Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Αυτογκόλ Μπουφόν με απιστία

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους απάτησε τη σύζυγό του Αλένα Σερέντοβα, η οποία όμως είναι έτοιμη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Μια όμορφη γυναίκα στο πλευρό ενός πετυχημένου άνδρα δεν προϋποθέτει ότι εκείνος δεν θα την απατήσει ποτέ. Ακόμα και για τον Πιερλουίτζι Μπουφόν, ο πειρασμός μιας εξωσυζυγικής σχέσης ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί μόνο και μόνο επειδή η σύζυγός του είναι διάσημο μοντέλο.
Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους και η Αλένα Σερέντοβα παλεύουν να σώσουν τον γάμο τους, αφού ο διεθνής γκολκίπερ φέρεται ότι είχε σχέση με την τηλεπαρουσιάστρια Ιλάρια Ντ’ Αμίκο. Πρόκειται για τη 41χρονη που έγινε γνωστή διεθνώς όταν η Βικτόρια Μπέκαμ τής αρνήθηκε να πάρει συνέντευξη από τον σύζυγό της Ντέιβιντ.


Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι, όταν η εντυπωσιακή Σερέντοβα έμαθε τα παραστρατήματα του Μπουφόν, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, αφού ο γκολκίπερ της Γιουβέντους μάζεψε πολλές βαλίτσες στα μέσα Ιανουαρίου και έφυγε από το σπίτι του ζεύγους! Για την ακρίβεια, μένει σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο του Τορίνο που ανήκει στον φίλο του Ρικάρντο Γκράντε Στίβενς, δικηγόρο που κατοικεί μόνιμα στη Γενεύη και του παραχώρησε τα κλειδιά.


Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ο Ρικάρντο είναι γιος του Φράνσο Γκράντε Στίβενς, πρώην προέδρου της Γιουβέντους επί των ημερών της οικογένειας Ανιέλι και μόλις πριν από λίγο καιρό χώρισε από τη Βαλεντίνα Μπαλντίνι. Η τελευταία είναι η νέα σύντροφος του επίσης προσφάτως χωρισμένου Αντρέα Πίρλο, συμπαίκτη του Μπουφόν στη «μεγάλη κυρία»!


«Είχε κάποια προβλήματα με την οικογένειά του και χρειαζόταν να εγκαταλείψει το σπίτι του για λίγο καιρό» επιβεβαίωσε ο Στίβενς και συνέχισε: «Είμαστε καλοί φίλοι και θα ήταν αμαρτία να μην τον βοηθήσω, αφού είχα άδειο σπίτι. Υπάρχουν δύο γυναίκες που το φροντίζουν, οπότε του είπα ότι μπορεί να μείνει εκεί για όσο θέλει. Οι φίλοι είναι πάνω απ’ όλα, πάνω από κάθε γυναίκα».


Ο Μπουφόν έμεινε σε αυτό το σπίτι για περίπου έναν μήνα. Φαίνεται ότι δεν χρειάστηκε περισσότερο χρόνο. Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως όλα δείχνουν, η Σερέντοβα μαλάκωσε τη στάση της, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι το ζευγάρι τα ξαναβρήκε. Μάλιστα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Σερέντοβα πήγε ξανά στο γήπεδο για να δει τον σύζυγό της αγωνιζόμενο στο ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο την Τορίνο, κάτι που δημοσιοποίησε με χαρά στο twitter.


Γ.ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...