Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τρεις πόρτες έχει η ζωή

Τα σενάρια για τον Φερνάντο Σάντος που απαντά αύριο στην πρόταση για παραμονή στην εθνική ομάδα.


Κληρώνει για την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στην εθνική μας ομάδα μέχρι το 2016! Ο Πορτογάλος προπονητής, που δέχτηκε πρόταση ανανέωσης πριν από μερικούς μήνες από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, έχει υποσχεθεί ότι θα δώσει την τελική του απάντηση στο περιθώριο της κλήρωσης των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο (13.00, Eurosport) στη Νίκαια.


Στο πασίγνωστο θέρετρο της Γαλλικής Ριβιέρας βρίσκεται από χθες τόσο ο ίδιος, ταξιδεύοντας από τη Βραζιλία όπου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Φύσσα παρακολούθησε διημερίδα ενημέρωσης των εθνικών ομάδων, όσο και ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, ο οποίος είχε αναλάβει τη φιλοξενία του προέδρου της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί στη χώρα μας.


Στο μυαλό του Σάντος όλο αυτό το διάστημα στριφογυρίζουν τα σενάρια που έχουν κοινό παρανομαστή την εκπεφρασμένη θέση του εδώ κι έναν χρόνο ότι: «Μου λείπει η καθημερινότητα των προπονήσεων». Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις ενδείξεις, οι τρεις πόρτες που έχει μπροστά του κι ετοιμάζεται να ανοίξει μία από αυτές είναι οι εξής:


Α) Να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΕΠΟ και να συνεχίσει να ηγείται του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τη σιγουριά ότι θα καθίσει στον πάγκο σε δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Υπέρ της παραμονής του -εκτός από την ΕΠΟ- έχουν ταχθεί και όλοι οι συνεργάτες του, οι οποίοι όμως μπορούν όμως να επηρεάσουν την τελική του απόφαση. Να θυμίσουμε ότι πριν από έναν μήνα ο Γιώργος Σαρρής είχε εκφράσει τη βεβαιότητα ότι κατά 99% η απάντηση του Φ. Σάντος θα είναι θετική.


Β) Να φύγει από την εθνική ομάδα, αλλά να παραμείνει στη χώρα μας αναλαμβάνοντας το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Το όνομά του έχει ήδη ακουστεί ως πρώτου υποψήφιου για να αντικαταστήσει τον Χουμπ Στέφενς, που δείχνει να μετράει μέρες στον «Δικέφαλο» και ίσως να μην προλάβει να βγάλει όλη τη χρονιά.


Γ) Να φύγει από την εθνική ομάδα αλλά και από τη χώρα μας, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της (αγαπημένης του) Μπενφίκα, αν φύγει το καλοκαίρι ο Ζόρζε Ζέσους ή να δεχτεί τα πετροδόλαρα, τα οποία φέρεται να του προσφέρει ομάδα από τη Σαουδική Αραβία (1.500.000 ευρώ ετησίως), με στόχο να τον δελεάσει. Από εκεί και πέρα, η Εθνική Πορτογαλίας (θα) είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη περί έλλειψης της καθημερινότητας των προπονήσεων!


Κληρώνει για τους αντιπάλους μας στο Euro 2016


H εθνική ομάδα δεν θα μάθει αύριο μόνο την απάντηση του Φερνάντο Σάντος, αλλά και τους αντιπάλους της στην προκριματική φάση του Euro 2016 της Γαλλίας, στο οποίο θα λάβουν μέρος 24 ομάδες.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει συμπεριληφθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Για πρώτη φορά συμμετέχει σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ το Γιβραλτάρ, το οποίο έγινε πρόσφατα το 54ο μέλος.


Τα έξι γκρουπ στα οποία έχουν χωριστεί οι εθνικές ομάδες είναι τα εξής: 1ο γκρουπ: Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ρωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη. 2ο γκρουπ: Ουκρανία, Κροατία, Σουηδία, Δανία, Ελβετία, Βέλγιο, Τσεχία, Ουγγαρία, ΕΪΡΕ. 3ο γκρουπ: Σερβία, Τουρκία, Σλοβενία, Ισραήλ, Νορβηγία, Σλοβακία, Ρουμανία, Αυστρία, Πολωνία. 4ο γκρουπ: Μαυροβούνιο, Αρμενία, Σκωτία, Φινλανδία, Λετονία, Ουαλία, Βουλγαρία, Εσθονία, Λευκορωσία. 5ο γκρουπ: Ισλανδία, Βόρειος Ιρλανδία, Αλβανία, Λιθουανία, Μολδαβία, Σκόπια, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Κύπρος. 6ο γκρουπ: Λουξεμβούργο, Καζακστάν, Λίχτενσταϊν, Νησιά Φερόες, Μάλτα, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο, Γιβραλτάρ.


Π.ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...