Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Κυριακή 9/2/2014

Κωδικός επικοινωνία για τους Παρθένους


ΚΡΙΟΣ:
Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αλλά ξαναβρείτε την εσωτερική αρμονία σας. Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό πλαίσιο και να κάνετε καινούργια ανοίγματα. Εγκαινιάστε ένα νέο μοντέλο ζωής με μια πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων που θα σας κάνει να αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά τα καθημερινά δρώμενα. Ολο αυτό θα οδηγήσει στη συμφιλίωση του ώριμου και του παιδικού στοιχείου μέσα σας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πιο αισιόδοξα.


ΤΑΥΡΟΣ:
Σιγουρευτείτε για το τι είναι το καλό για εσάς και μην παρασύρεστε από τις πιθανές αντιδράσεις κάποιων προσώπων. Επιβάλλεται ο περιορισμός των εγωιστικών στάσεων και αντιδράσεων προκειμένου να εξελιχθούν καλύτερα οι προσωπικές σας σχέσεις και να προωθηθούν οι επαγγελματικές συνεργασίες. Η ελευθερία από αυτά που σας εγκλωβίζουν μέσα στον κύκλο της οικογένειάς σας δεν έχει σχέση με την ηλικία σας, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκεφτείτε αν σας επιτρέπεται να κάνετε την επανάστασή σας. Ισως δεν θέλετε πια να υποχωρείτε, όμως δεν χρειάζεται να φτάσετε και στα άκρα. Οι εντάσεις που γενικώς θα υπάρχουν θα είναι η αιτία της πεσμένης ζωτικότητάς σας και χρειάζεστε ξεκούραση. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να σκέφτεστε λογικά, ώστε η ανάγκη σας να αρέσετε να μη σας οδηγήσει σε υπερβολές.


ΔΙΔΥΜΟΙ:
Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες. Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχθεί τελικά τυχερή αλλαγή, που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Η επιλογή που θα κάνετε στους συνεργάτες σας θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Πλέον αισθάνεστε ότι έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε δυναμικά και να απολαύσετε αυτά που για καιρό σας έλειψαν. Οπως φαίνεται, όλο το βάρος της δραστηριότητάς σας θα πρέπει να το ρίξετε στον τομέα της εργασίας σας. Αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Εάν κάποιοι σας φανούν δυσαρεστημένοι, αφήστε τους να πάρουν μόνοι τις αποφάσεις τους και εσείς προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε, να εκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανωθείτε, ώστε να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας προσφερθεί. Η σημερινή ημέρα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και παρότι σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δεν φαίνεται ότι θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο. Τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι εξαιτίας της σύγκρισης που κάνετε του παρελθόντος με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Αντί να βασανίζετε το μυαλό σας με άνισες συγκρίσεις και αναμοχλεύσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά, απεναντίας σας ρίχνουν τη διάθεση, προτιμήστε να επανεξετάσετε τις αξίες που θέτετε στη ζωή σας και κατ’ επέκταση τις αντίστοιχες προτεραιότητες.


ΛΕΩΝ:
Να θυμάστε ότι το παρόν χτίζει το μέλλον σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις πράξεις σας και τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν αργότερα. Μην αδιαφορήσετε για τη φωνή της καρδιάς σας, γιατί δεν σας μένει τίποτα καλύτερο παρά να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Οι ερωτικές υποθέσεις σας θα πάψουν να είναι ρουτίνα και θα εγκαινιαστεί ένα νέο παιχνίδι στις επαφές σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες προκαταλήψεις κρατούσαν τον έναν μακριά από τον άλλον και έτσι θα ενισχυθεί μεταξύ σας η αμοιβαία εμπιστοσύνη. Κάτι τέτοιο θα δώσει άλλη διάσταση στη σχέση με τον σύντροφό σας, η οποία σας ήταν άγνωστη έως τώρα. Θα ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο σε κάποιες καθοριστικές λεπτομέρειες απ’ ό,τι νομίζατε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Μια ανανέωση στην κουρασμένη σχέση σας δεν θα σας βλάψει, αντίθετα είναι επιβεβλημένη. Μιλήστε για τις δυσκολίες, συζητήστε την ανάγκη σας να εκφραστείτε με έναν άλλο τρόπο που ο σύντροφός σας δεν καταλαβαίνει, καθώς τα ξεσπάσματα του εκνευρισμού σας πολλές φορές είναι παράλογα και είναι ή αποτέλεσμα φόρτισης από την εργασία σας ή από τρίτους παράγοντες, αλλά σίγουρα όχι εξαιτίας του συντρόφου σας. Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε. Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σας σχέσεις και στην επικοινωνία μεταξύ σας. Η δημιουργικότητά σας και η αντοχή σας μπορεί να είναι εντυπωσιακές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι πρέπει να είναι αντίγραφα δικά σας.


