Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ιτε παίδες (σε reality) Ελλήνων!

Oι ομογενείς που πρωταγωνιστούν σε talent shows, αλλά και σε εκπομπές τύπου «Big Brother» και έχουν γίνει με τα καμώματά τους πρώτη είδηση.


Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω τους, διεκδικούν την πρώτη θέση σε reality shows, από την Αμερική και την Αγγλία μέχρι την Ινδία και την Αυστραλία, και είναι όλοι Ελληνες!


Κάποιοι ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους στο τραγούδι και την υποκριτική, κάποιοι άλλοι για την εντυπωσιακή εμφάνιση ή την ατσάλινη δύναμη τους, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που προσπαθούν να κερδίσουν την ψήφο και την προτίμηση του κοινού επιδεικνύοντας τα απόκρυφα σημεία τους μπροστά στις… κάμερες. Οπως και να ‘χει, οι Ελληνες των εκτός των συνόρων reality shows ξεσηκώνουν σχόλια, γίνονται το επίκεντρο των συζητήσεων και παραμένουν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ακόμη και μετά την αποχώρησή τους. Γι’ αυτό η «Espresso της Κυριακής» φρόντισε να μάθει τα πάντα για την πορεία τους και τους παρουσιάζει live, χωρίς μοντάζ και κομμένες σκηνές!


Στο… ντους


Πρόκειται για τον πιο θερμό Ελληνα που έχει συμμετάσχει σε ξένο reality, αφού δεν δίστασε να βγει από τα ρούχα του (κυριολεκτικά) και να εισβάλει στα ντους μαζί με μια επίσης γυμνή συμπαίκτριά του! Ο λόγος για τον Ντάπι, τον ελληνικής καταγωγής διάσημο raper και μέλος του συγκροτήματος N-Dubz, που συμμετείχε στο βρετανικό «Celebrity Big Brother» και κατάφερε να σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό όταν εμφανίστηκε… τσίτσιδος on camera μαζί με τη συμπαίκτριά του και γνωστή τηλεπερσόνα Λουίζα Ζίσμαν, που στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά «The Apprentice».


Το «καυτό» σκηνικό διαδραματίστηκε στον χώρο των ντους του βρετανικού reality, την ώρα που η πληθωρική Λουίζα Ζίσμαν απολάμβανε ανέμελη το μπάνιο της. Ο 26χρονος Ντάπι μπήκε στα ντους γυμνός και χωρίς να χάσει χρόνο άρχισε να εκθειάζει το στήθος της συμπαίκτριάς του, παρακαλώντας τη να γυρίσει προς το μέρος του για να καμαρώσει τα φυσικά κάλλη της. Ωστόσο το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη όταν η εκρηκτική Βρετανίδα, γοητευμένη από τα κολακευτικά σχόλια του Ντάπι, τον προσκάλεσε να την ακολουθήσει και να κάνουν μπάνιο μαζί! Αδιαφορώντας για τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε τους κίνηση, οι δυο συμπαίκτες «στριμώχτηκαν» στο ντους και λίγο έλειψε να μετατρέψουν το reality show σε εκπομπή «ακατάλληλη για ανηλίκους».


Παρά τις σκηνές απείρου κάλλους που πρόσφεραν απλόχερα στο τηλεοπτικό κοινό, οι δυο παίκτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση στο «Celebrity Big Brother», καθώς ο Ντάπι τερμάτισε στη δεύτερη και η Λουίζα Ζίσμαν στην τέταρτη θέση. Μάλιστα, πριν από λίγες μόλις μέρες ο Ελληνας raper απασχόλησε μία ακόμη φορά τα μέσα, αφού συνελήφθη από την αστυνομία του Essex για επεισόδια που προκάλεσε έξω από γνωστό βρετανικό club στο οποίο είχε εμφανιστεί με το συγκρότημά του.


Στην Αυστραλία


Είναι μόλις 21 ετών, λατρεύει τον χορό και ανήκει στους 20 προνομιούχους που θα διαγωνιστούν για τη νικητήρια θέση του «Show you think you can dance» στην Αυστραλία! Πρόκειται για τον ομογενή χορευτή Chris Tsattalios που με τις εκπληκτικές του χορογραφίες έχει μαγέψει τους αυστηρούς κριτές, μεταξύ των οποίων και την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Paula Abdul. Μάλιστα έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά χιλιάδων θεατών, που κάθε εβδομάδα στήνονται υπομονετικά μπροστά στους δέκτες τους και αδημονούν να θαυμάσουν τις περίτεχνες φιγούρες του.


Στην πραγματικότητα, ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός δεν είναι μόνο λάτρης της τζαζ και του κλασικού χορού, αλλά και των reality shows, αφού στο παρελθόν έχει πάρει μέρος και στο «X-Factor» χωρίς αξιόλογη επιτυχία.


