Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Σοκ! 24χρονη γέννησε και άφησε σε είσοδο πολυκατοικίας το μωράκι της

Γέννησε το παιδί της, το τύλιξε σε μια πετσέτα και το άφησε με τον ομφάλιο λώρο κολλημένο πάνω του στην είσοδο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη!

Το νέο κρούσμα εγκατάλειψης βρέφους από τη μητέρα του έχει αναστατώσει από χθες το μεσημέρι τη Θεσσαλονίκη, όμως το ευτύχημα είναι ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του, ενώ άμεσα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και η μητέρα του.

Το νεογνό αντίκρισε πρώτη, γύρω στη 1 το μεσημέρι, έξω από την πόρτα της εισόδου, ένοικος πολυκατοικίας στην οδό Ιακώβου Πολυλά 5, στην Ανάληψη. Το μωράκι ήταν τυλιγμένο σε μια πετσέτα, ήταν αφημένο πάνω στο μάρμαρο του σκαλοπατιού και είχε πάνω του τον ομφάλιο λώρο, κάτι που καταμαρτυρούσε ότι είχε γεννηθεί λίγο νωρίτερα.

4 φ2 ΜΩΡΟ

Αμέσως, ένοικος κάλεσε το ΕΚΑΒ, που έφτασε με ασθενοφόρο και γιατρούς, οι οποίοι το παρέλαβαν και το μετέφεραν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι ένα κοριτσάκι βάρους δυόμισι κιλών. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί του Τμήματος Χαριλάου, που είχαν ενημερωθεί για την εγκατάλειψη του νεογέννητου, αναζητούσαν τη μητέρα του και λίγο αργότερα κατάφεραν να την εντοπίσουν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Παράσχου, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το παιδί.

Πρόκειται για μια 24χρονη Ελληνίδα που διαμένει με τον αδελφό της και είχε γεννήσει το κοριτσάκι της πριν από περίπου μία ώρα στο διαμέρισμα, καθώς ο χώρος είχε αρκετά αίματα, ενώ εκεί βρισκόταν και ο σύντροφός της. Άγνωστοι είναι για την ώρα οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή τη συγκλονιστική πράξη, να εγκαταλείψει το μωρό μέσα στα σπάργανα σε ένα σκαλί.

4 φ1 1022194943DVB TSTARHD

Σε θερμοκοιτίδα

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη διοικήτρια του Ιπποκρατείου Βασιλική Παπαχριστοδούλου, «το βρέφος, που είναι πανέμορφο, διεκομίσθη σε καλή κατάσταση, εξετάστηκε από τους γιατρούς της νεογνολογικής κλινικής και στη συνέχεια μπήκε προληπτικά σε θερμοκοιτίδα και θα παραμείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών».

Η μητέρα, που γέννησε κανονικά και όχι πρόωρα, συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο για εξετάσεις και την απαραίτητη φροντίδα, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ολοκληρωθεί ο τοκετός και δεν έχει αποκολληθεί ο πλακούντας. Έτσι, μεταφέρθηκε στην αίθουσα τοκετών.

Η νέα υπόθεση εγκατάλειψης, που διερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ήρθε ύστερα από αυτήν στη Νέα Ιωνία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε, η 19χρονη μητέρα είχε αφήσει το βρέφος της μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, αποδίδοντας την πράξη της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση η 19χρονη εμφανίστηκε στη συνέχεια μετανιωμένη και ζήτησε να έχει επαφή με το παιδί της τουλάχιστον μέχρι τη δίκη, που αναμένεται στα τέλη Νοεμβρίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...