ΖΥΓΟΣ:
Αναγνωρίστε την προσπάθεια που κάνουν οι συνεργάτες σας για να βελτιωθούν και την ανάγκη τους να μοιραστούν περισσότερα πράγματα μαζί σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας, χωρίς να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας ζωή, η οποία θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας. Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο την παρουσία σας στη δική τους ζωή. Προσέξτε λοιπόν τον υπερβολικό ενθουσιασμό, που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη τακτικής. Μια και η εξωτερική σας εμφάνιση είναι ο καθρέφτης της ηρεμίας σας, προσέξτε την εριστική σας διάθεση και τη νευρικότητα που κάποιες φορές σας πιάνει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καβγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει ο κόπος να ρίξετε την ψυχολογία σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις προς αβέβαιες κατευθύνσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθος στόχους. Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σας σχέδια δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ό,τι εμπεριέχει ρίσκο. Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα. Μην αφήσετε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα ύστερα από πολύ καιρό να σας οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα ή συμφωνίες ελλιπείς, που θα έχουν αντίκτυπο στα μελλοντικά σχέδιά σας. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο και ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση, γιατί δεν θα κρατήσουν για πολύ ακόμα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ό,τι θα αφορά τον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα. Εχετε ήδη υποστεί τις συνέπειες της αναταραχής και τώρα καλείστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να αντικαταστήσετε οτιδήποτε χάθηκε ή διαλύθηκε. Το πλανητικό σκηνικό θα είναι μια εγγύηση για εσάς, ακόμα και αν συνεχίζουν οι αντιξοότητες και οι εκπλήξεις σε αυτόν τον τομέα. Η αίσθηση ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης που θα έχετε από ψυχοφθόρες και καταπιεστικές καταστάσεις θα σας βγάλει από αρκετά αδιέξοδα. Το κλίμα θα είναι αρκετά θετικό πλέον για εσάς που είστε δεσμευμένοι, αλλά καλό θα είναι να μείνετε προσγειωμένοι και να φανείτε υποχωρητικοί σε κάποιες παρορμητικές απαιτήσεις του συντρόφου σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Θα δώσετε μια ουσιαστική μάχη, γι’ αυτό προσπαθήστε να μη χάσετε το θάρρος σας και κυρίως να αναπροσανατολιστείτε στον έρωτα. Οσοι καθυστερήσατε να πάρετε μια γενναία απόφαση, η οποία θα σας απαλλάξει από στείρες σχέσεις ή θα σας οδηγήσει σε έναν χωρισμό, μπορείτε ακόμα να το κάνετε και να πάψει να αποτελεί την κρυφή επιθυμία σας. Να θυμάστε ότι δεν είστε αναγκασμένοι να μένετε σε προβληματικές σχέσεις για να ικανοποιούνται οι άλλοι. Δεν θα πάψουν να σας θεωρούν αυτοκαταστροφικούς αν διατηρήσετε μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και καιρό, γιατί και το να μένετε σε μια σχέση που δεν έχει μέλλον και καταστρέφει και τους δυο σας από κάτι καλύτερο είναι το ίδιο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Εσείς που θα κάνετε μια νέα γνωριμία θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, να μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και να μη δώσετε υποσχέσεις εφόσον δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε ή θέλετε να τις κρατήσετε. Αφήστε τον χρόνο να δοκιμάσει τη νέα σας ανακάλυψη, αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο τις περιστασιακές εμπειρίες. Ο κίνδυνος δεν θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Το ένστικτό σας θα είναι τονισμένο και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί, όμως δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις, καθώς αυτό σίγουρα δεν είναι προς όφελός σας.



ΙΧΘΥΕΣ:
Οι ανακατατάξεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας θα σας δημιουργήσουν φόβους, αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα τελικά θα είναι ευνοϊκά. Ομως, καθώς σας πιάνει η ανασφάλειά σας, θέλετε να είστε σίγουροι, τουλάχιστον για τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας. Εχετε την ανάγκη να αντλήσετε θάρρος και υπομονή και αυτά μόνο οι σταθερές σας σχέσεις μπορούν να σας τα προσφέρουν. Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές και σε ορισμένους από εσάς μπορεί να γίνει η αιτία να καθορίσετε τους μελλοντικούς στόχους σας. Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι είναι στο χέρι σας να δώσετε οριστικές λύσεις.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...