Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Μίτσελ, να η ευκαιρία σου»

Υμνοι για τον Iσπανό από την ΟΥΕΦΑ που είναι έτοιμος να γράψει απόψε ιστορία με τον Θρύλο κόντρα στη Γιουνάιτεντ.


Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό του Μίτσελ είναι τώρα! Η αποψινή (21.45, Novasports 2) πρώτη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη ευκαιρία τόσο για τον Ισπανό τεχνικό όσο και για τον πειραϊκό σύλλογο για διάκριση στην Ευρώπη. Παραμονές του αγώνα, ο 50χρονος κόουτς βρέθηκε στο επίκεντρο των ξένων ΜΜΕ. Ειδική μνεία για τη δουλειά του στο Λιμάνι έκανε μάλιστα και η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.


«Από τότε που ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 44 νίκες σε 55 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας υποστεί μόλις τέσσερις ήττες, δύο από τη Λεβάντε και άλλες δύο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η εκπληκτική αισιοδοξία του έχει διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο κερδίζονται οι αγώνες» ανέφερε η UEFA.


Ο Μίτσελ μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου υποστήριξε για το αποψινό ματς: «Το περιμένουμε σαν ένα πολύ μεγάλο βραβείο για εμάς και με πολλές προσδοκίες. Είναι όμως κάτι που δεν πρόκειται να το χαρίσουμε σε κανέναν. Θα παλέψουμε μέχρι τελευταία στιγμή, γιατί είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θέλουμε να συνεχίσουμε». Πρόσθεσε επίσης:


«Η κατάσταση είναι απαιτητική, αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο, όπως είναι η Γιουνάιτεντ. Με όλο τον σεβασμό και με όλο τον θαυμασμό που έχουμε για τον αντίπαλό μας, εμείς αύριο θα προσπαθήσουμε. Οτιδήποτε δεν απαγορεύεται, πρέπει να το κάνεις!». Σχετικά με την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου επεσήμανε: «Δεν της επιτρέπεται να κάνει το πραγματικό λάθος, γιατί παίζει πολλά για το μέλλον της, δεδομένου της θέσης που έχει στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Ισως αυτό το βάρος του ονόματος που έχει, πιέζει και τους παίκτες. Δεν ξέρουμε όμως αν αυτό είναι ένα κίνητρο που θα τους βοηθήσει ή ένα παραπάνω βάρος που θα τους δημιουργήσει πρόβλημα».


Ο Γιάννης Μανιάτης, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, τόνισε: «Ολοι περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τους αντίπαλους, αλλά δεν πρέπει να τους φοβηθούμε». Η πιθανή ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέβας, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Πέρες, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Παπαδόπουλος, Σάμαρης και Φουστέρ. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι. Υπενθυμίζεται ότι η προϊστορία δεν είναι ευνοϊκή για τους Πειραιώτες, οι οποίοι μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στους «μπέμπηδες».


Γκιγκς: Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι ηλεκτρική


Με ανυπομονισία περιμένει το αποψινό ραντεβού με τον Ολυμπιακό ο Ράιαν Γκιγκς (φωτό). Εξάλλου, πάνε δώδεκα χρόνια από το προηγούμενο των δύο ομάδων στην Ελλάδα, στο οποίο είχε δώσει το «παρών» ο 40χρονος μεσοεπιθετικός. «Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πάνε δώδεκα χρόνια από τότε! Είναι πολύ ωραίο το ότι επιστρέφω στην Ελλάδα έπειτα από τόσο καιρό, είναι μια υπέροχη χώρα» τόνισε αρχικά ο «γερόλυκος» της Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:


«Γνωρίζουμε πως τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολη υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει δυνατή ομάδα και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι ηλεκτρική!» Εκτός αποστολής ο Ντέιβιντ Μόγες άφησε τους Τζόουνς και Εβανς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και τον Μάτα, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά, Φελαϊνί, Κάρικ, Βαλέντσια, Γιανουζάι, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.


– Για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί απόψε και το παιχνίδι Ζενίτ – Ντόρτμουντ (19.00, Novasports 1).

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...