Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Κυριακή 9/3/2014

Στον αστερισμό των (ανήσυχων) Διδύμων


ΚΡΙΟΣ:
Προβείτε σε διαπραγματεύσεις το δεύτερο μισό του μήνα για να τελειώσετε γρήγορα αυτό που επιδιώκετε, χωρίς καθυστερήσεις. Υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος, είτε θα έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον. Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δεν θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες. Η μέρα θα σας δώσει τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να συντηρηθούν τα πιστεύω σας αμετακίνητα.


ΤΑΥΡΟΣ:
Καινούργιες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στη συναισθηματική σας ζωή, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές σας ανάγκες. Οσοι δεσμευμένοι αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα δυσκολίες οι εξελίξεις που συντελούνται τώρα θα είναι για το καλό σας, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να θυσιάσετε ένα κομμάτι της αισθηματικής σας ζωής για χάρη της επαγγελματικής σας προόδου. Οι εντάσεις που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας θα σας αποκαλύψουν ότι μπορείτε να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να αποδείξετε ότι κρατάτε εσείς τα ηνία, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και να αναρωτηθείτε αν το έτερόν σας ήμισυ αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά από μέρους σας. Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε στην επικοινωνία δεν σημαίνουν πως δεν υπάρχει αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον.


ΔΙΔΥΜΟΙ:
Κατανοήστε τις κρυφές πτυχές του συντρόφου σας και θα ανακαλύψετε πως είναι πολύ ευαίσθητες. Οσοι ξεκινήσατε πρόσφατα μια σχέση θα έχετε πιο καθαρό μυαλό προκειμένου να βρείτε με ποιον τρόπο μπορεί να προχωρήσει αλλά και τι έχει να σας προσφέρει στο μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να είστε περισσότερο υπομονετικοί. Να θυμάστε όμως πως αυτή η μόνιμη τάση που έχετε να αποδεικνύετε ότι μπορείτε όποτε εσείς το θελήσετε να είστε επιθυμητοί ίσως οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος μια σχέση που μέχρι τώρα τη θεωρούσατε σημαντική. Οπότε πρέπει να αναλογιστείτε κατά πόσο αυτή η αιφνίδια αλλαγή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργιες και πιο δημιουργικές σχέσεις. Οι αδέσμευτοι παρατηρήστε καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας και συναναστραφείτε μαζί τους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ο σύντροφος που ζητάτε δεν σας εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του αλλά με την επικοινωνιακή του ικανότητα και την ποιότητα του πνεύματός του. Πλησιάστε περισσότερο αυτόν που νομίζετε ότι ανταποκρίνεται στα θέλω σας για να καταλάβετε αν πρόκειται για τον σωστό άνθρωπο ή όχι. Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο. Μείνετε κοντά τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, γιατί ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τους με κατανόηση. Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ό,τι δεν σας αφορά.


ΛΕΩΝ:
Θα ενισχυθεί η πιθανότητα να παραδεχθεί ο σύντροφός σας κάποιο πιθανό λάθος που έκανε και θα πρέπει να τον στηρίξετε και όχι να τον αποθαρρύνετε. Δοκιμάστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και πιο αντικειμενικοί, ακόμα και με φίλους ή συνεργάτες. Τα απρόοπτα που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε αρκετά τον προγραμματισμό σας. Συγκεντρωθείτε σε εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα, και μη ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Ευκαιρίες βελτίωσης στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχουν και θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποιες μπορείτε να αναλάβετε έχοντας υπόψη πάντα ότι οι αλλαγές που θα γίνουν σύντομα θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους. Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σας επιδιώξεις, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία απ’ ό,τι συνήθως.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Φροντίστε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας, χωρίς να απελπίζεστε με την πρώτη απογοήτευση. Διαλέξετε τον σίγουρο δρόμο στις τρέχουσες υποθέσεις σας και προσέξτε να μην πέσετε θύματα μιας αυταπάτης, η οποία -εκτός των άλλων- θα έχει οικονομικό κόστος. Αποτινάξτε από πάνω σας κάθε σκέψη που τροφοδοτείται από φόβο ή αγωνία, γιατί μια τέτοια στάση δεν θα διασφαλίσει το μέλλον σας. Θα κληθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αναζητήσετε την αιτία που επαναλαμβάνετε τα λάθη σας. Η ανάγκη σας για σταθερότητα πολλές φορές θα αγγίξει τα όρια της απραξίας και αυτό θα σας ωθήσει σε θέσεις που θα είναι αντίθετες από τον χαρακτήρα σας, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραμερίσετε εν μέρει την αξιοπρέπειά σας, όταν οι καταστάσεις πιέζουν να αποδείξετε τη θέση σας ή αν απειληθείτε οικονομικά.


