Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τετάρτη 12/2/2014

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, επωφεληθείτε αμέσως. Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σας σχέσεις που θα αποφέρουν καινούργιες οικονομικές συνεργασίες. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες.


ΤΑΥΡΟΣ: Με το πέρασμα της ώρας θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον αναγκαίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο προσεκτικοί! Μην πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένους θα επηρεάσουν την πρόοδό σας. Το ίδιο προνοητικοί θα πρέπει να είστε και στον συναισθηματικό σας τομέα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπλοκάρουν την πορεία σας, ενώ θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας. Μη φοβηθείτε, μια που άλλη μία φορά θα έχετε μεριμνήσει για όλες τις πλευρές και κανείς δεν θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα.


ΛΕΩΝ: Ατομα της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους, αλλά όπως φαίνεται εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα για τα οποία δεν ευθύνεστε. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει τον δυναμισμό και τη γοητεία σας ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους.


ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αντιδράσεις για να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της εικόνας σας, που εξάλλου σας ενδιαφέρει αρκετά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, μόνο που θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το παρασκήνιο, αλλά και κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η στασιμότητα θα αρχίσει να απομακρύνεται και μια καλύτερη εποχή ξεκινάει για εσάς. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαυτείτε, καθώς η γενική κατάσταση θα παραμένει ευαίσθητη και συχνά κρίσιμη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δύο τομείς που θα μονοπωλήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας θα είναι οι προσωπικές – κοινωνικές σας σχέσεις και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας. Διατηρήστε κάποιες ισορροπίες, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, κάτι που το χρειάζεστε πραγματικά και γενικότερα στη ζωή σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο τη στιγμή που το χρειάζεστε θα πάρετε κουράγιο. Το μέλλον μπορεί να σας τρομάζει, αλλά ήρθε η ώρα των μελετημένων κινήσεων και λύσεων των εσωτερικών σας προβλημάτων.


ΙΧΘΥΕΣ: Το σεξαπίλ σας θα είναι τονωμένο. Θα είστε ευρηματικοί τη στιγμή που θα κρίνετε απαραίτητο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε, να πείσετε τον σύντροφό σας γι’ αυτά που θέλετε ή για να αξιοποιήσετε μια καινούργια γνωριμία.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...