραιώτες, η περίπτωση του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού είναι πολύ πιο πολύ δύσκολη από αυτήν του Ρομπέρτο, η οποία έκλεισε με θετικό τρόπο.


Στον πειραϊκό σύλλογο έχουν ως «όπλα» για να κρατήσουν τον παίκτη τόσο τις εξαιρετικές σχέσεις με την Αρσεναλ (και σε προσωπικό επίπεδο Μαρινάκη – Βενγκέρ) όσο και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στην Ελλάδα. Οι «κανονιέρηδες» όμως για την ώρα δεν σκέφτονται την πώληση του παίκτη. Εξάλλου οι μετοχές του Κάμπελ μπορούν να εκτοξευτούν το καλοκαίρι, μια και ο παίκτης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το «παρών» με την Εθνική του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.


Στο μεταξύ, σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα με τη Γιουνάιτεντ στις 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα πωλούνται από τα εκδοτήρια ή μέσω διαδικτύου και τιμώνται από 30 μέχρι 150 ευρώ (350 τα VIP).

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...