Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Λάμπη και στην επαρχία

Το comeback του Λιβιεράτου μετά τις περιπέτειες που βίωσε έχοντας δίπλα του τον φύλακα άγγελό του.


Εκεί όπου ανήκει, εκεί όπου του αξίζει να βρίσκεται, πρωταγωνιστής πάνω σε σκηνές κατάμεστων νυχτερινών κέντρων, με τους εκστασιασμένους fans του να τραγουδούν τις αξέχαστες επιτυχίες του και να λικνίζονται στον ρυθμό τους ως τις πρώτες πρωινές ώρες, έχει επιστρέψει ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της σύγχρονης ελληνικής ποπ σκηνής.


Με συμμάχους το λαμπερό χαμόγελο, το φωτεινό βλέμμα του και τη φωνή του, που τόσο πολύ έχει αγαπηθεί από το κοινό, δυνατός όσο ποτέ άλλοτε και με αστείρευτη διάθεση για δημιουργία και επικοινωνία με το κοινό του, ο Λάμπης Λιβιεράτος δηλώνει ξανά «παρών» και πραγματοποιεί ένα μοναδικό comeback, αποδεικνύοντας στην πράξη πως, όταν υπάρχει αγάπη, πίστη και θέληση, καμία δυσκολία και καμία ατυχής συγκυρία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη ζωή και στα όνειρα.


Η επανεμφάνιση του Λάμπη στις πίστες έχει σημάνει συναγερμό στους πιστούς οπαδούς του, που ανυπομονούσαν για την ώρα που θα τον έβλεπαν ξανά στη σκηνή και πλέον σπεύδουν να τον απολαύσουν από κοντά σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.


Εχοντας πάντα στο πλευρό του την Εφη Μπουντάλη, τον φύλακα  άγγελό του, που στάθηκε κοντά του και στις πιο δύσκολες στιγμές του, κατά την περιπέτεια με την υγεία του, ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίζεται κάθε Σάββατο live σε γνωστό κλαμπ της Λάρισας μαζί με τον στενό του φίλο Θάνο Καλλίρη, εκτοξεύοντας το θερμόμετρο στα ύψη!


Οι δυο καλλιτέχνες, που πραγματοποιούν και extra εμφανίσεις σε μαγαζιά της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων, όπως η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη, ερμηνεύουν όλα τα γνωστά  κομμάτια τους, αλλά και επιτυχίες αγαπημένων τους τραγουδιστών, ανεβάζοντας το κέφι σε ασφυκτικά γεμάτους χώρους όπου δεν πέφτει ούτε καρφίτσα, με τον Λάμπη να κρατά με το ντέφι τον ρυθμό και να προτρέπει τον κόσμο να χορέψει.


Την ίδια στιγμή οι προσωπικές ιστοσελίδες των δύο φίλων και συναδέλφων βομβαρδίζονται από μηνύματα αγάπης δεκάδων θαυμαστών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που τους δίνουν συγχαρητήρια και τους ζητούν με επιμονή να επισκεφτούν τις πόλεις όπου ζουν προκειμένου να τους απολαύσουν κι αυτοί από κοντά.


Ανανεωμένος και με θετική διάθεση, που μεταδίδεται στο κοινό από την πρώτη στιγμή, ο Λάμπης Λιβιεράτος επικοινωνεί συνέχεια με τον κόσμο, υπογράφει δεκάδες αυτόγραφα σε κάθε του εμφάνιση, φωτογραφίζεται με τους fans του με πλατύ χαμόγελο και, φυσικά, δείχνει να απολαμβάνει με την ψυχή του το νέο ξεκίνημα.


Πριν από λίγες μέρες, άλλωστε, ο ίδιος έκανε λόγο γι’ αυτό, όταν, προκειμένου να ευχαριστήσει όσους του είχαν ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή, έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο facebook:


«Ενα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις ευχές που μου στείλατε για τη γιορτή μου και ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας και τη στήριξή σας όλο αυτό το δύσκολο διάστημα που πέρασα, αλλά και για την απίστευτα θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξατε και την αγκαλιά που μου προσφέρετε τώρα στο νέο μου ξεκίνημα, στις εμφανίσεις μου παρέα με τον φίλο μου τον Θάνο. Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα σε όλους σας».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...