Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Κόκκινο χαλί με Pataky!

Η σε προχωρημένη εγκυμοσύνη celebrity (με το… ελληνικό επίθετο) και σύζυγος του Κρις Χέμσγουορθ έκλεψε την παράσταση στα Οσκαρ.


«Εσκασε» έγκυος -σχεδόν ετοιμόγεννη- στα Οσκαρ με σούπερ καυτό φόρεμα, πανέμορφη, λαμπερή και σέξι όπως πάντα, φιγουράροντας -παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της- στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί.


Στο πλευρό της καμάρωνε ο ωραίος σύζυγός της, ο «Θορ» Κρις Χέμσγουορθ, κάνοντας τον γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη να τη ζηλεύει, αλλά και να τη θαυμάζει. Η Ελσα Πατάκι (Elsa Pataky), άλλωστε, δεν είναι τυχαία. Είναι η γυναίκα που εκθρόνισε την Πενέλοπε Κρουζ κλέβοντάς της τον τίτλο της πιο όμορφης Ισπανίδας, που δεν δίστασε να χαλάσει το θεϊκό της σώμα μένοντας δύο φορές έγκυος τα δύο τελευταία χρόνια και η οποία «καπάρωσε» τον Κρις προτού εκείνος πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Η χιονάτη και ο κυνηγός» και πάρει τον τίτλο του Αντρα της Χρονιάς.


Εκείνη ετών τριάντα επτά, εκείνος ετών τριάντα. Εκείνη σχετικά διάσημη, εκείνος απολύτως στα… χαρακώματα του Χόλιγουντ, παντρεύτηκαν το 2010 και έχουν ήδη μία κόρη, την ηλικίας 21 μηνών Ιντια, ενώ τώρα περιμένουν δίδυμα. Παρά το όνομά της, η Ελσα δεν είναι Ελληνίδα, αλλά ένα κράμα ισπανικό, ουγγρικό και ρουμανικό. Το πραγματικό της όνομα εξάλλου είναι Ελσα Λαφουεντε Μεντιάνου, αλλά προτίμησε να κάνει καριέρα με το μεσαίο όνομα της ουγγρικής και ρουμανικής καταγωγής μητέρας της, που είναι Πατάκι.


Με καριέρα μοντέλου, ηθοποιού και κινηματογραφικού παραγωγού, έχοντας χαρακτηριστεί fashion icon και μιλώντας πέντε γλώσσες, μαζί με τα ισπανικά (γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά και ρουμάνικα), ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο για να περάσει στην τηλεόραση το 1997, όταν ήταν είκοσι ενός ετών και στη συνέχεια να μπει στον κινηματογράφο, παίζοντας τόσο σε ευρωπαϊκές όσο και σε αμερικανικές παραγωγές, όπως το πολύ επιτυχημένο εισπρακτικά «Fast and Furius 5». Στο μεταξύ είχε κάνει εξώφυλλα σε αντρικά και γυναικεία περιοδικά, αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες και μια σχέση που της χάρισε ένα κάστρο του 19ου αιώνα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.


Το 2006 η Ελσα άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό Αντριεν Μπρόντι, που τον Ιούλιο του επόμενου χρόνου τής έκανε «δωράκι» για τα 31α γενέθλιά της έναν πύργο τόσο ονειρεμένο, ώστε το αμερικανικό περιοδικό «Hello» του έκανε 35σελιδο αφιέρωμα. Το ζευγάρι χώρισε το 2009 και η Ελσα άφησε το κάστρο στον Μπρόντι για να μείνει λίγο με τον Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ (που είναι τώρα στο διαζύγιο από τη Χάλι Μπέρι), ώσπου τις αρχές του 2010 γνώρισε τον Χέμσγουορθ και τον παντρεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ. Τώρα όπου και αν πηγαίνει το ζευγάρι οι φωτογράφοι στριμώχνονται για μια φωτογραφία παθιασμένου φιλιού (ανταλλάσσουν φιλιά συνεχώς, όπου και αν βρίσκονται). Κάνουν μάλιστα «κολλητή» παρέα με έναν άλλον οικογενειάρχη και τρίτεκνο συνάδελφό τους, τον Ματ Ντέιμον.


Αποζημίωση για τις hot φωτογραφίες


Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Ελσα Πατάκι είχε δύο λόγους να γιορτάζει: απολάμβανε τη νεογέννητη κόρη της και εισέπραξε 310.000 ευρώ από τις ισπανικές εκδόσεις Ediciones Zeta, ως αποζημίωση από γυμνόστηθες φωτογραφίες της που είχαν δημοσιευτεί τον Μάρτιο του 2007. Οι επίμαχες λήψεις είχαν γίνει από παπαράτσι και από πολύ μακριά με ειδικό φακό, όταν η Ελσα άλλαζε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης για το περιοδικό «Elle», όπου ήταν μεν γυμνόστηθη αλλά κάλυπτε το στήθος με τα χέρια της.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...