Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025

Ο άντρας μυστήριο στη ζωή της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε δημόσια πως «υπάρχει προσωπική ζωή», δίχως όμως να αποκαλύψει την ταυτότητα του άντρα με τον οποίο έχει σχέση.

Η απάντηση του Πλούταρχου στα αρνητικά σχόλια για τη συναυλία του Καρρά

Για τη συναυλία αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά, αλλά και...

Πένθος για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ – Έχασε τον κολλητό του φίλο

Τραγικό θάνατο βρήκε ο κολλητός φίλος του διαδόχου του...

Ο Αλβανός σουβλατζής και ο ρουφιάνος «Πεπίτο» – Η δράση συμμορίας εκτός...

Ενας Αλβανός σουβλατζής - ψήστης στο Μπραχάμι έπαιζε με...

Ο μεγιστάνας που νίκησε τον χρόνο!

Ο 70χρονος μεγιστάνας Πίτερ Νιγκάρντ που ζει στις Μπαχάμες γίνεται νεότερος από τη θεραπεία του με βλαστοκύτταρα.

Σε θεραπεία αντιστροφής της γήρανσης υποστηρίζει ότι υποβάλλεται μεγιστάνας που ζει στις Μπαχάμες. Ο Πίτερ Νιγκάρντ δηλώνει ότι συνεργάζεται με επιστήμονες και καταφέρνει να γυρίζει πίσω το ρολόι του χρόνου.


Ο καναδικής καταγωγής σχεδιαστής ρούχων, που αισίως διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής του, δηλώνει ότι υποβάλλεται σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα και, όπως αναφέρει, έρευνα του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι δείχνει ότι γίνεται νεότερος όσο συνεχίζεται η αγωγή. «Με παρακολουθούν και τα στοιχεία των λειτουργιών του οργανισμού μου δείχνουν ότι στην ουσία έχει αντιστραφεί η διαδικασία γήρανσης και γίνομαι νεότερος όσο περνά ο καιρός» δηλώνει ο 70χρονος μεγιστάνας στην εφημερίδα «Bahamas Tribune» και προσθέτει: «Ισως να λαμβάνω περισσότερη θεραπεία με βλαστοκύτταρα από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο στον κόσμο. Το κάνω εδώ και τέσσερα χρόνια, οπότε είμαι κατά κάποιον τρόπο ζωντανή απόδειξη ότι τα βλαστοκύτταρα πράγματι έχουν αποτέλεσμα».


Ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας ίδρυσε μάλιστα εταιρεία βιοτεχνολογίας και έχει προσλάβει επιστήμονες οι οποίοι εργάζονται μόνο γι’ αυτόν εφαρμόζοντας πάνω του τις θεραπείες τους. Ο Νιγκάρντ έχει κατ’ επανάληψη υπερασπιστεί την έρευνα στον τομέα των βλαστοκυττάρων, ενώ πρόσφατα οι Μπαχάμες προσάρμοσαν τη νομοθεσία τους έτσι ώστε να επιτρέπεται η λειτουργία κέντρων έρευνας και παροχής θεραπειών με βλαστοκύτταρα. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να πουν ότι αυτό έγινε κατόπιν πιέσεων του 70χρονου επιχειρηματία, ωστόσο οι Αρχές το διαψεύδουν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περίεργα «τρίγωνα» στη δίκη Φιλιππίδη – Ο πρώην συνήγορος Θέμης Σοφός και η σχέση με την εφέτη

Επεισοδιακή ήταν (και) η χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό...

Η αποκάλυψη για τη σχέση της Παναγιώταρου με τον νεαρό Αλέξανδρο Λυκούδη

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ερωτευμένη με τον νεαρό Αλέξανδρο...

«Έχω πει στα παιδιά μου να μην στεναχωρηθούν όταν πεθάνω, έχω ζήσει τη ζωή μου»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν τη φοβίζει ο χρόνος που περνάει.

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

«Τσακώσαμε» γνωστό ζευγάρι να νυχτοπερπατάει στα σοκάκια της Μυκόνου

«Μες της Μυκόνου τα στενά μοιράζεις χάδια και φιλιά», που λέει και ένα γνωστό τραγούδι. Ποιο ζευγάρι εντοπίσαμε να βολτάρει χεράκι χεράκι στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων;

Εξομολόγηση Υρώς Λούπη: «Με τον Σωτήρη είμαστε σε απόσταση»

Η Υρώ Λούπη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση και στην απόσταση ανάμεσά τους το τελευταίο διάστημα.

Αυτός είναι ο 28χρονος γιου του Στάθη Αγγελόπουλου – Στα δικαστήρια στις 27 Ιουνίου

Πρόσφατα ο Στάθης Αγγελόπουλος με την πρώην σύζυγό του,...
spot_img
spot_img