ΖΥΓΟΣ:
Συγκαταλέγεστε στους πλέον επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ανθρώπους, γι’ αυτό θα φροντίσετε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων. Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους έχετε υποστεί αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο. Τώρα έρχεται να ανοίξει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούργιων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας. Ονειρευτείτε, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όταν όμως σκεφτείτε με ψυχραιμία θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα έχετε θα είναι διάχυτες, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις βιαστικές κινήσεις. Δεν χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς έχετε φροντίσει κατά καιρούς να εξοπλιστείτε με ό,τι θα σας δείχνει στα μάτια των άλλων περιποιημένους. Κάντε οικονομία δυνάμεων, μιας και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητά σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα. Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι προπαρασκευαστικές κινήσεις στα εργασιακά σας θέματα και μέχρι τα μέσα της μέρας θα έχουν χτιστεί τα νέα θεμέλια.


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ο ενθουσιασμός θα προωθεί τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση. Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, την προοδευτική σας πορεία και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες, μέσα από τις οποίες μάθατε να πολεμάτε τους φόβους σας και μπορέσατε να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αποφασίσετε που δεν θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και εκείνες των ανθρώπων που αγαπάτε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τον σύντροφό σας. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας, γιατί παρότι θα μιλάτε για το ίδιο πράγμα, θα θεωρείτε πως ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον. Η αίσθηση ότι η σχέση σας αναδιαρθρώνεται και μπαίνουν νέες βάσεις θα γίνει πιο έντονη και η επικοινωνία μεταξύ σας θα έχει καλυτέρευση. Προσπαθήστε να λύσετε και τις τελευταίες παρεξηγήσεις που υπάρχουν, ώστε μέσα από τη σύμπνοια να καλλιεργήσετε τους κοινούς σας στόχους και κατά συνέπεια να κάνετε πιο ευχάριστη τη σχέση σας. Καταπολεμήστε τη μανία που έχετε για ερωτικά παιχνίδια με περιστασιακές σχέσεις, ειδικά όσοι είστε δεσμευμένοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε αιωρούμενοι στο γνωστό συναισθηματικό κενό που δημιουργείτε μόνοι σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μη μείνετε στάσιμοι. Βρείτε τον σωστό τρόπο συνεννόησης με τους συνεργάτες σας αλλά και με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ώστε να μη σας φοβίζουν οι αλλαγές που θα γίνουν. Απαιτείται να παραμείνετε ενήμεροι για τις οικονομικές εξελίξεις, καθώς δεν θα σας επιτραπεί να κάνετε λάθη στις συμφωνίες σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα λάθη του παρελθόντος και θα είστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε παρακάτω τη ζωή σας. Επιδιώξτε εποικοδομητικές συμφωνίες στις υποθέσεις σας για να ξεπεράσετε ανώδυνα τα εμπόδια και να θέσετε καλύτερες βάσεις στις συναλλαγές σας.


ΙΧΘΥΕΣ:
Δημιουργήστε μια νέα, καλύτερη τάξη πραγμάτων και αποφύγετε κόλπα και παιχνίδια στις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Πάνω στις βάσεις που τώρα θα θέσετε θα στηριχτεί το μέλλον σας. Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες σας στιγμές. Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δεν σας χρειάζεται, αν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές σας υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και κινηθείτε ψύχραιμα με γνώμονα τη λογική. Οι διευθετήσεις δεν θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...