Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τρίτη 25/2/2014

ΚΡΙΟΣ
Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας ανήκει και μην αφήνετε περιθώρια στους άλλους. Οσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας, σε κάποια θέματα χρειάζεται και απαιτείται να κάνετε πίσω. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και μην αλλάζετε γνώμη στις προσωπικές σας επιδιώξεις.



ΤΑΥΡΟΣ
Η πολιορκία που θα κάνετε στο ταίρι σας για να πάρετε κοινές αποφάσεις θα είναι πιεστική αλλά απαραίτητη. Μέσα από αντιθέσεις θα κατασταλάξετε σε τρόπους συμπεριφοράς πιο ταιριαστούς με τις ανάγκες σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις για τις σκέψεις που κάνετε, χωρίς να επιμένετε και να φανατίζεστε από αυτές. Αφού ξέρετε καλά να διαπραγματεύεστε, κάντε το και στη σχέση σας. Με γνώμονα τη λογική θα ξεμπερδέψετε με τις υποθέσεις που σας έχουν κουράσει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν εξακολουθήσετε να φέρεστε ευγενικά στους συνεργάτες σας, θα κερδίσετε την προτίμησή τους. Ο εκνευρισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σας. Κάποιες ερωτικές αναζητήσεις θα σας κάνουν να ψαχτείτε πέρα από τα όρια που βάζατε συνήθως.



ΛΕΩΝ
Μην απομακρυνθείτε από μια συζήτηση ρουτίνας, καθώς θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη ευκαιρία. Το ανήσυχο πνεύμα σας θα βοηθήσει να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν έντονα. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας εκεί που θέλετε και θα βρείτε ανταπόκριση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιβάλλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα καθώς η γοητεία σας θα είναι ο βοηθός σας.



ΖΥΓΟΣ
Για να μην μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και πού το λέτε. Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει τον σύντροφό σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας. Ενα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας, ενώ αν χρειαστεί, δώστε μια θεαματική μάχη. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε. Οι διάφορες εκκρεμότητες που μέχρι τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση, θα διευθετηθούν και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας και τον δρόμο σας για την επιτυχία.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας τώρα, αλλά και στο απώτερο μέλλον.



ΙΧΘΥΣ
Αποστασιοποιηθείτε άμεσα από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται μέσα στον εργασιακό του χώρο. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...