Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η Λασκούδη θέλει να μεγαλώσει με τον άνδρα της το νεογέννητο που παράτησε η μάνα του

Μια κίνηση πραγματικής ανθρωπιάς αλλά και γενναιότητας από γνωστό ζευγάρι της showbiz που δεν έμεινε ασυγκίνητο με τη συγκλονιστική υπόθεση εγκατάλειψης του βρέφους στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Ιωαννίδης και η σύζυγός του, πρώην μοντέλο και με θητεία στην τηλεόραση, Αφροδίτη Λασκούδη εξέφρασαν την πρόθεσή τους πάρουν στην αγκαλιά τους και να μεγαλώσουν με αγάπη το κοριτσάκι που εγκατέλειψε η 24χρονη σπουδάστρια Νοσηλευτικής το μεσημέρι της Τρίτης στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Ιακώβου Πολυλά 5, στην Ανάληψη.

Όπως έκανε γνωστό στο προφίλ του στο facebook, ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας θα ήθελε να υιοθετήσει το παιδάκι. «Ζητώ να μάθω τον τρόπο από όποιον γνωρίζει που μπορώ να πάρω αυτό το παιδί νόμιμα και να το μεγαλώσω εγώ! Η ικανότητα να κάνεις ένα παιδί είναι ευρέως και ηλιθίως γνωστή! Η όρεξη και το πάθος όμως να το μεγαλώσεις, μοναδικό! ΥΓ.: Λένε ότι παρακαλάνε χιλιάδες γυναίκες για ένα παιδί, δεν βλέπω καμιά από εκεί έξω! Δυστυχώς κάποιοι βάζουν το ebanking τους και τη μιζέρια τους πάνω από την ανθρωπιά τους, μόνο μαγκιά και δηθενηλίκι και γυφτιά!» έγραψε εμφανώς εκνευρισμένος ο πρώην παράγοντας του ποδοσφαιρικού και μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Το ζευγάρι, που μόλις το καλοκαίρι απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, έχει βιώσει την αγωνία του να φέρει ένα παιδί στον κόσμο. Η Αφροδίτη Λασκούδη, που πλέον έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και έχει αποσυρθεί από τη showbiz, αν και παλιότερα συμμετείχε στην εκπομπή «Όλα» και στο τηλεπαιχνίδι «Distraction» με τον Θανάση Βισκαδουράκη, είχε μιλήσει δημόσια για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τις δύο αποτυχημένες εξωσωματικές που είχε κάνει μέχρι να γεννηθεί το κοριτσάκι τους.

Ίσως αυτή η εμπειρία τους να είναι που τους οπλίζει με το κουράγιο να πάρουν στην αγκαλιά τους το νεογνό που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα η μητέρα του παιδιού φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα και τον αντίκτυπο της πράξης της. Η 24χρονη, που επίσης νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, ωστόσο σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Από την πρώτη στιγμή απέδωσε την εγκατάλειψη του νεογνού της στον πανικό που την κυρίευσε, καθώς δεν είχε αντιληφθεί, όπως λέει, ότι ήταν έγκυος. «Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα, τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα» φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς η 24χρονη σπουδάστρια Νοσηλευτικής, η οποία ζει στο διαμέρισμα όπου γέννησε με τη μητέρα της και τον αδελφό της. Το μόνο που επαναλαμβάνει είναι ότι αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη λίγο προτού γεννήσει και πως δεν ήθελε, αλλά ούτε και θέλει να κρατήσει το παιδί. Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του πατέρα, καθώς η νεαρή, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί για την ώρα να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

4 φ2 ΜΩΡΟ 1

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...