Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η κόρη του Τζώνη Θεοδωρίδη βουτά στα βαθιά νερά της υποκριτικής!

Και αυτό το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά…

Και αυτό το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά… Η κόρη του Τζώνη Θεοδωρίδη ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, αφού στα άμεσα σχέδιά της είναι η ενασχόλησή της με την υποκριτική. Η 19χρονη Μελίτα σε λίγο καιρό θα κάνει την εγγραφή της σε σχολή υποκριτικής προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το παιδικό της όνειρο να γίνει ηθοποιός.


«Πιστεύω ότι είναι το επάγγελμα που μου ταιριάζει. Δεν βρίσκω κάτι άλλο που να μου αρέσει τόσο, ώστε να μπορέσω να το εξασκήσω. Η ηθοποιία είναι κάτι που αγαπώ, γιατί είναι μια τέχνη με ελευθερία, μπορώ να εκφραστώ μέσα από αυτή. Θέλω να κάνω πολλά πράγματα» λέει η Μελίτα στην «Espresso» και μάλιστα μας αποκαλύπτει ότι ο κύριος λόγος που θέλει να μπει στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής είναι ο μπαμπάς της.


«Τον πατέρα μου τον θαυμάζω. Εκείνος με έκανε να αγαπήσω αυτή τη δουλειά, χωρίς όμως να το θέλει. Από μικρή με έπαιρνε μαζί του κι εγώ περνούσα πάρα πολύ ωραία εκεί, ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Τον έβλεπα στο θέατρο και έμενα με το στόμα ανοιχτό κι έλεγα μέσα μου “μια μέρα θα γίνω και εγώ ηθοποιός”». Αυτήν την περίοδο η Μελίτα εργάζεται στο μαγαζί που άνοιξε ο πατέρας της μαζί με τον νονό της, τον Λάμπη Λιβιεράτο, στο Χαλάνδρι.


«Είμαι στο μπαρ, φτιάχνω καφέδες και εξυπηρετώ όπου μπορώ. Εχω πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου και με τον νονό μου και η συνεργασία τους στο μαγαζί είναι πολύ καλή». Οπως μας αποκαλύπτει το νεαρό κορίτσι, στο cafe-bar δουλεύει και η μητέρα της, Βίκυ Πουλάκη, που αν και δεν είναι πλέον μαζί με τον πατέρα της, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.


«Εχουμε άριστες σχέσεις με τη μαμά μου και είμαστε φίλες, αφού τα λέμε όλα μεταξύ μας, ενώ πάντα τη συμβουλεύομαι. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει, αλλά είναι σαν αδέλφια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Τους αγαπάω πολύ και είμαι υπερήφανη για εκείνους» εξομολογείται η Μελίτα.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...