Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Παρασκευή 14/2/2014

ΚΡΙΟΣ
Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με τον σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας. Επειδή σήμερα η ψυχολογική κατάστασή σας προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Μην επενδύσετε σε καινούργια ερωτικά ενδιαφέροντα προτού τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες. Προωθήστε τις ιδέες σας συμπληρώνοντάς τες με αυτές των συνεργατών σας, οι οποίες θα σας φανούν πολύτιμες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην παρασυρθείτε από ζήλιες της στιγμής και ξεσπάσετε στον σύντροφό σας. Εργαστείτε σκληρά και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ. Μια συμβουλή από φίλο σας θα σας κάνει να δείτε ότι έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στον σύντροφό σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό προτού η ανία χτυπήσει την πόρτα σας. Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους.


ΛΕΩΝ
Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Σε όποιον επιχειρήσει να σας χαλάσει το κέφι, απλώς χαμογελάστε του. Δεν θα πετύχετε τίποτα αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.


ΖΥΓΟΣ
Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας και είναι ευνόητο ότι θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, λάθη και παρανοήσεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν θα ήταν κακό να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους για να περιορίσετε την αναστάτωση, ώστε να μη μεταφέρετε τις εντάσεις και στον οικογενειακό χώρο. Θα προκληθούν γεγονότα ευχάριστα και δυσάρεστα, αλλά, όπως και να έχει, θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δεν θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο. Αναπτερώνεται το ηθικό σας και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα για τα οποία μέχρι τώρα σιωπούσατε. Ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη εάν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς μέσα από αυτές θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις απολαβές σας και στην επαγγελματική καταξίωσή σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Δείτε πιο ξεκάθαρα τα γεγονότα και αποφασίστε τι είναι αυτά που ζητάτε. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα στα προσωπικά σας, ακόμα και αν αυτό σας πονάει, γιατί ο χρόνος θα σας δείξει ότι άξιζε τον κόπο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...