Μεγάλωσε στη Σάμο μέσα στα μποστάνια, στα χωράφια και τα περιβόλια κι έμαθε από μικρός να χρησιμοποιεί και να εκτιμά τις ελληνικές πρώτες ύλες, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα μυρωδικά.
Μεγάλωσε στη Σάμο μέσα στα μποστάνια, στα χωράφια και τα περιβόλια κι έμαθε από μικρός να χρησιμοποιεί και να εκτιμά τις ελληνικές πρώτες ύλες, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα μυρωδικά. Ο Ανδρέας Λαγός βάλθηκε να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε την ομορφιά που υπάρχει στις παλιές, κλασικές αξίες, στα αγνά υλικά, και τα κατάφερε. Το πρώτο του βιβλίο, που παρουσιάστηκε στον ιδιαίτερο χώρο του restaurant It στο Κολωνάκι, με τίτλο «Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε», μας το επιβεβαιώνει.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