Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Βρήκε «άγγελο» μέσα στο σκοτάδι

Ο Σαλπιγγίδης δίπλα στον 17χρονο Παντελή, που εδώ και πέντε χρόνια είναι σε κώμα από τροχαίο ατύχημα.

Τον δικό του φύλακα-άγγελο στο πρόσωπο του διεθνούς ποδοσφαιριστή και αρχηγού του ΠΑΟΚ Δημήτρη Σαλπιγγίδη βρήκε ένα νεαρό παιδί, το οποίο έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.


Ο 17χρονος Παντελής βρίσκεται εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια σε άγρυπνο κώμα. Ηταν 12 ετών και παίκτης στις ακαδημίες του «Δικεφάλου του Βορρά», όταν η μοίρα στάθηκε σκληρή απέναντί του. Στις 24 Μαΐου του 2009, επιστρέφοντας μαζί με τον πατέρα του από την Αθήνα έπειτα από αγώνα της ομάδας του σε τουρνουά στα Βριλήσσια, το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. Ο πατέρας του έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο μικρός αθλητής, που ονειρευόταν να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τη σφοδρή σύγκρουση.


Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ίδιου και της οικογένειάς του βρίσκεται ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, μέλη του οποίου καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες για να βοηθήσουν το αγόρι. Ο «Σάλπι» έμαθε για την τραγική ιστορία του μικρού και λύγισε… Επισκέφτηκε τον Παντελή στο σπίτι του μαζί με τον Τάσο Παπαϊωάννου και τον Αλέκο Κομνιανίδη από το club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς και τον Σίμο Κοπέλογλου από τον σύλλογο Αγάπη για το Παιδί. Εδωσε φανερά συγκινημένος στον Παντελή μια φανέλα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές των παικτών, ενώ υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υγείας του, το οποίο θα μεταφέρει και στον Ιβάν Σαββίδη.


«Μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Βρύζα, και συμφωνήσαμε ότι θα πάμε μαζί στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για να τον ενημερώσουμε προσωπικά για το θέμα του μικρού Παντελή. Επίσης θα ενημερώσω και τους συμπαίκτες μου για να βοηθήσουμε όλοι μαζί» υποσχέθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον αδελφό του μικρού Κυριάκο, τη μητέρα του Μαρία και τον παππού του, τον Παντελή. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληρώνει το νοίκι της οικογένειας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον παππού του Παντελή, τα έξοδα είναι πολλά.


«Χρειάζονται πάνω από 1.200 ευρώ τον μήνα για τον Παντελή. Εχει κρανιοεγκεφαλικές βλάβες, αλλά οι γιατροί μάς είπαν ότι επειδή είναι μικρός, έχει πιθανότητες να επανέλθει! Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Ο Θεός είναι μεγάλος και ο Παντελής στο τέλος θα τα καταφέρει. Θα πρέπει όμως να υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων».


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...