Μόνιμος κάτοικος του Σίδνεϊ, ο Chris τελείωσε το σχολείο το 2010 και στη συνέχεια σπούδασε χορό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του χώρου, όπως οι Kelley Abbey, The Squared Divison, Marko Panzic, Cameron Mitchell, Yvette Lee και Chucky Kaplow, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά δημοφιλή shows, όπως τα «The Next Step’ in Perth», «The House of Gaga Experience», «Dance Academy», «Kids Choice Awards», «Young Talent Time», «Cris Judd Intensive 2011» και «Melbourne Fashion Week». 


Οπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία του στο «Show you think you can dance» σήμανε συναγερμό στις τάξεις της ομογένειας, που στηρίζει σθεναρά τον Chris με χιλιάδες ψήφους, ευελπιστώντας πως θα τον δει να κερδίζει την πρώτη θέση χορεύοντας… συρτάκι! Ποτέ δεν ξέρεις…


Με το όνειρο της καριέρας στο Bollywood


Αποτελεί μια από τις «καυτές» παρουσίες του reality show «Big Boss» και κάνει όνειρα για λαμπρή καριέρα στο Bollywood! Ο λόγος για την Ελισάβετ Αβραμίδου (ή Ελι Αβραμ), την Ελληνοσουηδέζα καλλονή που έχει πάρει τα μυαλά των Ινδών και έφτασε ένα βήμα πριν από τον τελικό του πιο δημοφιλούς ινδικού reality, το οποίο σπάει τους δείκτες της τηλεθέασης (πήρε μέρος ως γκεστ σταρ).


Επαγγελματίας μοντέλο και ηθοποιός, η εντυπωσιακή Ελισάβετ ζει μόνιμα στο Mumbai και ευελπιστεί πως μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Boss» θα καταφέρει να ανοίξει τις χρυσές πύλες και να εισχωρήσει στον λαμπερό κόσμο του Bollywood. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η ίδια πήρε χρόνο συμμετοχής στην πετυχημένη κωμωδία «Mickey Virus», ενώ ο παρουσιαστής του «Big Boss» δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για την εκπληκτική εμφάνιση της «Eli», όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά οι συμπαίκτες της στο παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό πως μιλώντας για την Ελισάβετ, ο ίδιος δεν δίστασε να τη συγκρίνει με την πρώην σύντροφό του Katrina Kaif, ενώ στην Ινδία είναι κοινό μυστικό πως ο γνωστός παρουσιαστής βοηθάει τους αγαπημένους του παίκτες ακόμη και μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Big Boss».


Ninja με… φουστανέλα στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC


Οταν ακούμε τη λέξη ninja, η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό είναι αυτή των μαυροφορεμένων μαχητών που πετάνε ατσάλινα αστεράκια με το τσουβάλι και πηδάνε ολόκληρους τοίχους με ένα μόνο σάλτο! Ηρθε η ώρα να ξεχάσετε αυτά που ξέρετε! Ο νέος ninja είναι Ελληνας και φοράει φουστανέλα. Σας φαίνεται απίστευτο; Κι όμως, είναι αληθινό! Και το όνομα αυτού, Carl Fantauzzo. Εντάξει, μπορεί το όνομά του να μη θυμίζει σε τίποτα Ελλάδα, αλλά οι ρίζες του είναι 100% ελληνικές και είναι αποφασισμένος να κερδίσει το «American Ninja Warrior» με κάθε κόστος.


Ο 40χρονος ομογενής αποφάσισε να πάρει μέρος στο δημοφιλές αμερικανικό reality show, που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, έπειτα από παρότρυνση της γυναίκας, του που τον θαυμάζει για την απίστευτη ευλυγισία και δύναμή του. Η σύντροφός του πιστεύει ακράδαντα πως ο άντρας της μπορεί να διεκδικήσει τον πολυπόθητο τίτλο του Ninja Warrior απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο!


Εχοντας απόλυτη στήριξη όχι μόνο από τη γυναίκα του αλλά και από τους δυο γιους του, ο Carl είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και να φυσικά να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 500.000 δολαρίων. Για τον λόγο αυτό, προτού δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι, πέρασε άπειρες ώρες κάνοντας σκληρές προπονήσεις, που είχαν αποτέλεσμα να «στεγνώσει» και να χάσει περισσότερα από 15 κιλά. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μετέτρεψε το σπίτι του σε στίβο μάχης. Εξόπλισε τους χώρους με όργανα γυμναστικής, ενώ αντί για τις σκάλες, άρχισε να χρησιμοποιεί σχοινιά και κρίκους!


«Βρίσκομαι στην καλύτερη φόρμα της ζωής μου» δηλώνει ο ίδιος και τονίζει: «Ελπίζω πως θα καταφέρω να δώσω το “παρών” στους τελικούς, που θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 17 Ιουλίου στο Las Vegas».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...