Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Τετάρτη 5/3/2014

ΚΡΙΟΣ: Επιλέξτε ακόμα μία φορά να πράξετε αυτό που νιώθετε, ακόμα κι αν έχετε διαφορετικό προσανατολισμό. Διεκδικήστε περισσότερα από ό,τι συνήθως, χωρίς να βάζετε όρια με βάση τα συναισθήματά σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να γίνετε υποχείριο των άλλων.


ΤΑΥΡΟΣ: Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε πως θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα. Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας θα γεμίσουν ουσιαστικά τον χρόνο σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε την ακρίβεια και την εντιμότητά σας για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας. Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και αποστασιοποιηθείτε από τις σκέψεις που σας οδηγούν διαρκώς στον αγώνα να κερδίσετε τις εντυπώσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας και κατ’ επέκταση ενδυναμωθείτε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Από θέση ισχύος θα μπορέσετε να κάνετε σωστότερες επιλογές και να διακρίνετε τα κακόβουλα άτομα που σας περιτριγυρίζουν.


ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία μιας σχέσης θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού. Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας. Εχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με τον σύντροφό σας, ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα θα σας βάλουν σε προβληματισμό.


ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Δεν χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία. Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων θα σας βγάλει από αδιέξοδα και θα σας δείξει αλήθειες που μπορεί να πονούν. Κάποια θέματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι, οπότε αφήστε τις διαπραγματεύσεις. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις θα σας στοιχίσει την ψυχική σας ηρεμία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές που διαφοροποιείτε τις πεποιθήσεις σας και να περνάτε καλά. Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φοβηθείτε να προσφέρετε απλόχερα τις πνευματικές σας παρακαταθήκες, γιατί κι εσείς παίρνετε πολλά από το περιβάλλον σας. Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά και θα αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας.


ΙΧΘΥΕΣ: Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να κάνετε βήματα μπροστά. Δεν θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή, αλλά θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους για να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...