Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Φρίκη με «όπλο» ένα σίδερο

Σύζυγος μεγαλογιατρού έζησε τον τρόμο στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών.


Ανθρωποκυνηγητό προς κάθε κατεύθυνση έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπίσει δύο ανθρωπόμορφα κτήνη που δεν δίστασαν να βασανίσουν άγρια με καυτό σίδερο τη σύζυγο πολύ γνωστού δερματολόγου για να την εξαναγκάσουν να τους δώσει χρήματα και χρυσαφικά!


Πρόκειται για τα μέλη σπείρας αδίστακτων Γεωργιανών κακοποιών που εισβάλλουν ακόμη και μέρα μεσημέρι σε πολυτελείς βίλες στα βόρεια προάστια σκορπώντας τον τρόμο. Ομως σε μια από τις επιθέσεις τους, μια συμπατριώτισσά τους οικιακή βοηθός βρήκε το θάρρος να παλέψει μαζί τους και να τραυματίσει έναν από αυτούς, οδηγώντας στη σύλληψή του!


Η σύζυγος του γνωστού δερματολόγου ιδιωτικού νοσοκομείου των βορείων προαστίων πέρασε δύο φρικιαστικές ώρες στα χέρια των αδίστακτων αλλοδαπών, υπομένοντας ανείπωτα βασανιστήρια. Πριν από λίγο καιρό, στις 4.00 το απόγευμα, τρεις άγνωστοι μπήκαν στη διώροφη οικία του καθηγητή πανεπιστημίου από το ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας και αιφνιδίασαν τον ίδιο, τη σύζυγό του και τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό που βρίσκονταν στο ισόγειο. Ο ένας τούς κρατούσε ακινητοποιημένους και οι συνεργοί του άρχισαν να ψάχνουν τη μονοκατοικία αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Ως εκείνο το σημείο όλα έδειχναν ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη ληστεία.


Τα πράγματα πήραν απροσδόκητη τροπή όταν οι κακοποιοί δεν βρήκαν αρκετά χρήματα και αγρίεψαν. Αρχισαν να εφαρμόζουν μαφιόζικους τρόπους για να τους αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετέφεραν τον γιατρό σε ένα δωμάτιο και την 59χρονη σύζυγό του μαζί με τη 48χρονη οικιακή βοηθό σε ένα άλλο, όπου τους έδεσαν χειροπόδαρα με γραβάτες. Στη συνέχεια ζήτησαν από την 59χρονη να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Οταν εκείνη δεν απάντησε, άρπαξαν το πυρακτωμένο σίδερο του σιδερώματος που χρησιμοποιούσε η οικιακή βοηθός και άρχισαν να… σιδερώνουν την άτυχη γυναίκα, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και στην κοιλιά! Το διάστημα που κράτησαν τα βασανιστήρια ήταν εφιαλτικό. Η γυναίκα ούρλιαζε από τον πόνο και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Οι βασανιστές σταμάτησαν μόνο όταν τους υπέδειξε το σημείο όπου υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα. Οι αλλοδαποί κακοποιοί, αφού άρπαξαν 2.000 ευρώ, κοσμήματα και 1.500 δολάρια, εγκατέλειψαν τη μονοκατοικία. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και απομονώθηκε γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.


Το δεύτερο «ντου» σε βίλα στο Καστρί


Τέσσερις ημέρες αργότερα,στις 21 Ιανουαρίου, τα μέλη της σπείρας εισέβαλαν και στη βίλα γνωστού βιομηχάνου στο Καστρί. Στο σπίτι ήταν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, καθώς ο επιχειρηματίας ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Οι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο στο υπόγειο και μπήκαν στο εσωτερικό. Η 35χρονη οικιακή βοηθός άκουσε τον θόρυβο, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και κατέβηκε στο υπόγειο. Οταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς, τη χτύπησαν στο κεφάλι. Με πρωτοφανή γενναιότητα η 35χρονη αλλοδαπή αντέδρασε αστραπιαία και τραυμάτισε με το μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα έναν από τους δράστες! Το δωμάτιο γέμισε αίματα. Οι κακοποιοί πανικοβλήθηκαν και έφυγαν χωρίς να κλέψουν το παραμικρό! Αμέσως η οικιακή βοηθός τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και άρχισαν οι έρευνες.


Το ίδιο βράδυ μια γυναίκα από τη Γεωργία πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας και κατήγγειλε ότι άγνωστοι που της επιτέθηκαν για να της αρπάξουν την τσάντα στο Μεταξουργείο, τραυμάτισαν με μαχαίρι τον σύζυγό της όταν προσπάθησε να τους αποτρέψει. Οι αξιωματικοί που έψαχναν τον τραυματία διαρρήκτη στο Καστρί, αντιλήφθηκαν πως κάτι ύποπτο συμβαίνει και, αφού εντόπισαν τον Γεωργιανό στο νοσοκομείο, του πήραν βιολογικό υλικό .Τα αποτελέσματα στα εργαστήρια της Αστυνομίας ήταν αποκαλυπτικά. Το DNA του 35χρονου άνδρα ταυτοποιήθηκε τόσο με του τραυματία διαρρήκτη στο Καστρί όσο και με αυτό ενός από τους βασανιστές της συζύγου του γνωστού δερματολόγου! Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και αφού οδηγήθηκε στον ανακριτή, προφυλακίστηκε. Οι δύο συνεργοί του αναζητούνται ακόμη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...