Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Ανατριχίλα No2 με βιασμό-σοκ από αλλοδαπό!

Πακιστανός (όπως και στην περίπτωση της Μυρτώς) στην Κρήτη κακοποίησε 46χρονη και προσπάθησε να την σκοτώσει.


Την απόλυτη φρίκη στα χέρια ενός Πακιστανού έζησε μία γυναίκα από το Ρέθυμνο, η οποία βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε βάναυσα! Η υπόθεση παρουσιάζει ανατριχιαστικές ομοιότητες με την επίθεση του Αχμέτ Βακάς στη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012, αφού και σε αυτήν την περίπτωση ο δράστης βίασε το θύμα του και στη συνέχεια χτύπησε ανελέητα το κεφάλι του στο έδαφος με σκοπό να το σκοτώσει!


Το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη του Ρεθύμνου συνέβη τη νύχτα της Κυριακής, όταν η 46χρονη επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της στην περιοχή του Πλατανιά. Η γυναίκα περπατούσε μόνη και ανυποψίαστη, αφού ο Πακιστανός την ακολουθούσε αθόρυβα. Σε ένα ερημικό σημείο, αφού έλεγξε αν υπήρχε σε κοντινό σημείο κάποιος περαστικός ή διερχόμενο αυτοκίνητο, της επιτέθηκε αρπάζοντάς τη από τον λαιμό και κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη. Με σβέλτες κινήσεις την έσυρε σε σκοτεινό σημείο, όπου χτυπώντας την άγρια στο πρόσωπο τη βίασε.


Η φρίκη για την άτυχη Ρεθυμνιώτισσα δεν τελείωσε εκεί, αφού ο δράστης σε μία προσπάθεια να κάμψει τη σθεναρή αντίστασή της, επιχείρησε να τη σκοτώσει πιέζοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της και χτυπώντας με απίστευτη μανία το κεφάλι της στο έδαφος! Ο 30χρονος φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και από τα δεκάδες χτυπήματα η γυναίκα παραλίγο να χάσει τις αισθήσεις της. Ομως στάθηκε δυνατή και συγκέντρωσε όσο κουράγιο και δύναμη της είχε απομείνει σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τα φονικά χέρια τού δράστη. Κάποια στιγμή, εκμεταλλευόμενη μία στιγμιαία απόσπαση της προσοχής του βρήκε την ευκαιρία να του ξεφύγει. Δίχως να κοιτάξει ούτε μια στιγμή πίσω της, η άτυχη Ρεθυμνιώτισσα άρχισε να τρέχει μέσα στο σκοτάδι και να φωνάζει βοήθεια τρέμοντας σύγκορμη, αιμορραγώντας από το κεφάλι της και υποφέροντας από τον πόνο σε όλο το κορμί της. Ο βιαστής και παραλίγο δολοφόνος της δεν την ακολούθησε φοβούμενος τη σύλληψή του και έτρεξε να κρυφτεί για να μην εντοπιστεί από την Αστυνομία.


Η γυναίκα πήγε κατευθείαν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, όπου κατήγγειλε τον εφιάλτη που μόλις είχε ζήσει στα χέρια του αλλοδαπού. Η 46χρονη εμφανίστηκε σε άθλια κατάσταση, ωστόσο κατόρθωσε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του δράστη. Αμέσως μετά διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματά της και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη έχει οικογένεια η οποία βρίσκεται στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο, προκειμένου να κλείσουν πιο γρήγορα οι πληγές της στο σώμα, αλλά κυρίως στην ψυχή της.


Την ίδια ώρα η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στη χώρα μας παράνομα. Ο 30χρονος τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ρεθύμνου και αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από το θύμα. Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό της 46χρονης και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


Θύμισε την επίθεση στην Πάρο που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη


Η υπόθεση βιασμού και απόπειρας δολοφονίας της άτυχης 46χρονης από το Ρέθυμνο παρουσιάζει φρικιαστικές ομοιότητες με εκείνη της άτυχης Μυρτώς στην Πάρο. Οπως και η 17χρονη, έτσι και η 46χρονη δέχτηκε άγρια επίθεση από αλλοδαπό πακιστανικής καταγωγής. Αφού τις βίασαν, κατόπιν προσπάθησαν να τις δολοφονήσουν χτυπώντας τες στο κεφάλι και τραυματίζοντάς τες σοβαρά. Η άτυχη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ η γυναίκα από το Ρέθυμνο στάθηκε περισσότερο τυχερή, αφού τα τραύματα που της προκάλεσε ο βιαστής και παραλίγο φονιάς της δεν είναι το ίδιο σοβαρά με αυτά του ανήλικου κοριτσιού.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...