Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η Χρ. Κολέτσα και ο Φέρρης είναι ζευγάρι

«Είναι φίλοι ή… κάτι παραπάνω;» αναρωτιούνται πολλοί για τη Χριστίνα Κολέτσα και τον Θοδωρή Φέρρη.

«Είναι φίλοι ή… κάτι παραπάνω;» αναρωτιούνται πολλοί για τη Χριστίνα Κολέτσα και τον Θοδωρή Φέρρη. Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι τους τελευταίους μήνες κάτι καλό -και πολύ τρυφερό- τρέχει ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές, οι οποίοι μάλιστα συνεργάζονται στο Frangelico Upper Class. Κανείς όμως από τους ίδιους τους… πρωταγωνιστές δεν παραδέχεται, ούτε διαψεύδει ότι υπάρχει… έρωτας στην ατμόσφαιρα.

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι μία από τις σέξι και ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της και με τις σέξι εμφανίσεις της στην πίστα προκαλεί «εμφράγματα» στο αντρικό κοινό. Τον τελευταίο καιρό έχει περιορίσει κατά πολύ τις κοσμικές εμφανίσεις και τις εξόδους, και οι πληροφορίες θέλουν αιτία να είναι ο έρωτας για τον συνάδελφό της Θοδωρή Φέρρη, με τον οποίο εμφανίζεται στο ίδιο μαγαζί. Τόσο εκείνη όσο και ο τραγουδιστής αποφεύγουν τις εξηγήσεις σε περίεργους που «καίγονται» για να μάθουν λεπτομέρειες.

Αν κάποιοι γνωρίζουν για το ειδύλλιο είναι εκείνοι οι λίγοι, καλοί και κοντινοί άνθρωποι της Χριστίνας και του Θοδωρή, που μάλιστα αποφεύγουν να απαντούν για λογαριασμό του ζευγαριού. Η αλήθεια είναι ότι μόνο οι δυο τους μπορούν να ρίξουν… φως στο μυστήριο και κανένας άλλος. Και προφανώς αυτό θα γίνει όταν εκείνοι το αποφασίσουν.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