Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ετσι σκότωσε την αγάπη της

«Με χτυπούσε» κατέθεσε η 31χρονη από την Κάρπαθο που κατηγορείται για την δολοφονία του συντρόφου της.

Ο Αδάμ ήταν ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο… Λόγια που βγήκαν ανάμεσα σε λυγμούς από το στόμα της 31χρονης από την Κάρπαθο, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 30χρονου συντρόφου της, επαγγελματία οπλίτη Αδάμ Βεσσάλα, με σπασμένο ποτήρι.

Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Η 50χρονη μητέρα της και ο 42χρονος κουμπάρος της δεύτερης αφέθηκαν ελεύθεροι δίχως περιοριστικούς όρους.

Η 31χρονη Ρ.Γ. προσήχθη στον ανακριτή συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Εκλαιγε ασταμάτητα και ακουμπούσε ασυναίσθητα τα μαύρα μαλλιά της, τα οποία είχε πιασμένα σε μια ατημέλητη αλογοουρά.

Δίπλα της ήταν η μητέρα της, που δεν σταματούσε να τη χαϊδεύει και να την αγκαλιάζει. «Μας συνέδεαν αισθήματα παθολογικής αγάπης με τον Αδάμ, τα οποία δεν μου επέτρεψαν ποτέ να φύγω από μια σχέση που είχε καταστεί βασανιστική τόσο για το άτομό μου όσο και για την οικογένειά μου, λόγω του πάθους του για το ποτό που είχε ως αποτέλεσμα τη βίαιη συμπεριφορά του».
Η 31χρονη έκανε συχνές παύσεις για να σκουπίσει τα δάκρυά της και να πάρει βαθιές ανάσες, όμως συνέχιζε με τρεμάμενη φωνή: «Σε καθημερινή βάση υπήρχαν σκηνές ζηλοτυπίας που σχεδόν πάντα κατέληγαν σε βρισιές και συχνά σε χειροδικίες μέχρι αναισθησίας, ενώ δεν έλειπαν οι δημόσιοι προπηλακισμοί».

Αναφορικά με την ημέρα του φονικού, ανέφερε: «Μόλις το ποτήρι ακούμπησε το στήθος του έσπευσα να το τραβήξω μακριά του και αυτός είναι ο λόγος εκ του οποίου έχει μία μόνο εκδορά και όχι τόσες όσες οι εγκοπές του σπασμένου γυαλιού, όπως θα συνέβαινε αν είχε πληγεί από αυτό με ανθρωποκτόνο δόλο. (…) Επειτα από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει να κινείται, λέγοντας “πονάω, πονάω, υποφέρω”. Αρχίζω να φωνάζω σε έξαλλη κατάσταση (…) “αγάπη μου, μίλησε μου, σε παρακαλώ”. Πιέζω την μπλούζα του πάνω στην πληγή για να σταματήσει η αιμορραγία, φέρνω νερό για να πλύνω το πρόσωπο και το σώμα του και καλώ σε αλλόφρονα κατάσταση τη μητέρα μου, για να καλέσει γιατρούς σε βοήθεια» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 31χρονη.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...