Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ο φτερωτός θεός και ο Στάνκογλου

Ο γοητευτικός ηθοποιός αναρωτιέται παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου στον ΑΝΤ1 αν «Υπάρχει αγάπη».

Ενας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του κινηματογράφου και του θεάτρου, ο Γιάννης Στάνκογλου μπλέχτηκε στα… πόδια του Αγίου Βαλεντίνου και στα δίχτυα του έρωτα. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, ο γάμος του μια χαρά κρατεί και η σύζυγός του Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους τον Ιούνιο. Απλώς ο γοητευτικός λοχαγός της ταινίας «Το ταγκό των Χριστουγέννων», παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων θα παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ «Υπάρχει αγάπη;» στον ΑΝΤ1, στις 22.15.

«Εχω τρελαθεί με την ιδέα. Τα γυρίσματα κράτησαν δύο εβδομάδες κι έγιναν πρωί και βράδυ σε όλη την Αθήνα. Ακολούθησα γυναικοπαρέες στο Γκάζι, πήγα για σέρφινγκ στη Βάρκιζα, σε σχολές χορού, στην ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, παντού όπου “μυρίζουν” νιάτα και έρωτας» λέει ο Γιάννης Στάνκογλου στην «Espresso» και απαντάει ξεκάθαρα στην ερώτηση αν υπάρχει διάθεση για έρωτα μέσα στην κρίση:

«Κρίση ξεκρίση, ο έρωτας είναι αυτός που γυρνάει τη Γη. Και στον πόλεμο οι άνθρωποι ερωτεύονταν. Θα πας ενάντια στη φύση;» τονίζει και καταπιάνεται με ένα πολύ σύγχρονο θέμα, το φλερτ μέσω διαδικτύου. «Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έχουν αλλάξει τον τρόπο του φλερτ. Εχει ένα μυστήριο το facebook, οι ντροπαλοί τύποι το προτιμούν. Βέβαια υπάρχει μια εξαπάτηση, αφού όλοι βάζουν τις πιο ωραίες φωτογραφίες τους, κρύβονται πίσω από τις λέξεις. Λίγες γνωριμίες μέσα από το ίντερνετ κρατάνε. Για μένα, αν δεν επικοινωνήσει το βλέμμα, αν δεν μυρίσεις το άρωμα του άλλου -γιατί ο έρωτας είναι χημεία, όπως λένε και οι επιστήμονες- δουλειά δεν γίνεται».

Ο ηθοποιός μάς αποκάλυψε τα συμπεράσματα που έβγαλε μέσα από το ντοκιμαντέρ: «Οι γυναίκες πιστεύουν ότι ο έρωτας είναι θέμα τύχης. Οπως μου είπαν, είναι “τυφλός”, αλλά για να μείνεις μετά με έναν άνθρωπο και να γίνει σύντροφος ζωής, χρειάζονται αγάπη, σεβασμός, λογική.

Οι άνδρες πιστεύουν πολύ στη χημεία, αν και κατά βάση είναι ρομαντικοί, αλλά δεν θέλουν να το δείχνουν. Αυτό που δεν τους αρέσει είναι οι γυναίκες που κάνουν το πρώτο βήμα. Δεν θέλουν να τους παίρνουν τον ρόλο του κυνηγού, η πρώτη προσέγγιση πρέπει να γίνεται από τα αρσενικά, μου είπαν. Δίκιο έχουν» λέει ο Στάνκογλου και προσεγγίζει το θέμα «κρίση και χωρισμός».

«Αν κάποιοι παντρεύτηκαν για τα χρήματα και το βόλεμα, η κρίση έφερε την αλήθεια των προθέσεών τους στην επιφάνεια. Αν άλλοι το έκαναν από αγάπη, η κρίση τούς ενδυνάμωσε στα δύσκολα. Η επίπλαστη ευμάρεια των προηγούμενων ετών έκανε τους άνδρες να αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα αυτοκίνητα. Αλλά και οι γυναίκες άλλαζαν συντρόφους σαν τις τσάντες, ως shopping therapy. Για μένα οι σχέσεις των γονιών μου, των παππούδων μου, που οι άνθρωποι είχαν υπομονή και δεν διέλυαν ή δεν εγκατέλειπαν το πλοίο τόσο εύκολα, είχαν μια ομορφιά και πίστη. Βέβαια, αν η σχέση έχει τελειώσει, τότε εύχομαι όλα τα διαζύγια να είναι πολιτισμένα, για χάρη των παιδιών που θέλουν να νιώθουν ασφάλεια».

Τελικά ποιοι έρωτες είναι οι πιο δυνατοί, σύμφωνα με τον Γιάννη; «Είναι εκείνοι που ζεις κι έχεις αναμνήσεις. Ούτε οι πλατωνικοί, ούτε οι ανεκπλήρωτοι. Οι έρωτες θέλουν το εδώ και τώρα, την εμπειρία».

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...