Πέμπτη 13/2/2014

ΚΡΙΟΣ
Στις τυχόν καθυστερήσεις που θα υπάρξουν δεν θα πρέπει να αναστατωθείτε. Ο φόβος της απόρριψης και η κρίση ανασφάλειας δεν θα σας χρειαστούν, γι’ αυτό, αν κάνουν την εμφάνισή τους, φροντίστε να τα καταπολεμήσετε.


ΤΑΥΡΟΣ
Το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινό και λαμπρό για νέες προοπτικές στα συναισθηματικά σας. Η ερωτική ζωή σας θεμελιώνει μια νέα εποχή, οπότε αξιοποιήστε τις καλές στιγμές και μη βιαστείτε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις γι’ αυτόν τον τομέα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποκαταστήστε τις ζημιές, γιατί ακόμα και αν τα πράγματα δεν είναι τόσο ήρεμα, σίγουρα θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να συνεννοηθείτε και να έχετε μια καλύτερη λύση στα ερωτικά σας προβλήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεπεράστε τα διλήμματα που σας ταλανίζουν καιρό και καταλήξτε κάπου. Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε λύσεις ή στην ανανέωση του ερωτικού σκηνικού θα φέρουν βελτίωση εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε.


ΛΕΩΝ
Διατηρήστε ενεργό τον ανταγωνισμό σας με το άλλο φύλο -σε λογικά πλαίσια πάντα-, κουβεντιάστε με τον σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις από κοινού. Μέσα από μια τυχαία συνάντηση θα λάβετε πολύ μεγάλη ικανοποίηση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μη ρισκάρετε τη σχέση με έναν καλό συνεργάτη σας, γιατί έχει κουραστεί από τους παράλογους εγωισμούς σας και θα αντιδράσει. Χαλαρώστε και μην τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας.


ΖΥΓΟΣ
Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας. Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία θα έχει αίσιο τέλος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην καθηλώνεστε σε καταστάσεις που ο σύντροφός σας φαίνεται να μοιράζεται με εσάς, αλλά δεν μπορεί να πράξει στη θέση σας. Με περισσότερη εμπιστοσύνη και αποδοχή του εαυτού σας μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλήστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας. Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα. Σκεφτείτε τις ημέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες και μη σπαταλήσετε τα χρήματά σας,.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο ρόλος σας μέσα στη σχέση σας για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις. Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δεν σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιον συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό που νομίζατε ότι μόνο εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Αρκετά άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